Προς το περιεχόμενο

Survivor ΣΚΑΪ - (ΠΡΟΣΟΧΗ: OXI SPOILERS! 3days ban στους παραβάτες)

arnold94

568 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιον παικτη/ες υποστηρίζεις?

• Γιώργος Αγγελόπουλος
    • Κωσταντίνος Βασάλος
    • Μάριος Ιωαννίδης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 67,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• mylo

4567

• McNerd

4242

• Heybro

3765

• g_alkis

3532

Εγώ πάντως είχα το πρωί πονοκέφαλο και αυχενικό το οποίο μου συμβαίνει συχνά αφού έχω κάτσει να δω σαρβάιβορ στον σκάι το προηγούμενο βράδυ, το λέω σήμερα στη δουλειά και μου λέει ο συνάδελφος, είδες σαρβάιβορ; Ναι είδα του λέω. Μέχρι το τέλος, την αποχώρηση του Χανταμπάκη μετά τις δώδεκα; Ναι μέχρι το τέλος. Μου λέει γι' αυτό την πάτησες και έχεις σήμερα σωματικά συμπτώματα. Τον πήρα στην πλάκα, τι λες του λέω, μου άφησε κουσούρι δηλαδή; 

Μου κάνει, δεν έχεις προσέξει που το συμβούλιο μας το δείχνουν μετά τα μεσάνυχτα, και κάθονται όλοι κυκλικά με μια πεντάλφα με κεριά στο κέντρο, δεν το βλέπουμε εμείς ότι είναι πεντάλφα αλλά αν μας το έδειχναν κάτοψη θα φαινόταν.... Και πώς όλοι οι παίχτες κοιτάνε σαν υπνωτισμένοι, και τα μάτια τους γυαλίζουν; Δεν είδες μου λέει πόση ώρα έδειχνε τον Χανταμπάκη ακίνητο με αυτό το θολό βλέμμα; Ε αυτό που συμβαίνει εκεί σε αυτούς, μας συμβαίνει και μας που το βλέπουμε κάθε βράδυ, γι' αυτό έχεις σωματικά συμπτώματα. Και ποιος ξέρει πώς θα μας έχουν κάνει μέχρι να τελειώσει φίλε μου λέει.... Και ότι μας το έκαναν διάλειμα τώρα τη Μεγάλη Εβδομάδα, ουτε και αυτό είναι τυχαίο, γιατί ο Αλαφούζος εκτός από "αυτό" που είναι, για το οποίο τα έχει κάνει πλακάκια με τον Τούρκο, είναι και πολύ θεοφοβούμενος, και τους έπρηξε λέει να το διακόψουν αυτές τις μέρες γιατί φοβάται τα θεία.

Πώς σας φαίνεται αυτό; Εγώ προσωπικά έμεινα μαλάκας. 

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγώ πάντως είχα το πρωί πονοκέφαλο και αυχενικό το οποίο μου συμβαίνει συχνά αφού έχω κάτσει να δω σαρβάιβορ στον σκάι το προηγούμενο βράδυ, το λέω σήμερα στη δουλειά και μου λέει ο συνάδελφος, είδες σαρβάιβορ; Ναι είδα του λέω. Μέχρι το τέλος, την αποχώρηση του Χανταμπάκη μετά τις δώδεκα; Ναι μέχρι το τέλος. Μου λέει γι' αυτό την πάτησες και έχεις σήμερα σωματικά συμπτώματα. Τον πήρα στην πλάκα, τι λες του λέω, μου άφησε κουσούρι δηλαδή; 

Μου κάνει, δεν έχεις προσέξει που το συμβούλιο μας το δείχνουν μετά τα μεσάνυχτα, και κάθονται όλοι κυκλικά με μια πεντάλφα με κεριά στο κέντρο, δεν το βλέπουμε εμείς ότι είναι πεντάλφα αλλά αν μας το έδειχναν κάτοψη θα φαινόταν.... Και πώς όλοι οι παίχτες κοιτάνε σαν υπνωτισμένοι, και τα μάτια τους γυαλίζουν; Δεν είδες μου λέει πόση ώρα έδειχνε τον Χανταμπάκη ακίνητο με αυτό το θολό βλέμμα; Ε αυτό που συμβαίνει εκεί σε αυτούς, μας συμβαίνει και μας που το βλέπουμε κάθε βράδυ, γι' αυτό έχεις σωματικά συμπτώματα. Και ποιος ξέρει πώς θα μας έχουν κάνει μέχρι να τελειώσει φίλε μου λέει.... Και ότι μας το έκαναν διάλειμα τώρα τη Μεγάλη Εβδομάδα, ουτε και αυτό είναι τυχαίο, γιατί ο Αλαφούζος εκτός από "αυτό" που είναι, για το οποίο τα έχει κάνει πλακάκια με τον Τούρκο, είναι και πολύ θεοφοβούμενος, και τους έπρηξε λέει να το διακόψουν αυτές τις μέρες γιατί φοβάται τα θεία.

