Προς το περιεχόμενο

568 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιον παικτη/ες υποστηρίζεις?

• Γιώργος Αγγελόπουλος
    • Κωσταντίνος Βασάλος
    • Μάριος Ιωαννίδης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όταν δεν έχει Survivor πέφτει πολύ το επίπεδο του thread. Βάλτο κάθε μέρα ρε ΣΚΑΙ γιατί δεν το βλέπω για πολύ ανοιχτό.

• Like 4
  • Απαντ. 67,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• mylo

4567

• McNerd

4242

• Heybro

3765

• g_alkis

3532

Δημοσ.

ΦΙΛΕ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΟΟΥ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

ΟΥΤΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ

ποσες φορες θα το πουμε

Εσυ δηλαδη δε θα ενοχληθεις καθολου αν τσιμπησει 100 χιλιαρικα καποιος βλακας σκατοχαρακτηρας εκει μεσα?

Δημοσ.

Δηλ ένας με μυαλό 10 χρονου που κατουραει εκεί που κοιμούνται οι άλλοι, είναι τεμπελοσκυλο άχρηστος στα αγωνίσματα και πάει όπου φυσάει ο άνεμος. Τι θέαμα να προσφέρει αυτός στον τηλεθεατή ?

Δημοσ.

Το point μου δεν είναι ότι αδικήθηκε ο Πανάρας. Το point μου είναι... συνεχίστε να πληρώνετε sms και να ψηφίζετε τηλεφωνικά σε τηλεοπτικά σόου και διαγωνισμούς, κορόιδα!!!

οποιος ψηφιζει σε τετοια σκηνικα, ειναι χειροτερος και απο το καραφλο μαρσουπιλαμι

• Like 2
Δημοσ.

Όσοι κατηγορούν τον Παναρα ας μας πουν ποιον άλλον θαυμάζουν, υποστηρίζουν, διασκεδάζουν βλέποντας τον

κανεναν. γτπκ ειναι ολοι. απλα δεν εχουμε τι να κανουμε καθημερινες βραδυ και βαζουμε σκαι και ινσομνια. 

Δημοσ.

Εγω παιδια δεν το ειχα δει ποτε και εκατσε η φαση και εχω τωρα καμια 10ρια μερες που το βλεπω..Η αληθεια ειναι οτι περναει ωραια η ωρα γιατι βασικα το βλεπω μονο με παρεα για να γελαμε κιολας...Μονος σου δεν ειναι το ιδιο...

Αυτο που εχω καταλαβει ειναι οτι για να πας οσο πιο μακρια γινεται, πρεπει να εισαι καπως συμπαθης σαν φατσα γενικα αλλα το βασικοτερο,πρεπει να εισαι ντιπ μοσχαρι...

Οσο πιο πολυ σου κοβει και λειτουργει το μυαλο σου, τοσο πιο ευκολα θα μπαινεις στο τρυπακι να ασχοληθεις με κατι που δεν θα σου αρεσει αρα κατευθειαν ξεκινας τις προστριβες και στο τελος παιρνεις το τριτο το μακρυτερο!

Βλεπε το εντελως αντιθετο ποσο φανταστικα περναει...Λαουρα λεγεται και ειναι στον κοσμο της συνεχεια! Κι οσο πιο αχρηστη ειναι στα αθληματα,τοσο πιο πολυ την αγαπανε ολοι! Και ειναι και η μοναδικη που αντι να αδυνατιζει,παχαινει κιολας! Χαχαχαχαχα! :-D

Δημοσ.

Ο Πανος που λετε ειχε πολυ πλακα γιατι ενω ηταν αυτος πους τους ζαλιζε ολη μερα στην κουβεντα και στην θεωρια, με το που ηρθε ο Σπαλιαρας γυρισε και ειπε οτι τον ενοχλει επειδη ολο μιλαει! Ποιος? Ο Πανος ενοχληθηκε απο κουβεντα!Τον ενοχλησε το "Ελα ρε μπρο" που ελεγε συχνα ο Σπαλιαρας! Χαχαχα! Καλο! :-D

Και στο τελος ,πρωτα ρουφιανευει τον Σπαλιαρα στους αντιπαλους(στον βλακα τον Μπο) και μετα απο λιγο λεει τα καλυτερα στον φακο και τον αγκαλιαζει κιολας κτλ..! Ηταν που ηταν ηλιθιος, εφτασε στο ζενιθ της ξεφτιλας του κι αμεσως αποχωρησε! Ωραια πραγματα! :-)

• Like 5
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...