Προς το περιεχόμενο

Survivor ΣΚΑΪ - (ΠΡΟΣΟΧΗ: OXI SPOILERS! 3days ban στους παραβάτες)

arnold94

568 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιον παικτη/ες υποστηρίζεις?

• Γιώργος Αγγελόπουλος
    • Κωσταντίνος Βασάλος
    • Μάριος Ιωαννίδης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 67,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• mylo

4567

• McNerd

4242

• Heybro

3765

• g_alkis

3532

Το κάνεις επίτηδες για να φτάσουμε τις 1550 σελίδες έτσι; :P

Δεν με είχαν ενημερώσει για αυτή την εξέλιξη, είχαμε μείνει στις διαπραγματεύσεις. Πιθανολογώ ότι έχει φάει τρελό μπούλινγκ μετά την αποχώρηση Οχιανταμπάκη και δεν άντεξε τελικά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πως θα περάσουν αυτές οι κενές μέρες....

Απλά θέλουν να μας χαλάσουν τις αργίες και να ανυπομονούμε να πάμε στη δουλειά την Τρίτη

Συγκλονιστικός - Κλαιω

https://www.youtube.com/watch?v=W1LQAXUq-5g

https://www.youtube.com/watch?v=itQ4uHt83_4

• Like 1

Kαι Κολιδά και Μπόμπα, τώρα και Μελέτη η αρχηγάρα, δεν έχει αφήσει θηλυκή γάτα στον Άγιο Δομίνικο :P

​Η Κολιδά μόνο σπασμένα πλευρά δε φαίνεται να έχει...

Panaras_zpsp7t85u7r.jpg

Ρε Πάνο γίγαντα. Άλλη μπλούζα δεν παίζει, έστω κ με αστεράκια; Μου θυμίζει έναν φίλο μου που φορούσε συνέχεια τις ίδιες κάλτσες και στο τέλος όταν τις έβγαζε στεκόταν όρθιες. :P

• Like 2

Ρε Πάνο γίγαντα. Άλλη μπλούζα δεν παίζει, έστω κ με αστεράκια; Μου θυμίζει έναν φίλο μου που φορούσε συνέχεια τις ίδιες κάλτσες και στο τέλος όταν τις έβγαζε στεκόταν όρθιες. :P

Έλα ντε, τώρα βγήκε και απ'το παιχνίδι, μπορεί να πάει στο χωριό που ανταλλάζουν κουβέρτες με κονσέρβες και ν'ανταλλάξει τον Τανιμανίδη με καμιά μπλούζα...

• Like 7

Πάντως βγάζοντας τους έτσι έξω χάνεται όλη η έκπληξη. Ο τύπος έχει ενημερωθεί οτι γίνεται χαμός με την πάρτη του Ελλάδα.

Kαι Κολιδά και Μπόμπα, τώρα και Μελέτη η αρχηγάρα, δεν έχει αφήσει θηλυκή γάτα στον Άγιο Δομίνικο :P

​Η Κολιδά μόνο σπασμένα πλευρά δε φαίνεται να έχει...

Panaras_zpsp7t85u7r.jpg

Πάντως βγάζοντας τους έτσι έξω χάνεται όλη η έκπληξη. Ο τύπος έχει ενημερωθεί οτι γίνεται χαμός με την πάρτη του Ελλάδα.

Έπεσε στην καλύτερη συγκυρία, με την Κολιδά ακόμα εκεί, με τον Τάνι να πάει Ελλάδα και να του μένει η Μπόμπα, με τη Μελέτη να πηγαίνει εκεί για το ξεκίνημα της εκπομπής της, με τον Χανταμπάκη τώρα να αποχωρεί, δε θα μπορούσε να είχε φύγει καλύτερη στιγμή για τον ίδιο...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...