Προς το περιεχόμενο

Survivor ΣΚΑΪ - (ΠΡΟΣΟΧΗ: OXI SPOILERS! 3days ban στους παραβάτες)

arnold94

568 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιον παικτη/ες υποστηρίζεις?

• Γιώργος Αγγελόπουλος
    • Κωσταντίνος Βασάλος
    • Μάριος Ιωαννίδης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 67,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• mylo

4567

• McNerd

4242

• Heybro

3765

• g_alkis

3532

Αρχίζει και συζητιέται πολύ ότι δεν φεύγει ο Χανταμπακης μετά την περίεργη δήλωση Τανιμανιδη ότι τελικά η αποχώρηση είναι τρικυ. Υπάρχουν δυστυχώς πολλές πιθανότητες να φεύγει ο Χρανιωτης... Ελπίζω να πάνε τελικά όλα καλά και απόψε να πανηγυρίσει όλη η Ελλάδα!!!

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ο Παναρας ισως να μην ηταν ιδιαιτερα τηλεοπτικος για τον πολυ κοσμο(2.000.000 τηλεθεαση).

Αν δεν ειχε φτιαχτει η σελιδα(80.000 fans) στο fb και ετσι δεν ειχε φτιαχτει την ιντερνετικη περσονα του Αρχηγου/Στρατηλατη κλπ, ο Παναρας δεν ηταν κατι το τρομερο στην τηλεοραση.

80.000 ατομα καναμε χαβαλε με τις "υπολογισμενες κινησεις του" κλπ, παρολο που στην τηλεοραση δεν ηταν κατι το ιδιαιτερο .

Εμένα μου άρεσε.

Υπήρξαν συντονοσμένες προσπάθειες για να φυγει ο Χανταμπάκης. Ξέρω πολύ κόσμο που ψηφιζε απο διαφορετικά κινητά τους άλλους δυο για να φυγει ο Χανταμπάκης. Δε παιζει να μην φυγει. Οπου και να κοιτάξεις δε τον θέλει ο κοσμος. Και επομενοι ειναι η Βαλαβάνη, Χούτος, Μπο. Οι άλλοι ειναι αδιάφοροι. Η τραγουδιάρα και ο Ντάνος έχουν ενδιαφέρον πλέον ως χαρακτηρες.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...