Πώς σας φαίνεται αυτό; Εγώ προσωπικά έμεινα μαλάκας. 

ειρηνη?αποχωρησες τελικα?καλα εκανες γτ χειροτερεψε πολυ η κατασταση.

• Like 5

Μου αρεσει που οι περισσοτεροι πιστεψαν σχεδον κατευθειαν την φημη.

Σηκωθηκε ο Ντανος και πηγε με μια .. κουβερτα(!!) στο κοντινοτερο χωριο, αποσταση περι τα 6.5km αν ξερεις το δρομο, οποτε 13km πηγαινε-ελα(το πηγαινε κιολας δυσκολο λογω κουβαληματος κουβερτας),

αρα σε θερμιδες έκαψε γύρω στις 700 θερμιδες, για να πάρει μερικές κονσέρβες (να πούμε 2-3;; Ποσες να ανταλλαξει για μια μεταχειρισμενη κουβερτα της πλακας;; Στο ΙΚΕΑ του Αγιου Δομινικου κανει πχ μια καινουρια γυρω στα 15€ και ειμαι σιγουρος οτι στα τοπικα μαγαζια θα ειναι φθηνοτερες)  που η καθε κονσερβα πχ τονου εχει περι τις 200 θερμιδες, δηλαδη συνολο 600 θερμιδες!

Εκαψε συνολο περισσοτερες θερμιδες απο τις θερμιδες που θα ειχαν οι 3 κονσερβες που ανταλλαξε με την .. κουβερτα, ενω μαλιστα τις κονσερβες θα τις μοιραζοτανε και με αλλα ατομα, οποτε ζήτημα να εφαγε μια κονσερβα 200 θερμιδων...

Και ολα αυτα με τεραστιο ρισκο να τον αποβαλλουν απο τον παιχνιδι.

Seems legit! Εχω και ενα αλλο καλο με δρακους.

Υ.Γ.: Μια καρυδα μεσαιου μεγέθους εχει περί τις 1400 θερμιδες, αλλα ο Ντανος αποφάσισε με ρισκο να τον αποβαλλουν να κανει 13χλμ διαδρομη για να ανταλλαξει μια κουβερτα με 3 κονσερβες των 200 θερμιδων..

Ti εγραψε το ατομο;

• Like 1

Ti εγραψε το ατομο;

νομιζω ξεχασε να προσθεσει και το φθαρσιμο των παπουτσιων για αποσταση 13 κμ,

αλλα δεν ξερουμε αν τα παπουτσια του ντανου εχουν χοντρο ή λεπτο πατο?

• Like 1

Φανταζομαι οτι την στιγμη που ο τραχανας ο Τανι λεει μπορει ο κοσμος να ψηφισει τοτε μετρανε τις ψηφους και οποτε μετα ανακοινωνει ποιος θα φυγει. Νομιζω 3 μερες διαφορα εχει το καθε επεισοδιο μεταξυ τους.... Δεν ειμαι σιγουρος ομως...

Φήμες λένε ότι πήγε σε κοντινό βενζινάδικο και έκανε και μεροκάματα και χάλασε το ρεο που μετέφερε τους μαχητές. Γιαυτό ο Παναρας ήθελε να πάρει τις πατάτες και όλοι πέσανε να τον φάνε. Ο μόνος που πρόβλεψε το μέλλον και καταλαβε τι κουμασι είναι ο νοθευτης βενζινας και γιαυτό έκανε τον τραυματία για να μη μπει στο τρελό φορτηγό

https://youtu.be/XIxPnri7HJs

• Like 6

δε ξεχνω

Kάνε υπομονή. Τελη Ιουνίου θα φύγει με 100.000 ε στην τσέπη

αρχηγο δεν αγγιζει κανεις

εν το μεταξύ ξέρετε ποιο είναι το αστείο;;;; ότι όλος ο κόσμος νομίζει ότι θα φύγει ο Χανταφίδης...

Μεραα!

Βαλαφιδι

• Like 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...