Προς το περιεχόμενο

568 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιον παικτη/ες υποστηρίζεις?

• Γιώργος Αγγελόπουλος
    • Κωσταντίνος Βασάλος
    • Μάριος Ιωαννίδης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 67,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• mylo

4567

• McNerd

4242

• Heybro

3765

• g_alkis

3532

Δημοσ.

Για να συνοψίσουμε:

1. Αν κάνει μ@@@ ο καραφλός φραγκοφονιας του Σκαι  και δεν δώσει τα αληθή αποτελέσματα σήμερα. έχω ζωστει με 1000 100αρια mefisto και έχω μπουκάρει στο κανάλι.. 

2. Ελπίζω να έχετε κάνει μπάνιο, να έχετε κοιμίσει μωρά, να έχετε πάρει τα χάπια σας  , να έχετε ζητήσει άδεια για αύριο,  σας θέλω μάχιμους απόψε.. θα είναι μεγάλη η νύχτα..

ΣΙΧΑΜΑ ΧΑΝΤΑΜΠΑΚΗ ΑΠΟΨΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ.. ΞΕΚΙΝΑΕΙ Ο ΑΠΟΔΕΚΑΤΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΚΛΙΚΑΣ ΣΟΥ..

Χουτο ετοιμάσου εισαι ο επόμενος...  :devil:  :devil:  :devil:

• Like 4
Δημοσ.

Για εμάς του βορρά να κανονίσουμε πούλμαν σε περίπτωση που πάει κάτι στραβά. Ερχόμαστε...

• Like 7
Δημοσ.

Για εμάς του βορρά να κανονίσουμε πούλμαν σε περίπτωση που πάει κάτι στραβά. Ερχόμαστε...

πούλμαν τρένα αεροπλάνα παπάκια όλα έτοιμα
  • Like 1
Δημοσ.

Για την οικονομία του παιχνιδιού θα δεχτώ κάθε αποτέλεσμα αναγνωρίζοντας ότι ακόμα και ο χαντατετοιος έχει κάποιο ρόλο να επιτελέσει αργότερα.

Οταν θα γίνει η ένωση των δύο ομάδων θα έχουμε και αλλαγή στις παραλίες και στην διαβίωση των παικτών;

Δημοσ.

Τελικά μάθαμε αν αυτός που ξεκίνησε το thread επιλέχθηκε για το survivor; Αρκετές σελίδες πριν είχε γίνει ξανά η ερώτηση αλλά δεν ξέρω αν λύθηκε το αίνιγμα!

Τελικά δεν το επεδίωξε. Είχε πει πως όταν ήρθε η ώρα για το casting δεν πήγε.

• Like 1
Δημοσ.

Παντως οσοι λενε οτι θα γυρισει ο Μαριος τι να πω. Δηλαδη ή το σπασιμο στην κλειδα ηταν μουφα (αν εχει συμβει αυτο τοτε θελει πανω απο 2 μηνες να δεσει), ή υπερεβαλαν απο λιγο εως πολυ και τωρα οπως λενε γυμναζεται για να γυρισει πισω. Δηλαδη κανει την αποθεραπεια του, τρωει κανονικα και θα γυρισει στο παιχνιδι σαν να μην τρεχει τιποτα? Και μην μου πειτε οτι δεν εχει μπει ουτε μια φορα στο ιντερνετ ή δεν οτι δεν εχει μαθει τιποτα απο οτι συμβαινει. Μην κοροιδευομαστε μεταξυ μας. Οπως και να το δεις ειναι αδικο για τους υπολοιπους. 

Δημοσ.

Και λέω στην γυναίκα μου σήμερα εκτός από βεγγαλικά να πετάξουμε και καμία μπριζόλα στο τηγάνι έτσι για το καλό και με βρίζει :(

Δημοσ.

Παντως οσοι λενε οτι θα γυρισει ο Μαριος τι να πω. Δηλαδη ή το σπασιμο στην κλειδα ηταν μουφα (αν εχει συμβει αυτο τοτε θελει πανω απο 2 μηνες να δεσει), ή υπερεβαλαν απο λιγο εως πολυ και τωρα οπως λενε γυμναζεται για να γυρισει πισω. Δηλαδη κανει την αποθεραπεια του, τρωει κανονικα και θα γυρισει στο παιχνιδι σαν να μην τρεχει τιποτα? Και μην μου πειτε οτι δεν εχει μπει ουτε μια φορα στο ιντερνετ ή δεν οτι δεν εχει μαθει τιποτα απο οτι συμβαινει. Μην κοροιδευομαστε μεταξυ μας. Οπως και να το δεις ειναι αδικο για τους υπολοιπους. 

Προφανώς θα τον έχουν από κοντά ώστε να μη spoilaριστεί χαχα! 

Δημοσ.

Και λέω στην γυναίκα μου σήμερα εκτός από βεγγαλικά να πετάξουμε και καμία μπριζόλα στο τηγάνι έτσι για το καλό και με βρίζει :(

καλα σε κανει :-D  :-D

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...