Προς το περιεχόμενο

Survivor ΣΚΑΪ - (ΠΡΟΣΟΧΗ: OXI SPOILERS! 3days ban στους παραβάτες)

arnold94

568 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιον παικτη/ες υποστηρίζεις?

• Γιώργος Αγγελόπουλος
    • Κωσταντίνος Βασάλος
    • Μάριος Ιωαννίδης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

όπως το τρίκυ διαφημιστικό που έβγαλε προχθές ο ΣΚΑΙ για τον χθεσινό τραυματισμό του Ντάνου , που τελικά αποδείχτηκε ότι το σκυλί του πολέμου σηκώθηκε, έτρεχε και παράλληλα τίναζε την άμμο απο πάνω του...

:-)  :-)  :-)

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 67,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• mylo

4567

• McNerd

4242

• Heybro

3765

• g_alkis

3532

Τρικυ υποψιφιοτητες λέει. Όχι Τρικυ αποτέλεσμα. Θέλω να πιστεύω πως ο Χαλβαδακης θα φύγει. Σε κάθε άλλη περίπτωση θα φτάσουμε τις 1800 σελίδες

Οι υποψηφιότητες είπε ότι είναι tricky, όχι το αποτέλεσμα. Ότι θέλετε ακούτε μερικοί...

το ίδιο δεν είναι? συνδέονται άμεσα!

βασικά παίζει να είναι και ένα παιχνίδι του Τανιμανίδη. Βλέπουν ότι από χτες έχει πάρει φωτιά το Internet και μας εμπαίζει για να αυξήσει την αγωνία (aka τηλεθέαση)

βασικά παίζει να είναι και ένα παιχνίδι του Τανιμανίδη. Βλέπουν ότι από χτες έχει πάρει φωτιά το Internet και μας εμπαίζει για να αυξήσει την αγωνία (aka τηλεθέαση)

Η υποψηφιότητα με το αποτέλεσμα είναι το ίδιο; Ελληνικά μιλάμε.

τι λόγο θα είχε να μιλήσει για τρικυ αποτέλεσμα 

Εγώ την έχω συμπαθήσει την Σάρρα.

Πιστεύω ότι ξέρει Αγγλικά απλά είναι λίγο χαμηλών τόνων. Δλδ ξέρει σπαστά όπως όλοι και δεν της αρέσει να μιλάει σπαστά. Άλλωστε χτες από τις αντιδράσεις της φαινόταν ότι καταλάβαινε...

και εγώ τη συμπαθώ αλλά ο Τούρκος παρουσιαστής είπε πως ούτε στο τηλέφωνο στο νοσοκομείο δεν μίλησαν γιατί δε ξέρει η σάρα αγγλικά. Αν ήξερε έστω και σπαστά θα μιλούσαν.

Η υποψηφιότητα με το αποτέλεσμα είναι το ίδιο; Ελληνικά μιλάμε.

Ίσως σε βοηθήσει να μπεις στην λογική μου

https://el.wikipedia.org/wiki/Unified_Modeling_Language

αν έλεγε καθαρά τρικυ αποτέλεσμα θα ήταν ολοφάνερο... δεν συμφωνείς;;; οπότε το είπε πλαγίως 

Γιατί, πρέπει να ξέρεις ποιος φεύγει για να καταλάβεις ότι είναι ιντριγκαδόρικες υποψηφιότητες του Αγγελόπουλου και του Χαλακατεβάκη;

​Ας βάζουμε και το μυαλό μας να σκέφτεται λίγο, αυτοί κλικ θέλουν στις σελίδες τους...

και εγώ τη συμπαθώ αλλά ο Τούρκος παρουσιαστής είπε πως ούτε στο τηλέφωνο στο νοσοκομείο δεν μίλησαν γιατί δε ξέρει η σάρα αγγλικά. Αν ήξερε έστω και σπαστά θα μιλούσαν.

Δεν ξέρω... εντύπωση μου κάνει... και είναι όμορφο κορίτσι

ο γύφτος ο παραγωγός ούτε έναν διερμηνέα δεν μπορούσε να πληρώσει?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...