Προς το περιεχόμενο

568 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιον παικτη/ες υποστηρίζεις?

• Γιώργος Αγγελόπουλος
    • Κωσταντίνος Βασάλος
    • Μάριος Ιωαννίδης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 67,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• mylo

4567

• McNerd

4242

• Heybro

3765

• g_alkis

3532

Δημοσ.

O Σπαλιάρας πάντως φαίνεται πολύ αγαθούλης-χαζούλης. Είναι 42 ετών και συμπεριφέρεται σαν μωρό. Τώρα πως πήδηξε 4000 γυναίκες μόνο αυτός το ξέρει...

• Like 2
Δημοσ.

Αν ήμουν παραγωγή θα τον έβαζα άνετα 2 φορές σε κάθε αγώνισμα,να μην κάνει μαλακιούλες ο καράφλας.

Δημοσ.

O Σπαλιάρας πάντως φαίνεται πολύ αγαθούλης-χαζούλης. Είναι 42 ετών και συμπεριφέρεται σαν μωρό. Τώρα πως πήδηξε 4000 γυναίκες μόνο αυτός το ξέρει...

Ναι, για την προσωπικότητα του και τον χαρακτήρα του πήγαν μαζί του. Στις ξεπετες η εμφάνιση είναι το Α και το Ω και ο τύπος από εμφάνιση σκίζει
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οι διάσημοι έχουν από λιγο έως πολυ περισσότερη αντίληψη-εξυπνάδα από τους μαχητές. Γι αυτο και χάνουν, οι μαχητές, πάντα στους στόχους. Εκεί θελει να σε κόβει λιγο. Και από τους μαχητές μονο τον πανό θα Λέγα ότι τον κόβει. Οι υπόλοιποι αστα

Επεξ/σία από denthnpalevw
Δημοσ.

Δεν ξέρω πόσοι το έχετε προσέξει, αλλά οι ΔΙΑΣΗΜΟΙ είναι όλοι ένθεοι-θρήσκοι, στηρίζονται στην πνευματικότητα ο καθένας με τον τρόπο του. Άλλοι έχουν κομποσχοίνια, άλλοι κάνουν το σταυρό τους, επικλήσεις στον ήλιο (ακόμα και για τον χαβαλέ, πρέπει να το έχεις μέσα σου για να το διακωμωδείς) , η άλλη με τη yoga . Όλοι πάντως κάτι κάνουν και γι' αυτό είναι πετυχημένοι αν και φρούτα όπως φαίνεται  ξεκάθαρα με το survivor. Όλο αυτό , ξεκάθαρα τους βοηθάει και στις κακουχίες που υφίστανται, αλλά και στην ομόνοια που έχει η ομάδα.

Αντίθετα, αυτή η πνευματικότητα δείχνει να λείπει απ' τα "λαϊκά" παιδιά, με συνέπεια ο πιο πετυχημένος να είναι ο Μάνατζερ Ράγμπι, ο Θεός να τον κάνει, no pun intended. Γι' αυτό και ο Τσανγκ, που έχει κάποια ψήγματα και λόγω DNA, έχει 2 στις 2 ασυλίες.

Μιας και περί πείνας ο λόγος, food for thought.

trollάρω

Δημοσ.

Δεν ξέρω πόσοι το έχετε προσέξει, αλλά οι ΔΙΑΣΗΜΟΙ είναι όλοι ένθεοι-θρήσκοι, στηρίζονται στην πνευματικότητα ο καθένας με τον τρόπο του. Άλλοι έχουν κομποσχοίνια, άλλοι κάνουν το σταυρό τους, επικλήσεις στον ήλιο (ακόμα και για τον χαβαλέ, πρέπει να το έχεις μέσα σου για να το διακωμωδείς) , η άλλη με τη yoga . Όλοι πάντως κάτι κάνουν και γι' αυτό είναι πετυχημένοι αν και φρούτα όπως φαίνεται  ξεκάθαρα με το survivor. Όλο αυτό , ξεκάθαρα τους βοηθάει και στις κακουχίες που υφίστανται, αλλά και στην ομόνοια που έχει η ομάδα.

Αντίθετα, αυτή η πνευματικότητα δείχνει να λείπει απ' τα "λαϊκά" παιδιά, με συνέπεια ο πιο πετυχημένος να είναι ο Μάνατζερ Ράγμπι, ο Θεός να τον κάνει, no pun intended. Γι' αυτό και ο Τσανγκ, που έχει κάποια ψήγματα και λόγω DNA, έχει 2 στις 2 ασυλίες.

trollάρω

LegendaryThread.jpg

• Like 16
Δημοσ.

Δειχνει στη Μενεγάκη αγωνίσματα στα survivor ολα αυτά τα χρονια...

καμία σχέση με τις μονότονες μαλακιες που βλεπουμε εμείς στο σκαι

• Like 2
Δημοσ.

trollάρω

Αν είχα να επιλέξω ανάμεσα στο να είμαι επιτυχημένος και να μην ξέρω τι μου γίνεται ή να είμαι κυνικός και μηδενιστής θα διάλεγα το δεύτερο. Oh wait, το έχω ήδη διαλέξει. :P

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...