Προς το περιεχόμενο

Survivor ΣΚΑΪ - (ΠΡΟΣΟΧΗ: OXI SPOILERS! 3days ban στους παραβάτες)

arnold94

568 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιον παικτη/ες υποστηρίζεις?

• Γιώργος Αγγελόπουλος
    • Κωσταντίνος Βασάλος
    • Μάριος Ιωαννίδης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 67,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• mylo

4567

• McNerd

4242

• Heybro

3765

• g_alkis

3532

Λογικά σήμερα θα αρχίσουν να καταλαβαίνουν όλοι πόσο δυνατός στο κοινό είναι ο Αγγελόπουλος.

Το έχουν καταλάβει η Παπαδοπούλου και ο κινέζος στρατηλάτης

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ο Σάκης πότε επιστρέφει ξέρουμε?

Θα αφησει ο τουρκος να φυγει ο χανταμπακης? δυσκολα..

ε όλο και κάποιος θα τραυματιστεί... 

πάντως, νομίζω, αν δεν φύγει ο Χανταμπάκης θα γίνει χαμός στο Survivor. Θα αυξηθούν οι εντάσεις και ο πόλεμος θα είναι φανερός.

Αυτό φυσικά μεταφράζεται σε νούμερα τηλεθέασης. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αλλά άφησε να φύγει ο Πανάρας γιατί ο Βασάλος πούλαγε πιο πολύ;

Ο Παναρας ισως να μην ηταν ιδιαιτερα τηλεοπτικος για τον πολυ κοσμο(2.000.000 τηλεθεαση).

Αν δεν ειχε φτιαχτει η σελιδα(80.000 fans) στο fb και ετσι δεν ειχε φτιαχτει την ιντερνετικη περσονα του Αρχηγου/Στρατηλατη κλπ, ο Παναρας δεν ηταν κατι το τρομερο στην τηλεοραση.

80.000 ατομα καναμε χαβαλε με τις "υπολογισμενες κινησεις του" κλπ, παρολο που στην τηλεοραση δεν ηταν κατι το ιδιαιτερο .

Επεξ/σία από haHa
  • Like 1

Ο Σάκης πότε επιστρέφει ξέρουμε?

ε όλο και κάποιος θα τραυματιστεί...

πάντως, νομίζω, αν δεν φύγει ο Χανταμπάκης θα γίνει χαμός στο Survivor. Θα αυξηθούν οι εντάσεις και ο πόλεμος θα είναι φανερός.

Αυτό φυσικά μεταφράζετε σε νούμερα τηλεθέασης.

Ε δεν νομίζω να το κάνουν τόσο λάστιχο. Ήδη υπάρχει η γκρίνια από την ψηφοφορία πριν το ατύχημα. Αν γίνει κάποιο σκηνικό ξανά, όλοι θα γινουν εντελώς καχύποπτοι (όχι ότι δεν είμαστε ήδη...) και ποιος θα μείνει να ψηφίσει;

Καμία αλλαγή κανονισμών παρακαλώ. Ίσως, λεω, ίσως να δεχόμασταν μία εξαίρεση για τον μάνατζερ που λείπει ήδη από το παιχνίδι, την ομάδα του και το τηλεοπτικό κοινό. ;)

Gunaydin arkadaslar (για να είμαι και ταιριαστός με τον Τούρκο παρουσιαστή).

εν το μεταξύ ξέρετε ποιο είναι το αστείο;;;; ότι όλος ο κόσμος νομίζει ότι θα φύγει ο Χανταφίδης... Καταρχάς δεν χρειάζεται να επέμβει και πολύ στα αποτελέσματα ο ΣΚΑΙ. σε ψηφοφορίες που βλέπω "ποιος θέλετε να παραμέινει" > Χανταμπάκης 10% Χρανιώτης 15%. .... ουυυ χαλαρά το νοθεύεις!!!

1n1s6w.jpg

• Like 1

κάνετε ένα πολύ μεγάλο λάθος. θεωρείτε ότι το 50-60% που πιάνει ως τηλεθέαση, είναι όλοι τους χρήστες του Internet και φυσικά όλοι τους ασχολούνται για το αν είναι φίδι ο Χανταμπάκης ή όχι.

Εγώ πάντως δεν φανατίζομαι με ομάδες και παίχτες και βλέπω λίγο πιο καθαρά. Τι βλέπω;;;; ότι ο Χανταμπάκης λογικά θα πάρει το μπούλο αλλά δίνω ένα ποσοστό 60-70% να με κάποιον τρόπο να μείνει και να φύγει ο Χρανιώτης.

Όπως είπα. Αυτοί κοιτάνε τα $$$ τα νούμερα τηλεθέασης. Το ίδιο είναι να έχεις ένα survivor χωρίς χανταμπάκη, λίγο αδιάφορο... και το ίδιο είναι να έχεις τον χανταμπάκη μέσα να τα κάνει όλα πουτ@να? να ξεσπαθώνει???  και όταν η διαφορά από τον δεύτερο είναι μόλις 5%... ουυυυ! 

Τεράστια απόκλιση μεταξύ Blogs

Δείτε εδώ: http://www.sport-fm.gr/article/exit-Poll-pare-thesi-gia-to-poios-theleis-na-meinei-sto-Survivor/3348207

Αυτό θα πρέπει να σας προβληματίσει. Δείχνει ένα καθοδηγούμενο κοινό.

Και την διαφορά θα την κάνουν οι έξω από το Internet ;)

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...