Προς το περιεχόμενο

Survivor ΣΚΑΪ - (ΠΡΟΣΟΧΗ: OXI SPOILERS! 3days ban στους παραβάτες)

arnold94

568 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιον παικτη/ες υποστηρίζεις?

• Γιώργος Αγγελόπουλος
    • Κωσταντίνος Βασάλος
    • Μάριος Ιωαννίδης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Στην πραγματική ζωή καταπίνετε πολύ χειρότερα.

Αν παίζαμε μπάλα, είχες περάσει όλη την άμυνα + τον τερματοφύλακα, στεκόσουν με τη μπάλα πάνω στη γραμμή και μόλις πλησίαζα σκόραρες, θα έμενες χωρίς μύτη από την κουτουλιά και θα με χειροκροτούσαν μέχρι και οι συμπαίχτες σου.

So simple ;)

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 67,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• mylo

4567

• McNerd

4242

• Heybro

3765

• g_alkis

3532

Η Ελισάβετ ειναι φοιτήτρια/μοντέλο δεν δηλώνει οικονομολογος lol.. :P

Οι περισσότεροι εκει περα δεν μπορουν να ολοκληρώσουν μια σωστή πρόταση στα ελληνικά. Πρεπει να προσπάθησαν πολύ στην παραγωγή για να βρουν τόσο χαμηλά IQ, ο χρανιολας παρότι ψευτοκουλτουρε φαίνεται να του κόβει λίγο περισσότερο πάντως.

Αυτη την εντύπωση μου δίνουν όλοι.

• Like 2

Παθιάζεστε με σκηνικά που έχουν αξία μόνο στα σκηνοθετικά πλαίσια ενός ριάλιτι σόου. Στην πραγματική ζωή καταπίνετε πολύ χειρότερα.

Στην πραγματική ζωή αν κάποιος μου έκανε τα μισά, είχε πέσει ξύλο.

Χοντρό ξύλο όμως.

Παθιάζεστε με σκηνικά που έχουν αξία μόνο στα σκηνοθετικά πλαίσια ενός ριάλιτι σόου. Στην πραγματική ζωή καταπίνετε πολύ χειρότερα.

1. Κοροϊδεύε τα πιστεύω του συμπαίκτη του

2. Ειρονευεοταν την συμπαίκτρια του πίσω από την πλάτη της

3. Προκαλεί Αγωνιστικά τον αντίπαλο του

4. Καρφώνει μια πραξη του συμπαίκτη του με κίνητρο να πάρει άλλους συμπαίκτες μαζί του

Και εδώ μού έρχεται η απορία αν αυτόν τον άνθρωπο τον είχες συμπαίκτη στην real life πχ σε μία ομάδα ποδοσφαίρου θα έλεγες "σιγά μωρέ καλό παιδί είναι", έτσι και αλλιώς στην καθημερινότητα μου καταπίνω πολύ περισσότερα?

• Like 2

Το έχω ξαναπει, άλλο να παίξεις σαν Κωνστανίνος (ή Κώστας ή Μάριος κτλ) απέναντι σε Ντάνο ή Χούτο, και άλλο να χάνεις από Σόφι Πασχάλη & Λάουρα ορισμένες φορές (Λάουρα ρε φίλε, αν είναι δυνατόν). Το ακόμα χειρότερο είναι η χαζοχαρούμενη στάση, ειδικά της Σάρας. Εκεί είναι που εξοργίζεται περισσότερο.

Προσωπικά του δίνω τα δίκια του. Στη θέση του και εγώ θα νευρίαζα αν έμενα νυστικός και οι άλλες μεσ'την ανοησία.

Αφήνω απ'εξω το γεγονός ότι ξύνονται παραλία και έχουν κλίκα, μονο για τα αγωνιστικά να το δούμε.

O Kωνσταντινος εχει παιξει απεναντι σε Ντανο και Χανταμπακη, 17 και 19 φορες αντιστοιχα, συνολο 37 απεναντι στους 2 πιο δυνατους αντιπαλους.

Η Σαρα εχει παιξει απεναντι σε Παπαδοπουλου και Ευριδικη , 19 και 31 φορες αντιστοιχα, συνολο 50 απεναντι στους 2 πιο δυνατους αντιπαλους.

O Kωνσταντινος εχει παιξει απεναντι σε Μπο και Κοκκινακη, 4 και 9 φορες αντιστοιχα, συνολο 13 απεναντι σε τελειως αδυνατους αντιπαλους.

Η Σαρα εχει παιξει απεναντι σε Λαουρα 11 φορες, συνολο 11 απεναντι σε τελειως αδυνατους αντιπαλους.

http://www.survivor2017.gr/konstantinos/

http://www.survivor2017.gr/sara/

Με λιγα λογια, ο Κωνσταντινος εχει παιξει περισσοτερες φορες με αδυνατους απο την Σαρα(13 εναντι 11) και λιγοτερες φορες με δυνατους απο οτι η Σαρα(37 εναντι 50).

