Προς το περιεχόμενο

Survivor ΣΚΑΪ - (ΠΡΟΣΟΧΗ: OXI SPOILERS! 3days ban στους παραβάτες)

arnold94

568 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιον παικτη/ες υποστηρίζεις?

• Γιώργος Αγγελόπουλος
    • Κωσταντίνος Βασάλος
    • Μάριος Ιωαννίδης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 67,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• mylo

4567

• McNerd

4242

• Heybro

3765

• g_alkis

3532

Αυτο με τον τσανγκ που γινεται 

εχει ξεπερασει λιγο τα ορια 

μαλλον επειδη εχει καταγωγη απο κινα δεν πειραζει

αμα ητανε απο καπου αλλου θα ειχαμε διαδηλωσεις

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μου αρεσει που οι περισσοτεροι πιστεψαν σχεδον κατευθειαν την φημη.

Σηκωθηκε ο Ντανος και πηγε με μια .. κουβερτα(!!) στο κοντινοτερο χωριο, αποσταση περι τα 6.5km αν ξερεις το δρομο, δηλαδη 13km πηγαινε-ελα(το πηγαινε κιολας δυσκολο λογω κουβαληματος κουβερτας), δηλαδη σε θερμιδες έκαψε γύρω στις 700 θερμιδες, για να πάρει μερικές κονσέρβες (να πούμε 2-3;; Ποσες να ανταλλαξει για μια μεταχειρισμενη κουβερτα της πλακας) που η καθε πχ κονσερβα τονου εχει περι τις 200 θερμιδες, δηλαδη συνολο 600 θερμιες!

εκαψε συνολο περισσοτερες θερμιδες απο τις θερμιδες που θα ειχαν οι 3 κονσερβες, που μαλιστα θα τις μοιραζοτανε με αλλα ατομα...

Mην τα παίρνεις τοις μετρητοίς κι εσύ.

​Στον Άγιο Δομίνικο υπάρχουν και φυλές που δε μένουν σε χωριό, ούτε καν σε σπίτια και που μένουν δίπλα από τις παραλίες.

​Ο φύλαρχός τους έμαθα όταν είδε τον Ντάνο, με τις κουβέρτες στον ώμο, δεν τις ήθελε, όταν όμως του έδειξε την Παπαδοπούλου και του είπε ότι για αρχή θα πάρει τις κουβέρτες της και μετά την ίδια, τα βρήκαν.

Γι'αυτό και έχουν φαγωθεί όλοι να διώξουν την Παπαδοπούλου...

• Like 4

πώς πήγαι να τα μαζέψει; θύμισέ μου

Δικαιολόγησε κατά την αποχώρηση τον Χανταμπάκη, λέγοντας ότι σε ένα παιχνίδι πολλές φορές δεν φαινεται ο πραγματικός μας εαυτός.

Αυτός ο Χανταμπάκης πάντως καταστραφηκε απο το Survivor

Επιπλέον δεν το χωράει ω νους μου ότι οι ιθαγενείς είχαν ανάγκη τις κουβέρτες του σαρβάηβου.

Ή πως είχαν κονσέρβες ενώ δεν είχαν ούτε κουβέρτες να σκεπαστούν; :P

• Like 1

Αυτο με τον τσανγκ που γινεται

εχει ξεπερασει λιγο τα ορια

μαλλον επειδη εχει καταγωγη απο κινα δεν πειραζει

αμα ητανε απο καπου αλλου θα ειχαμε διαδηλωσεις

Αναφερεσαι σε καποιο συγκεκριμένο περιστατικο; Τι εννοεις;

Και ο Τάνιμανι όταν ήρθε Ελλάδα και είδε τον χαμό, κατάλαβε ότι έχει παιχτεί μαλακία και στην αποχώρηση χθες προσπάθησε να τα μαζέψει κάπως τα πράγματα

Nαι, γιατι δεν ηξερε τι χαμος γινεται οσο ηταν στον Αγιο Δομινικο, δεν εχει ιντερνετ εκει, δεν τον ενημερωνει η παραγωγη κλπ.

Επρεπε να ερθει Ελλαδα για να μαθει για τον χαμο που γινεται με τον Χανταμπακη.

• Like 1

ναι θα ερθει καποιος θα σου πει πειναω ανταλλασω τις κουβερτες,και εσυ θα του πεις "χμμμ τι καλυτερο εχεις?δεν μου κανουν οι κουβερτες",απλα τους δωσανε φαει μαλλον επειδη τους λυπηθηκαν μπορει να μην πηραν καν τις κουβερτες.

οσο για τις θερμιδες και την αποσταση,η ιδια λογικη ισχυει και με το ψαροντουφεκο,γτ να κολυμπας 5 ωρες για 2 ψαρια..

Μου αρεσει που οι περισσοτεροι πιστεψαν σχεδον κατευθειαν την φημη.

......

Υ.Γ.: Μια καρυδα μεσαιου μεγέθους εχει περί τις 1400 θερμιδες....

Δεν διευκρινίστηκε τι είχαν μέσα οι κονσέρβες!! Μπορεί να είχαν .....

καρύδες :P

• Like 3

Πιο αληθοφανές θα ήταν αν ο βενζινάς-κομμάντο έκανε καταδρομική επίθεση σε κανά χωριό μαύρα μεσάνυχτα, ανοιξε κάνα μαγαζί παίρνοντας κονσέρβες ή τρόφιμα, τα έβαλε στην κουβέρτα επιστρέφοντας και τα μοιράστηκε με όσους ήθελε να μαλαγανέψει από τη συμμαχία.

• Like 2

Θυμάται κανείς τι δικαιολογίες είπε ο καθένας για την ψήφο του;

ο Στάθης είπε για να βρεις τον εαυτό σου και ο αγελαστος δεν υπάρχει άλλη επιλογή νομίζω
  • Like 2

ναι θα ερθει καποιος θα σου πει πειναω ανταλλασω τις κουβερτες,και εσυ θα του πεις "χμμμ τι καλυτερο εχεις?δεν μου κανουν οι κουβερτες",απλα τους δωσανε φαει μαλλον επειδη τους λυπηθηκαν μπορει να μην πηραν καν τις κουβερτες.

οσο για τις θερμιδες και την αποσταση,η ιδια λογικη ισχυει και με το ψαροντουφεκο,γτ να κολυμπας 5 ωρες για 2 ψαρια..

Σιγα μην κανουν 5 ωρες ψαροντουφεκο.

Απο οτι εχω καταλαβει και εχουν αφησει να εννοηθει, ελαχιστη ωρα κανουν και γενικοτερα σπανια, εχουμε καιρο να δουμε ψαρι.

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...