Προς το περιεχόμενο

Survivor ΣΚΑΪ - (ΠΡΟΣΟΧΗ: OXI SPOILERS! 3days ban στους παραβάτες)

arnold94

568 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιον παικτη/ες υποστηρίζεις?

• Γιώργος Αγγελόπουλος
    • Κωσταντίνος Βασάλος
    • Μάριος Ιωαννίδης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αντε να περασει αυτη η μερα και η αυριανη, και να γινει παρτι αυριο τα μεσανυχτα.

Επειδη δεν ασχολουμαι για πείτε ,οι στοιχιματηκες τι δινουν;

(Σημερα ειναι η μονη μερα που θα κατσω να δω την επαναληψη που δειχνει στην αρχη)

Edit ακόμα δεν έχω likes σόρι σε όσους με κανουν να γελαω τοσο απο χθες βραδυ

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 67,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• mylo

4567

• McNerd

4242

• Heybro

3765

• g_alkis

3532

H Ειρηναρα ειπε εχτες μια μεγαλη αληθεια, βγαζω προτεινομενο τον Χανταμπακη για να κρινει ο κοσμος ποιον απο τους 2 θελει..Αρα να τελειωνει το πανηγυρι με το ποιος κανει κουμαντο..Βασικα ο  κοσμος αποφασισε εχτες και μαλιστα πανηγυρικα.. Αναμενουμε..

μας έχετε πρήξει τα @#$%^& με την Ειρήνη. από το πρωι γέμισε το φβ από άρθρα για το πως έδωσε η ειρήνη τον χανταμπάκη. και οι γυναίκες σαν ηλίθιες να γράφουν σχόλια "καλά έκανες ειρήνη" "μαζί σου" κλπ.

δεν παρακολουθώ survivor φανατικά και δεν ξέρω καν ποιες είναι οι κλίκες, ποιος είναι φίδι κλπ. Βλέπω όμως ότι η Ειρήνη είναι πολύ πονηρή και το παίζει βρώμικα.

τόσο καιρό στα @ μου σιγά μην ψήφιζα... όταν προταθεί η Ειρήνη θα το κάνω όμως. να γλιτώσουμε από αυτό το σούργελο.

• Like 1

http://www.sdna.gr/politiko-deltio/psyhagogia/article/317029/gkalop-poios-thelete-na-apoxorisei-apo-survivor

χανταφιδι ετοιμασου

Να δω τι ενδιαφέρον θα έχει το σόου αν αποχωρήσει ο Χανταμπάκης.

τα ιδια λεγανε και για το καραφλο υποθετο...

μας έχετε πρήξει τα @#$%^& με την Ειρήνη. από το πρωι γέμισε το φβ από άρθρα για το πως έδωσε η ειρήνη τον χανταμπάκη. και οι γυναίκες σαν ηλίθιες να γράφουν σχόλια "καλά έκανες ειρήνη" "μαζί σου" κλπ.

δεν παρακολουθώ survivor φανατικά και δεν ξέρω καν ποιες είναι οι κλίκες, ποιος είναι φίδι κλπ. Βλέπω όμως ότι η Ειρήνη είναι πολύ πονηρή και το παίζει βρώμικα.

τόσο καιρό στα @ μου σιγά μην ψήφιζα... όταν προταθεί η Ειρήνη θα το κάνω όμως. να γλιτώσουμε από αυτό το σούργελο.

Επειδή όπως λες δεν παρακολουθεις και δεν ξέρεις τις κλίκες κράτα την γνώμη σου για εσένα και κανε ότι νομίζεις εσύ  σε περίπτωση που είναι προτεινόμενη, σου απαντάω προσωπικά διότι απευθύνθηκες σε εμένα, όσο για τα πρηξίματα, χαλάρωσε κανε ένα ζεστό μπάνιο θα ξεπρηζόσουν.. 

• Like 4

Απο την στιγμη που το Survivor ειναι ενα show και η διαδικασια της ψηφοφοριας με sms δεν ειναι διαφανης, το λογικο ειναι ο ΣΚΑΙ να αποφασιζει να διωξει αυτον που προσφερει λιγοτερο στο show και οχι αυτον που βοηθαει στην υψηλη τηλεθεαση.

Οποτε ο Χρανιωτης θα φυγει και οχι ο μισητος Χανταμπακης που ειναι τηλεοπτικος, ιντριγκαδορος και κανει νουμερα τηλεθεασης.

Συμφωνω

Αν ισχυε αυτο θα ειχε μεινει και ο μανατζερ

Και για ποιο λόγο είπαμε ότι δεν έκανε το ίδιο με τον Πάνο;

Ειχα δωσει μια απαντηση που κατα την γνωμη μου ειναι αρκετα κοντα στην πραγματικοτητα

Aν εμενε ο μανατζερ ηταν σχεδον απιθανο να κερδισουνε αγωνισμα ξανα και κατα μεγαλο ποσοστο θα χανανε την ασυλια που ερχεται

θα χανοταν ενα μεγαλο ενδιαφερον του παιχνιδιου που ειναι τα αγωνισματα

τωρα δυναμωσε η ομαδα οποτε ηταν μια επιλογη που συνεφερε το παιχνιδι

οποτε και η ψηφοφορια βγηκε αναλογα..απο την στιγμη που δεν υπαρχουνε "επισημα" αποτελεσματα καπου που μπορει να τα δει καποιοςαλλα και φυσικα να υπαρχει ελεγχος ειναι στο χερι τους να κανουν οτι θεωρουν καλυτερο..

• Like 1

Ηρεμηστε με τις θεωρίες συνωμοσίας ρε μαγκες. Ο κόσμος βλέπει και ψηφίζει.

Και ο καθένας παίρνει αυτό που του αξίζει και ο Χανταβλάκας το μπουλο.

• Like 2

Yπαρχουνε σφραγισμενα αποτελεσματα παρουσια δικηγορων δικαστικος αντιπροσωπος  δημοσια αποτελεσματα κλπ?

δεν νομιζω..οποτε απο την στιγμη που εχουν παρατηρηθει  νοθειες και περιεργα αποτελεσματα παρουσια ολων αυτον σε πραγματικες εκλογες δεν μου κανει καμια εντυπωση αν γινει σε κατι που εχει 90% λιγοτερο ελεγχο

ΣΙΧΑΜΑΤΑ ΤΗΣ ΧΑΝΤΑΜΠΟΚΛΙΚΑΣ

Α ΣΙΧΑΜΑΤΑ

Αγγελόπουλε ρούφα το wurst τώρα και εσύ μωρή κότα λυράτη που δεν μιλούσες όταν έβαζαν στον τοίχο την Παπαδοπούλου

• Like 1

Αντε να περασει αυτη η μερα και η αυριανη, και να γινει παρτι αυριο τα μεσανυχτα.

Επειδη δεν ασχολουμαι για πείτε ,οι στοιχιματηκες τι δινουν;

(Σημερα ειναι η μονη μερα που θα κατσω να δω την επαναληψη που δειχνει στην αρχη)

Edit ακόμα δεν έχω likes σόρι σε όσους με κανουν να γελαω τοσο απο χθες βραδυ

νομίζω πως σταμάτησαν να το δίνουν γιατί ξύπνησε η επιτροπή παιγνίων

Εβλεπα κονσερβα F1 χθες αλλα στο συμβουλιο πατησα pause στην μεγαλη μου αγαπη...

Μπραβο στην Ειρηνη....φοβερη στις ψηφους της...

Μεγαλη Τριτη ή Τεταρτη η αποχωρηση?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...