O Kωνσταντινος εχει παιξει απεναντι σε Ντανο και Χανταμπακη, 17 και 19 φορες αντιστοιχα, συνολο 37 απεναντι στους 2 πιο δυνατους αντιπαλους.

Η Σαρα εχει παιξει απεναντι σε Παπαδοπουλου και Ευριδικη , 19 και 31 φορες αντιστοιχα, συνολο 50 απεναντι στους 2 πιο δυνατους αντιπαλους.

O Kωνσταντινος εχει παιξει απεναντι σε Μπο και Κοκκινακη, 4 και 9 φορες αντιστοιχα, συνολο 13 απεναντι σε τελειως αδυνατους αντιπαλους.

Η Σαρα εχει παιξει απεναντι σε Λαουρα 11 φορες, συνολο 11 απεναντι σε τελειως αδυνατους αντιπαλους.

Με λιγα λογια, ο Κωνσταντινος εχει παιξει περισσοτερες φορες με αδυνατους απο την Σαρα και λιγοτερες φορες με δυνατους απο οτι η Σαρα.

Έχει χάσει 4 φορές από Λάουρα.

Σταματάω.

Με λιγα λογια, ο Κωνσταντινος εχει παιξει περισσοτερες φορες με αδυνατους απο την Σαρα και λιγοτερες φορες με δυνατους απο οτι η Σαρα.

ήσουν συμφοιτητής της αϊνατζόγλου στις σπουδές στατιστικής; :P

(κατα τα αλλα καλά τα λές όμως)

Έχει χάσει 4 φορές από Λάουρα.

Σταματάω.

Και παρολα αυτα η Σαρα εχει παρομοιο ποσοστο με τον Κωνσταντινο, παρολο που η Σαρα παιζει πιο συχνα με κορυφαιους αντιπαλους.

Κοινως, η Σαρα την παλευει και με δυνατους, σε αντιθεση πχ με τον Κωνσταντινο που εχει 3/14 με τον Ντανο, ποσοστο 18%, ουτε η Λαουρα δεν εχει τετοιο ποσοστο με δυνατο αντιπαλο.

Σταματαω.

Υ.Γ.: Και η Κολιδα ειχε χασει 3 φορες απο Λαουρα...

• Like 1

Στην πραγματική ζωή αν κάποιος μου έκανε τα μισά, είχε πέσει ξύλο.

Χοντρό ξύλο όμως.

Δεν ξέρω αν τα πιστεύετε αυτά που λέτε ή τρολάρετε, πάντως έχουν πλάκα.

• Like 1

Και παρολα αυτα η Σαρα εχει παρομοιο ποσοστο με τον Κωνσταντινο, παρολο που η Σαρα παιζει πιο συχνα με κορυφαιους αντιπαλους.

Κοινως, η Σαρα την παλευει και με δυνατους, σε αντιθεση πχ με τον Κωνσταντινο που εχει 3/14 με τον Ντανο, ποσοστο 18%, ουτε η Λαουρα δεν εχει τετοιο ποσοστο με δυνατο αντιπαλο.

Σταματαω.

Υ.Γ.: Και η Κολιδα ειχε χασει 3 φορες απο Λαουρα...

Το καταλαβαίνεις ότι ενισχύεις εν μέρει τα λεγόμενά μου με τα stats έτσι;

Δεν είχα καν κοιτάξει ποσοστό νικών, αλλά η Λαουρήττα έχει ντροπιάσει κοσμάκι στους Μαχητές (ειδικά τις σάπιες που έχουν αποχωρήσει).

Ακόμα και ο Μπο αναλογικά, δεν μπορεί να συγκριθεί με την ταχύτητα (εδώ γελάμε) της κάθε Σόφι και κάθε Λάουρα.

Δεν ξέρω αν τα πιστεύετε αυτά που λέτε ή τρολάρετε, πάντως έχουν πλάκα.

Ειλικρινά στο λέω.

Το καταλαβαίνεις ότι ενισχύεις εν μέρει τα λεγόμενά μου με τα stats έτσι;

Δεν είχα καν κοιτάξει ποσοστό νικών, αλλά η Λαουρήττα έχει ντροπιάσει κοσμάκι στους Μαχητές (ειδικά τις σάπιες που έχουν αποχωρήσει).

Ακόμα και ο Μπο αναλογικά, δεν μπορεί να συγκριθεί με την ταχύτητα (εδώ γελάμε) της κάθε Σόφι και κάθε Λάουρα.

Το αντιθετο εγινε, αλλα οκ.

Ο Κωνσταντινος εχει χειροτερο ποσοστο εναντι κορυφαιου παικτη απο οτι η Λαουρα.

Αρα συμφωνα με τη λογικη σου, πρεπει να τον βαλουμε στο ιδιο επιπεδο με τη Λαουρα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...