Προς το περιεχόμενο

568 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιον παικτη/ες υποστηρίζεις?

• Γιώργος Αγγελόπουλος
    • Κωσταντίνος Βασάλος
    • Μάριος Ιωαννίδης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καησπέρα Μαητέ,Καησπέρα Ντιέσιμοι

8 ωρίτσες για να παρακολουθήσουμε μπροστά στις οθόνες μας την αποχωρηση του σιχάματος...!!!!!

Ο Ντάνος έχει προφίλ νικητή ελληνικού ριάλιτι.

καλός χρυσός αλλά δεν ξυπνάει με τπτ το τούβλο...

post-363646-0-51103400-1491914447_thumb.jpg

• Απαντ. 67,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• mylo

4567

• McNerd

4242

• Heybro

3765

• g_alkis

3532

Δημοσ.

Παρεμπιπτόντως τα Αγγλικά των παιδιών μια χαρά ηταν εχθές. Ακομα και του μισθοφόρου που τον τρολλάρουν. Σε μια λέξη κόλλησε και ρωτησε την Ελισάβετ. Χειρότερος όλων ο Χουτος στο Αγγλικό

• Super Moderators
Δημοσ.

Ανακοίνωση:

Επειδή δεν την παλεύετε και βαριέμαι να σας κάνω τον αστυνόμο συνεχώς, κάντε ο,τι θέλετε, ποστάρετε όσα spoilers θέλετε! Εσείς οι φανατικοί θα χάσετε με το να γνωρίζετε από πριν τι θα γίνει. Προσωπικά μου είναι αδιάφορο. Κανόνισα και φαγητό με φίλους το βράδυ, οπότε δεν θα το δω καν.

Ξόδεψα ώρες για να σας "οργανώσω", αλλά δεν φαίνεται πως είστε σε θέση μερικοί να το καταλάβετε...

:)

• Like 3
Δημοσ.

Σιχαματα insomniacs, μαχητες mods καλησπερα,

λιγες ωρες εμειναν για την αποχωρηση χρανιολα και break the greek internet

• Like 1
Δημοσ.

Υπάρχουν πολύ που δεν ξέρουν αγγλικά, θημαμε όταν ήμουν φοιτητής τα αγγλικά προχωρημένου επιπέδου τα είχαμε πάρει ελάχιστη

sorry ρε φίλε δεν θέλω να στην πω, με καλή πρόθεση πάντα και για να γελάσουμε και λίγο: μου δίνεις να καταλάβω οτι ως φοιτητής πέρασες τα προχωρημένα αγγλικά;

Από Ελληνική ορθογραφία πως πάμε; Σας έμαθαν εκεί τίποτα; Πανεπιστήμιο ήταν αυτό τι ήταν; Πτυχίο πήρες;

Όσο για το παιχνίδι, έχει καταντήσει βαρετό με όλη αυτή τη μλκ που τους δέρνει. Βλέπεται κατά διαστήματα μόνο. Σήμερα με το champions league ούτε λόγος...

Δημοσ.

Το σημερινό επεισόδιο αποχώρησης/ξεκατινιάσματος θα είναι σε αυτή την παράξενη γλώσσα που ακούσαμε χτες;;

Τζίζους

θα είναι ο Σάκης για να το ακούσουμε στην γλώσσα μας και να το βάλουμε ήχο κλήσης

• Like 2
Δημοσ.

Ανακοίνωση:

Επειδή δεν την παλεύετε και βαριέμαι να σας κάνω τον αστυνόμο συνεχώς, κάντε ο,τι θέλετε, ποστάρετε όσα spoilers θέλετε! Εσείς οι φανατικοί θα χάσετε με το να γνωρίζετε από πριν τι θα γίνει. Προσωπικά μου είναι αδιάφορο. Κανόνισα και φαγητό με φίλους το βράδυ, οπότε δεν θα το δω καν.

Ξόδεψα ώρες για να σας "οργανώσω", αλλά δεν φαίνεται πως είστε σε θέση μερικοί να το καταλάβετε...

:)

δεν το έχω καταλάβει αυτό με τα σποιλερ. εννοείτε το ταγκ ή το λέτε μεταφορικά

Δημοσ.

ΣΟΚ ΧΑΜΟΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ με τονέο βίντεο που κυκλοφόρησε πριν 2 λεπτά!!!! Ο ΤΑΝΙΜΑΝΙΔΗΣ φερνει την απολυτη ανατροπη και μιλαει για τρικυ αποτελεσμα!!!! ειναι φανερο οτι θα υπαρξουν ανατροπες!!!

http://www.newsbeast.gr/media/arthro/2653396/o-sakis-tanimanidis-epestrepse-sto-survivor

ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΧΑΝΤΑΜΠΑΚΗΣ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ?????

ΦΩΤΙΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ SURVIVOR... ΤΙ 65-70% ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΠΟΤΕ.... 80+ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ!!!!

Δημοσ.

και λίγα λές.

αν πάλι γίνει καμμία στραβή και φύγει ο Χραν 1700 τα πιάνουμε πιστευω

ΣΟΚ ΧΑΜΟΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ με τονέο βίντεο που κυκλοφόρησε πριν 2 λεπτά!!!! Ο ΤΑΝΙΜΑΝΙΔΗΣ φερνει την απολυτη ανατροπη και μιλαει για τρικυ αποτελεσμα!!!! ειναι φανερο οτι θα υπαρξουν ανατροπες!!!

http://www.newsbeast.gr/media/arthro/2653396/o-sakis-tanimanidis-epestrepse-sto-survivor

Αληθεια τώρα, απο το δημοσίευμα πως έβγαλες τέτοιο συμπέρασμα?

• Like 1
Δημοσ.

Η σαρα σε ποια ζουγκλα μεγαλωσε και δεν εμαθε αγγλικα;

μα και στην ζούγκλα αγγλικά μιλάνε ακόμα τα ζώα
Δημοσ.

και λίγα λές.

αν πάλι γίνει καμμία στραβή και φύγει ο Χραν 1700 τα πιάνουμε πιστευω

Αληθεια τώρα, απο το δημοσίευμα πως έβγαλες τέτοιο συμπέρασμα?

τι λόγο θα είχε να μιλήσει για τρικυ αποτέλεσμα 

μα και στην ζούγκλα αγγλικά μιλάνε ακόμα τα ζώα

Εγώ την έχω συμπαθήσει την Σάρρα.

Πιστεύω ότι ξέρει Αγγλικά απλά είναι λίγο χαμηλών τόνων. Δλδ ξέρει σπαστά όπως όλοι και δεν της αρέσει να μιλάει σπαστά. Άλλωστε χτες από τις αντιδράσεις της φαινόταν ότι καταλάβαινε...

Δημοσ.

τι λόγο θα είχε να μιλήσει για τρικυ αποτέλεσμα

Οι υποψηφιότητες είπε ότι είναι tricky, όχι το αποτέλεσμα. Ότι θέλετε ακούτε μερικοί...

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

ΦΩΤΙΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ SURVIVOR... ΤΙ 65-70% ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΠΟΤΕ.... 80+ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ!!!!

Μην ξαναδώ κεφαλαία και χρωματάκια, σε έφαγα! :P

• Like 5
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...