Προς το περιεχόμενο

Survivor ΣΚΑΪ - (ΠΡΟΣΟΧΗ: OXI SPOILERS! 3days ban στους παραβάτες)

arnold94

568 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιον παικτη/ες υποστηρίζεις?

• Γιώργος Αγγελόπουλος
    • Κωσταντίνος Βασάλος
    • Μάριος Ιωαννίδης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 67,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• mylo

4567

• McNerd

4242

• Heybro

3765

• g_alkis

3532

Η ψόφι μασχάλη πάντως δεν αποκάλυψε τίποτα, και δέχτηκε τραγικών διαστάσεων σοσιαλμιντιακή επίθεση

Επίσης μην κοιτάμε τώρα να βγάλουμε λάδι τον χανταφιδάκη, σας θυμίζω μόνο ότι η καλλέργη μετά τις 2 βδομάδες που έκατσε (και ακόμα δεν είχε γίνει τίποτα με κονσέρβες) τον έθαψε χοντρά στον θέμο, τον είπε υποκριτή και ύπουλο.

Το ότι είναι φίδι ο Μπάκης δεν αναιρεί το γεγονός ότι ο Ντάνος έκανε πστια
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Και εντος παιχνιδιου θα έπρεπε να βάλει το χέρι βαθιά στη τσέπη. Άσε που θα τον έκοβαν στο μοντάζ. Και μια χαρά θα τον πιστέψουν γιατί έχουν πεσει και από άλλους οι σπόντες (βλέπε Πασχάλη)

Ακριβώς, αυτός πήγε εκεί για να βάλει στην τσέπη, όχι για να βγάλει από αυτή, γι'αυτό κι έκανε την πάπια...

τελικά η παραγωγή πώς το έμαθε;

Νομίζω ότι το μαθαίνει τώρα, διαβάζοντας το θέμα στο Insomnia :P

• Like 2

Και ο Τάνιμανι όταν ήρθε Ελλάδα και είδε τον χαμό, κατάλαβε ότι έχει παιχτεί μαλακία και στην αποχώρηση χθες προσπάθησε να τα μαζέψει κάπως τα πράγματα

Μου αρεσει που οι περισσοτεροι πιστεψαν σχεδον κατευθειαν την φημη.

Σηκωθηκε ο Ντανος και πηγε με μια .. κουβερτα(!!) στο κοντινοτερο χωριο, αποσταση περι τα 6.5km αν ξερεις το δρομο, οποτε 13km πηγαινε-ελα(το πηγαινε κιολας δυσκολο λογω κουβαληματος κουβερτας),

αρα σε θερμιδες έκαψε γύρω στις 700 θερμιδες, για να πάρει μερικές κονσέρβες (να πούμε 2-3;; Ποσες να ανταλλαξει για μια μεταχειρισμενη κουβερτα της πλακας;; Στο ΙΚΕΑ του Αγιου Δομινικου κανει πχ μια καινουρια γυρω στα 15€ και ειμαι σιγουρος οτι στα τοπικα μαγαζια θα ειναι φθηνοτερες)  που η καθε κονσερβα πχ τονου εχει περι τις 200 θερμιδες, δηλαδη συνολο 600 θερμιδες!

Εκαψε συνολο περισσοτερες θερμιδες απο τις θερμιδες που θα ειχαν οι 3 κονσερβες που ανταλλαξε με την .. κουβερτα, ενω μαλιστα τις κονσερβες θα τις μοιραζοτανε και με αλλα ατομα, οποτε ζήτημα να εφαγε μια κονσερβα 200 θερμιδων...

Και ολα αυτα με τεραστιο ρισκο να τον αποβαλλουν απο τον παιχνιδι.

Seems legit! Εχω και ενα αλλο καλο με δρακους.

Υ.Γ.: Μια καρυδα μεσαιου μεγέθους εχει περί τις 1400 θερμιδες, αλλα ο Ντανος αποφάσισε με ρισκο να τον αποβαλλουν να κανει 13χλμ διαδρομη για να ανταλλαξει μια κουβερτα με 3 κονσερβες των 200 θερμιδων..

• Like 2

Αυτά που λένε ότι υπάρχει φύλαξη - σεκιουριτη στις παραλίες μπαρούφες είναι;

Υπάρχει. Πιστεύεις ότι είναι δύσκολο κάποιος να διαφύγει της προσοχής του σεκιουριτά; Εξάλλου αν θέλει κάποιος να την κοπανήσει, θα τον εμποδίσει ο σεκιουριτάς; Αυτός απλά θα το αναφέρει

Σηκωθηκε ο Ντανος και πηγε με μερικες .. κουβερτες(!!) στο κοντινοτερο χωριο, αποσταση περι τα 6.5km αν ξερεις το δρομο, δηλαδη 13km πηγαινε-ελα, δηλαδη σε θερμιδες έκαψε γύρω στις 600-700 θερμιδες, για να πάρει μερικές κονσέρβες (να πούμε 2-3;; Ποσες να ανταλλαξει για μια μεταχειρισμενη κουβερτα της πλακας) που η καθε πχ κονωερβα τονου εχει περι τις 200 θερμιδες

Ο στόχος είναι οι 1500 σελίδες, όχι το αν ισχύει η φήμη ή όχι :P

• Like 6

Σηκωθηκε ο Ντανος και πηγε με μερικες .. κουβερτες(!!) στο κοντινοτερο χωριο, αποσταση περι τα 6.5km αν ξερεις το δρομο, δηλαδη 13km πηγαινε-ελα, δηλαδη σε θερμιδες έκαψε γύρω στις 600-700 θερμιδες, για να πάρει μερικές κονσέρβες (να πούμε 2-3;; Ποσες να ανταλλαξει για μια μεταχειρισμενη κουβερτα της πλακας) που η καθε πχ κονωερβα τονου εχει περι τις 200 θερμιδες

Έλα ρε που ξέρεις και αποστάσεις εσύ και υπολόγισες και θερμίδες ανά χιλιόμετρο :lol:

Οπότε η παραγωγή μας πλασάρει ενα ριάλιτι όπου ξεκάθαρα υπονοεί ότι "δεν σας τα δείχνουμε όλα όσα έγιναν, το χουμε @μήσει στο μοντάζ , κορόιδα" κάνοντας κλιμάκωση επί εβδομάδες χωρίς ποτέ να μάθουμε τι παίχθηκε.

Δε θα επιχειρούσαν να αποσιωπήσουν κάπως καλύτερα το σκηνικό;

(Οπως την κοντρα Χραν-Κοκκι, που τελικά φάνηκε έμμεσα μέσωτης ψηφοφορίας)

Και ο Τάνιμανι όταν ήρθε Ελλάδα και είδε τον χαμό, κατάλαβε ότι έχει παιχτεί μαλακία και στην αποχώρηση χθες προσπάθησε να τα μαζέψει κάπως τα πράγματα

πώς πήγαι να τα μαζέψει; θύμισέ μου

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...