Προς το περιεχόμενο

568 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιον παικτη/ες υποστηρίζεις?

• Γιώργος Αγγελόπουλος
    • Κωσταντίνος Βασάλος
    • Μάριος Ιωαννίδης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτο το μολις 5% που ακριβως το ειδες ? Εγω σε οσα γκαλοπ εχω δει η διαφορα του Χανταμπακη απο τους υπολοιπους 2 ειναι χαοτικη .

ΥΓ το link που σου εκανε ο tritonas λεει 90% απο 12500 ψηφους !!!!

• Απαντ. 67,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• mylo

4567

• McNerd

4242

• Heybro

3765

• g_alkis

3532

Δημοσ.

3 gb δωρο απο cosmote για σενα θα τα φαω στο ινσομνια Στελλαρα σιχαμα.

Έτσι ακριβώς. Και εγώ με τον ίδιο τρόπο τα "αξιοποιώ"!

Δημοσ.

Αυτο το μολις 5% που ακριβως το ειδες ? Εγω σε οσα γκαλοπ εχω δει η διαφορα του Χανταμπακη απο τους υπολοιπους 2 ειναι χαοτικη .

ΥΓ το link που σου εκανε ο tritonas λεει 90% απο 12500 ψηφους !!!!

ε άλλαξε. πριν μια ώρα ήταν κοντά στο 10% η διαφορά (ναι οκ υπερεβαλα. αλλα δεν ηταν οπως τωρα 15-20% διαφορα απο τον χρανιωτη) [μαλλον πλακωσατε ολοι και ψηφισατε αρνητικα οταν ειδατε το σχολιο μου... πλακα κανω]

Δημοσ.

Ο Παναρας ισως να μην ηταν ιδιαιτερα τηλεοπτικος για τον πολυ κοσμο(2.000.000 τηλεθεαση).

Αν δεν ειχε φτιαχτει η σελιδα(80.000 fans) στο fb και ετσι δεν ειχε φτιαχτει την ιντερνετικη περσονα του Αρχηγου/Στρατηλατη κλπ, ο Παναρας δεν ηταν κατι το τρομερο στην τηλεοραση.

80.000 ατομα κανανε χαβαλε με τις "υπολογισμενες κινησεις του" κλπ .

Όλα αυτά ισχύουν μόνο στην περίπτωση που η τηλεθέαση προκύπτει από τους υποστηρικτές, κάτι που δεν ισχύει, ούτε για τον Πανάρα, ούτε για τον Χανταμπάκη. Και οι δυο ξεσήκωσαν αντιδράσεις και έγιναν κυρίως μισητοί. Ο δε Μάνατζερ είχε και φανατικούς τρολοπαδούς (εκτός των πολλών που τον έβριζαν μέρα-νύχτα στα social media, #μο**νοπανος κλπ), σίγουρα περισσότερους από αυτούς που έχει ο Χανταμπάκης (δεν γνωρίζω κάποιον). Το σίγουρο είναι ότι ο Πανάρας προκαλούσε περισσότερες αντιδράσεις, αλλά έφυγε.

Δημοσ.

ο αλλος λεει οτι βλεπει να φευγει ο Χανταμπακης αλλα δινει 60%-70% να μενει.καλη φαση...

αν δεν ψηφισαν μικρη σημασια εχει τι λενε τα πολ...

ναι ρε! δεν το καταλάβατε ε? να το εξηγήσω...

αν δεν γίνουν πουστιές ο χανταμπάκης λογικά τέτοια ώρα θα βρίσκεται στην Ελλάδα. Δεν αμφισβητώ ότι έχει πολλούς haters.

το συμφέρον του ΣΚΑΙ όμως είναι να μείνει. Ο χρανιώτης είναι τέρμα αδιάφορος και ότι πρέπει να πατώσουν τα νούμερα τηλεθέασης. Από την άλλη όμως και η διαφορά είναι χαοτική και δεν ξέρω αν θα ρισκάρει ο ΣΚΑΙ να παίξει πουστιά. Δεν νομίζω.

αν η διαφορά ανάμεσα στον Χρανιώτη και τον Χανταμπάκη δεν αύξανε... θα ήταν εύκολο για το σκαι.

Δημοσ.

Όλα αυτά ισχύουν μόνο στην περίπτωση που η τηλεθέαση προκύπτει από τους υποστηρικτές, κάτι που δεν ισχύει, ούτε για τον Πανάρα, ούτε για τον Χανταμπάκη. Και οι δυο ξεσήκωσαν αντιδράσεις και έγιναν κυρίως μισητοί. Ο δε Μάνατζερ είχε και φανατικούς τρολοπαδούς (εκτός των πολλών που τον έβριζαν μέρα-νύχτα στα social media, #μο**νοπανος κλπ), σίγουρα περισσότερους από αυτούς που έχει ο Χανταμπάκης (δεν γνωρίζω κάποιον). Το σίγουρο είναι ότι ο Πανάρας προκαλούσε περισσότερες αντιδράσεις, αλλά έφυγε.

Αυτο ακριβως ειναι το point μου.

Η τηλεθεαση δεν προκυπτει μονο απο υποστηρικτες ή απο αυτους που ασχολουνται με την σελιδα του καθενος στο fb.

