Προς το περιεχόμενο

Survivor ΣΚΑΪ - (ΠΡΟΣΟΧΗ: OXI SPOILERS! 3days ban στους παραβάτες)

arnold94

568 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιον παικτη/ες υποστηρίζεις?

• Γιώργος Αγγελόπουλος
    • Κωσταντίνος Βασάλος
    • Μάριος Ιωαννίδης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η Παπαδοπούλου έχει πολύ όμορφο πρόσωπο με ή χωρίς μακιγιάζ. Είναι τόσο άρτια δομημένο και ταξινομημένο που νομίζεις ότι σχεδιάστηκε σε υπολογιστή. Από χαρακτήρα δεν ξέρω. 

Αν και διαφωνω καθετα, μετα απο αυτα που ειπε στον Σπαλιαρα την αντιπαθω τερμα την κακιστρο

#teamΣπαλι

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 67,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• mylo

4567

• McNerd

4242

• Heybro

3765

• g_alkis

3532

το ξέρετε ότι η καλλέργη είχε παλιότερα "σέξι ατύχημα" στην πασαρέλα, ε;

info inside

Η Λάουρα είναι όμορφη 24/7.

Ναι η Λάουρα είναι κουκλίτσα

552277_357845740951779_1144042082_n.jpg ^

Όχι και ωραία η Παπαδόπουλου , άσε που φαίνεται η πιο trash απ όλες τις γυναίκες. Κι εμενα που μου άρεσε το σωμα της γιατί ηταν γυμνασμένη τωρα τη βλέπω κι έχει μείνει μισή. Αυτο το ύφος που έχουν κάποιες γυναίκες το "εγώ δε τα σηκώνω αυτά" και να μιλάνε με μπάσα φωνή, πραγματικά κοπέλα ειμαι αλλα ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ

ΠΟΛΛΕΣ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ

Ο Σπαλιαρας που τον κοροϊδεύουν δεν έχει κάνει τίποτα κακό δε βλέπω να ενοχλεί κανέναν. Όπως γράφτηκε και παραπάνω, αυτος , ο bo, ο κοκκινακης τι να πουν για το φαγητο όταν έχουν τριπλάσιες ανάγκες απο την αλλη που ήθελε παραπάνω;

• Like 3

Αρχικα και εγω πιστευα οτι ειναι ψιλο μαπα σε σχεση με του 2005 (Ελλαδα-τουρκια),οντως ειναι χειρότερο αλλα βλεπεται χαλαρα.

Ελπιζω στη συνεχεια,αφου φυγουν μερικοι να βαλουν ομαδικες δοκιμασιες με καμια εως 3 επαναληψεις.

Απο το γυαλι ολα ευκολα φαινονται σε εμας τους καναπεδατους,ομως δεν ειναι ετσι,μην φας 2 μερες καθολου ή ελαχιστα και κοιμησου και σε κανενα παγκακι και τα λεμε.

Απο τους μαχητες ο πανος μου ειναι ο πιο αντιπαθης,μου θυμιζει τους γλοιώδεις δαπιτες.

Το καλύτερο ήταν το πρώτο που ήταν μέσα ο σουλις, ορθουλα και οι άλλοι.

Ήταν το πρώτο δεν ήξεραν τι γίνεται όπως τώρα, έπεσε πολύ πείνα.

Σίγουρα είναι πολύ δύσκολα, έχω φοιτητης όταν ξεμενα δύο τρεις μέρες κοιμόμουν όλοι μέρα για να μην χαλάω ενέργεια, σκέψου να είχα και δοκιμασιες.

Ο Μισθοφόρος ντάξει, κομπλεξάκι, Γ.τ.Π. ίντριγκες, και στο μεταξύ δε μπορεί να αρθρώσει, θυμάμαι είπε κάποια στιγμή το αμίμητο "μου το υπομόνευσαν" (εννοούσε μάλλον "με υπονόμευσαν")

Σε σε μια φάση ήθελε να πει ότι υπάρχουν προστριβές και είπε υπάρχουν διατριβές, χα χα χα έλιωσα στο γέλιο θυμήθηκα τον Φατσεα :P

• Like 4

Σε σε μια φάση ήθελε να πει ότι υπάρχουν προστριβές και είπε υπάρχουν διατριβές, χα χα χα έλιωσα στο γέλιο θυμήθηκα τον Φατσεα :P

Ναι ρε φίλε, σε ένα συμβούλιο, και το μπάλωσε ο Τανιμανίδης, το έκανε "τι είδους τριβές υπάρχουν μεταξύ σας;" :-D :lol: :lol: :lol:

Όχι και ωραία η Παπαδόπουλου , άσε που φαίνεται η πιο trash απ όλες τις γυναίκες. Κι εμενα που μου άρεσε το σωμα της γιατί ηταν γυμνασμένη τωρα τη βλέπω κι έχει μείνει μισή. Αυτο το ύφος που έχουν κάποιες γυναίκες το "εγώ δε τα σηκώνω αυτά" και να μιλάνε με μπάσα φωνή, πραγματικά κοπέλα ειμαι αλλα ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ

ΠΟΛΛΕΣ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ

Ο Σπαλιαρας που τον κοροϊδεύουν δεν έχει κάνει τίποτα κακό δε βλέπω να ενοχλεί κανέναν. Όπως γράφτηκε και παραπάνω, αυτος , ο bo, ο κοκκινακης τι να πουν για το φαγητο όταν έχουν τριπλάσιες ανάγκες απο την αλλη που ήθελε παραπάνω;

Είσαι μέσ'το μυαλό μου, συμφωνώ 100%

• Like 1

Προσωπικά δεν βρίσκω τίποτα ενδιαφέρον στο Survivor του ΣΚΑΙ.

