Προς το περιεχόμενο

Survivor ΣΚΑΪ - (ΠΡΟΣΟΧΗ: OXI SPOILERS! 3days ban στους παραβάτες)

arnold94

568 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιον παικτη/ες υποστηρίζεις?

• Γιώργος Αγγελόπουλος
    • Κωσταντίνος Βασάλος
    • Μάριος Ιωαννίδης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 67,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• mylo

4567

• McNerd

4242

• Heybro

3765

• g_alkis

3532

Ο μισθοφορος μου θυμιζει εμενα οταν ημουν 5 και μου περναν τα γλυκα μου ετσι οπως κανει με το χερι κατσουφης

Δες εδω οι διασημοι μαγκες πανε και για ψαρεμα οχι οπως οι μαχητες που χασαν τα δυχτια

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για τους μαχητες δεν γυρναει πιστευω οι διασημοι και την πλακα κανουν και σκατοχερονται κει πανω κατω με διαφορα (την καλυβα να φτιαξουν πρεπει μονο) οι μαχητες εκει ολοι την ωρα κλεγονται και και ιδικα αυτη η ξινη η ξανθια που μιλαγε στο τελος το παιζει πολυ ρε εκεινο το αλλο αλλα ουτε και αυτοι εχει λυση ολο λογια ειναι και αυτη

Οσο παει αυτη η Ελενη η γυμναστρια γινεται ολο και πιο σιχαμενη. Δηλαδη τι ηθελε να της πει ο αλλος στα ισια "βαλε το μυαλο σου να δουλεψει μπας και νικησεις σε κανα αγωνισμα στο τελος"  ; :mad:

Της το ελεγε εμμεσα: "αυτοσυγκεντρωση και ψυχραιμια στο τελος" :devil: :devil:

• Like 5

Ρε ο Μπο εχει αδυνατισει παρα πολυ

Οχι ρε ,αφου τρωνε πιτσες και πιτογυρα απο πισω.Ο αλλος εχασε τους κοιλιακους του ναουμε ,μαλλον απο τα πιτογυρα ειναι απο πισω απο τις καμερες

• Like 8

Ε ναι έχουν βαρεθεί με τα πιτόγυρα κάθε μέρα και είπανε σήμερα να τους δώσουν πίτσα για να αλλάξει το στομάχι παραστάσεις.

Επισκέπτης

παντως οι διασημοι ολο χοροπηδητα και γυμναστικες ειναι ενω οι μαχητες ειναι μες τη γκρινια και δεν μπορουν να παρουν τα ποδια τους!

Αφου τρωνε συνεχεια οι διασημοι αν θυμαμαι καλα απο επαθλα φαγητου εχασαν το μελι και τους κεφτεδες.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...