Ο Παναρας δεν ηταν τοσο τηλεοπτικος, δεν μας αφησε ιδιαιτερα σκηνες που να θυμομαστε. Η ιντερνετικη περσονα που ειχε φτιαξει η σελιδα του στο fb ηταν που τον ανεβασε, οχι οι σκηνες του στην τηλεοραση.

Ο Χανταμπακης πολυ προχειρα μας εχει αφησει:

τη σκηνη με τον τσακωμο με Ντανο ,

την ειρωνικη ψηφοφορια με το μπικινι της Ειρηνης,

το να φιλαει κλαμμενος την τηλεοραση . 

Αυτα τα 3 σκρινσοτ(χωρις καν τιτλο) αρκουν, ενω ο Παναρας δεν εχει αντιστοιχες σκηνες που να συνοψιζονται σε ενα σκρινσοτ.

Δεν ειναι τυχαιο το ποσες φορες εχει γραφτει το ονομα του Χανταμπακη εδω σε σχεση με του Χρανιωτη. Τον Παναρα οταν τον αναφεραμε εδω τον αναφεραμε κυριως ως την ιντερνετικη περσονα(στρατηλατης κλπ) που ειχε φτιαξει ο τυπος στο fb, οχι για τις πραξεις του στην τηλεοραση.

Δημοσ.

Η τηλεθεαση δεν προκυπτει μονο απο υποστηρικτες ή απο αυτους που ασχολουνται με την σελιδα του καθενος στο fb.

Ο Παναρας δεν ηταν τοσο τηλεοπτικος, δεν μας αφησε ιδιαιτερα σκηνες που να θυμομαστε. Η ιντερνετικη περσονα που ειχε φτιαξει η σελιδα του στο fb ηταν που τον ανεβασε, οχι οι σκηνες του στην τηλεοραση.

Αυτα τα 3 σκρινσοτ(χωρις καν τιτλο) αρκουν, ενω ο Παναρας δεν εχει αντιστοιχες σκηνες που να συνοψιζονται σε ενα σκρινσοτ.

Δεν ειναι τυχαιο το ποσες φορες εχει γραφτει το ονομα του Χανταμπακη εδω σε σχεση με του Χρανιωτη. Τον Παναρα οταν τον αναφεραμε εδω τον αναφεραμε κυριως ως την ιντερνετικη περσονα(στρατηλατης κλπ) που ειχε φτιαξει ο τυπος στο fb, οχι για τις πραξεις του στην τηλεοραση.

Ναι αλλά έχει προσφέρει το πιο γρήγορο τραυματισμο σε αγώνισμα εβερ. Και η fake αντίδραση -σαν άλλος mr. Μπούτιας- έχει μείνει στο πάνθεον.

• Like 1
Δημοσ.

Μ αρεσει που ψηνεστε εσεις οτι θα μεινει ο Χανταμπακης.. δεν υπάρχει η παραμικρή πιθανότητα να στήσει τέτοιο πράγμα ο ΣΚΑΙ και να ξεφτυλίσει τόσο πολύ το προϊόν του..

Δημοσ.

Ναι αλλά έχει προσφέρει το πιο γρήγορο τραυματισμο σε αγώνισμα εβερ. Και η fake αντίδραση -σαν άλλος mr. Μπούτιας- έχει μείνει στο πάνθεον.

Σωστο, ισχυει.

Αυτο ειναι κατι που εχει μεινει απο τον Παναρα και ειναι απο μονο του meme χωρις καν τιτλο.

Μ αρεσει που ψηνεστε εσεις οτι θα μεινει ο Χανταμπακης.. δεν υπάρχει η παραμικρή πιθανότητα να στήσει τέτοιο πράγμα ο ΣΚΑΙ και να ξεφτυλίσει τόσο πολύ το προϊόν του..

Και εγω αυτο πιστευω.

Ειναι μεγαλη η διαφορα απο οτι φαινεται με τον Χρανιωτη, οποτε δεν πιστευω οτι θα στησει κατι τετοιο ο Σκαι , γιατι θα ειναι τεραστια η κατακραυγη(σε συνδυασμο κιολας με την αλλη ακυρη ψηφοφορια λογω ατυχηματος).

Επισης, το να φυγει ο Χανταμπακης βοηθαει στο να υπαρχει μια ισορροπια στα αγωνισματα με τους Μαχητες, γιατι οι Διασημοι χανουν εναν απο τους καλυτερους παικτες τους , αν οχι τον καλυτερο.

Δημοσ.

Δηλαδή οι τσακωμοί με το μανάβη, οι εντολές στον Τσανγκ, η συμμετοχή του κάθε φορά στα αγωνίσματα με κωμικό τρόπο ώστε να προστατεύσει τα τραυματισμένα του μέλη, οι κατασκευές του στο νησί που κατέρρεαν όταν κάθονταν πάνω τους μέλη της αντίπαλης κλίκας, οι κατηγορίες στον Ντάνο και ο τσακωμός για 2 πατάτες και τόσα άλλα δε μας έχουν μείνει απ'την αρχηγάρα!

​Αν βγήκε αντιπαθής στον πολύ κόσμο και γι'αυτό και αποχώρησε, σκέψου πόσο αντιπαθής έχει βγει ο Σκαταμπάκης...

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...