Όλο μαλα@#$ιες είναι. Τη μισή ώρα είναι σε αγώνες και την άλλη μισή 'και καλά επιβιώνουν σε ''απάνθρωπες'' συνθήκες'.

Περίμενα να δείχνει κυρίως την επιβίωσή τους, να στάζουν, να πονάνε, να κυνηγάνε τη τροφή τους και όχι να βλέπω αθλήματα σε ένα νησί. κλαιν μαιν.

• Like 1

Την παπαδοπουλου θα την έλεγα και κακάσχημη και αντιπαθεστατη και ο τρόπος που μιλάει απαράδεκτος για γυναίκα. Και καλά θα σε μαμησω στο ξύλο ρε κι ας είσαι άντρας ναουμ. Αλλά νομίζω σκυλου δεν είναι αυτή? Τι να περιμένεις.

Τα παιχνίδια δε μου αρέσει που διαρκούν πάρα πολύ και όλα του ίδιου στυλ. Θα προτιμούσα και κάποια μυαλού, γρίφων και κάποια άλλα όπως της φάρμας

• Like 6

Την παπαδοπουλου θα την έλεγα και κακάσχημη και αντιπαθεστατη και ο τρόπος που μιλάει απαράδεκτος για γυναίκα. Και καλά θα σε μαμησω στο ξύλο ρε κι ας είσαι άντρας ναουμ. Αλλά νομίζω σκυλου δεν είναι αυτή? Τι να περιμένεις.

Τα παιχνίδια δε μου αρέσει που διαρκούν πάρα πολύ και όλα του ίδιου στυλ. Θα προτιμούσα και κάποια μυαλού, γρίφων και κάποια άλλα όπως της φάρμας

Παιχνίδια μυαλού και γρίφων με αυτούς; Οντως θα γινόταν επική κωμωδία..ή τραγωδία, δεν ξέρω.

• Like 3

Το στήθος της λαουρας είναι μανίσιο;

Συμφωνώ με την μαργαρίτα για όσα γράφει για την Παπαδοπούλου, πιο ανθυγιεινή φάτσα δεν έχω δει

οι μαχητες

είναι τόσο βλάκες που νομίζουν ότι επειδή έφυγε ένας από τους άλλους πήραν κάποιο αβαντάζ η κάτι τέτοιο lol

εκτος ο έφυγε και δικός τους

σιγά το αβαντάζ,οι άλλοι χλαπακιάζουν 

λες και δεν είναι ήδη πολλά άτομα σε κάθε ομάδα 

έφυγε μια άρρωστη γκόμενα και κάτι θα αλλάξει lol

(παίζει επειδή έφυγε ένας  οικειοθελώς να φέρουν άλλον?)

• Like 1

Ρε γμτ κι έχουν την τεχνογνωσία, στα προηγούμενα survivor είδαμε και τέτοια παιχνίδια, μνήμης και γρίφων...

​Έστω να σπάσουν λίγο τη μονοτονία με τα ατομικά παιχνίδια και να βάλουν και καμιά πιο ωραία δοκιμασία ή ομαδικές, το να παίζει συνέχεια ο καθένας μόνος του δεν έχει ούτε ενδιαφέρον, ούτε και νόημα...

Ποιες ψηφοφορίες μωρέ; Άρρωστη ήταν και την έκανε. Σχεδόν χαμογελούσε.

Oύτε ποσοστά δεν έδειξαν, έτσι για τα προσχήματα...

• Like 2

κακάσχημο το Ειρηνάκι;;;;; με διαφορά η πιο ωραία εκεί μέσα μαζί με σόφι, και σε πρόσωπο και σε  σώμα... Δείτε την καλέργη άβαφη να καταλάβετε τι θα πει ασχήμια...
δε λέω για χαρακτήρα

και επιτέλους κόψτε τις μλκιες ότι τρώνε πιτόγυρα πίσω απτις κάμερες. Με ποιο κριτήριο το λέτε και το ξαναλέτε; και είναι όλα στημένα και μένουν σε ξενοδοχεία όταν δε τραβάει η κάμερα και η επιβίωση είναι klein mein...ΣΙΓΑ όλοι οι ραμπο εδώ μαζευτήκατε..αν δε ξέρετε μη μιλάτε. Και αν δε γουστάρετε μη το βλέπετε και μη γράφετε εδώ μέσα τις παπαριές σας.
Μια χαρά ρεαλιστικό είναι και μια χαρά δύσκολες είναι οι συνθήκες διαβίωσης. 

ο άλλος λέει η λάουρα είναι κουκλίτσα...χαχαχαχαχαχαχα
το σπυρί δε κρύβεται ούτε με 2 κιλά makeup...καλά για το σαπιοκοίλι δε θα σχολιάσω

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...