Προς το περιεχόμενο

568 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιον παικτη/ες υποστηρίζεις?

• Γιώργος Αγγελόπουλος
    • Κωσταντίνος Βασάλος
    • Μάριος Ιωαννίδης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η χαρα των συνομοσιολογων!

Μερικοι πιστεύουν οτι:

1) θα υπηρχαν τα αποτελέσματα σε σελιδα ασχετη με το Σκαι

2) το εγγραφο θα ειχε τιτλο "Διαγωνισμός 6/4/2017" για κατι που εγινε στις 4/4/2017

3) θα ψηφιζαν ~600.000 ατομα συμφωνα με το άθροισμα των υποψηφίων(χοντρικα το 1/3 της τηλεθέασης. Σκεφτείτε τωρα ποσοι γνωστοι σας ψήφισαν και αν μπορεί αυτο το ποσοστό να εχει εοαφη με την πραγματικότητα)

4) το άθροισμα των υποψηφίων δεν είναι ίδιο με τους συνολικους ψηφους, αλλα αυτο δεμ αποτελει κανενα πρόβλημα για την αξιοπιστια του εγγραφου

κλπ, κλπ.

Δεν νομίζω να είναι 600k ξεχωριστά άτομα. Αν ψήφιζα εγώ 10 φορές, 10 φορές θα ανέβαινε ο μετρητής.

• Απαντ. 67,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• mylo

4567

• McNerd

4242

• Heybro

3765

• g_alkis

3532

Δημοσ.

κανονικά όπως έχουμε ξαναπεί ο Σκαι έπρεπε να ανεβάζει τα στατιστικά των ψηφοφοριών όπως επίσης να βάζει βίντεο με το τι είπαν και δεν έδειξαν οι κάμερες στο επεισόδιο κατα το συμβούλιο...

http://www.lifo.gr/now/media/140236

Εδώ καλά καλά δε μας δείχνουν ποιος ψήφισε ποιον στα συμβούλια, θέλετε και αναλυτικά τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας;

Τη μελέτη εγώ την ήθελα ως Σερβαιβορ και όχι σε τέτοια εκπομπή

• Like 1
Δημοσ.

Ισχύει ή όχι, ο μανάβης έπρεπε να πάρει φύγει.

Πόσα sms μπορει να γράψει ένας σκύλος σε μισή ώρα δηλαδή;

Αυτο σκεφτηκα κι εγω γιατι ανθρωπος αποκλειεται να τον ψηφισε

Μεχρι και η αδερφη του τον ειπε ψευτη

Δεν πειραζει ο Αλαφουζ θα χτυπαει το κεφαλι του σε λιγο καιρο για την αλητεια

article-1273197-094EE627000005DC-980_634

Δημοσ.

Ενταξει να δεχθω καποια χθεσινα τρολ που υποστηριζουν μανατζερ αλλα να βλεπω παλια και υποτιθεται σοβαρα μελη του φορουμ να υποστηριζουν εναν κουτσο που το μονο που εχει καταφερει ειναι να διαλυσει ολους τους μαχητες και να κανουν παρτι οι διασημοι τι να πω..και το μονο επιχειρημα που σου λενε μιας και πλεον ειναι κουτσος ειναι οτι εδινε καλες οδηγιες και προπονουσε τους μαχητες.

Μου τον βγαλανε και Σερ Αλεξ τον καθυστερημενο.

Δεν υπαρχει σωτηρια.

Δημοσ.

ειναι ορατη  η στρατηγικη που ακολουθει η κλικα των διασημων,

πρωτη επιλογη για διωξιμο οι δυνατοι,ντανος και μπουλτοζα,

για να τους εξοντωσουν παιρνουν βοηθεια από τους αδυναμους ,λαουρα και μπο, οι οποίοι θα είναι οι επομενοι που θα παρουν το αεροπλανο της επιστροφης, γιατι πλεον θα ειναι φυρα για τους 4 της κλικας που θα μεινουν

Δημοσ.

Ενταξει να δεχθω καποια χθεσινα τρολ που υποστηριζουν μανατζερ αλλα να βλεπω παλια και υποτιθεται σοβαρα μελη του φορουμ να υποστηριζουν εναν κουτσο που το μονο που εχει καταφερει ειναι να διαλυσει ολους τους μαχητες και να κανουν παρτι οι διασημοι τι να πω..και το μονο επιχειρημα που σου λενε μιας και πλεον ειναι κουτσος ειναι οτι εδινε καλες οδηγιες και προπονουσε τους μαχητες.

Δεν υπαρχει σωτηρια.

Σημασία έχει να του δώσουν μία δική του καθημερινή εκπομπή τώρα, για να τον βλέπουμε συνεχώς!

• Like 2
Δημοσ.

Το γεγονός ότι κάποιοι πιστεύουν ότι η πλειονότητα των μελών παίρνει στα σοβαρά το συγκεκριμένο τρας σόου, με προβληματίζει.

Βάζω λίγο πο*στάρ ακάντεμι να συνέλθω.

• Like 10
Δημοσ.

Δεν υπαρχει σωτηρια.

αυτοι που υποστηριζουν μανατζερ, τον υποστηριζουν γιατι ηταν τοσο κακος στην αρχη που εγινε cult hero. Τραυματιζοταν σε καθε επεισοδιο και ηταν αστειο. Η τακτικη της πρωτης εβδομαδας να διωξει μισθοφορο δεν εβγαζε κανενα νοημα οπως την αιτιολογησε και γενικως ηταν ενας ανακατωστρας που ελεγε οτι δεν του αρεσουν οι πονηριες. Ετσι αρχισαν να τον υποστηριζουν ΓΙΑ ΧΑΒΑΛΕ. Καποιος ειχε γραψει εδω οτι θα χασει κοινο επειδη εθαψε τον Σπαλιαρα ενω ηταν ακριβως αυτος ο λογος που ολοι τον υποστηριξαν. Στη συνεχεια εδειξε κι αλλα στοιχεια του χαρακτηρα του που φαινονταν κωμικα στους απ' έξω οπως οι λογοι που εβγαζε οτι η Ελισαβετ εχει τη ζωη μπροστα της και πρεπει να συνεχισει στο παιχνιδι (ενω την ψηφιζε) ή οτι αυτοι που αξιζουν την νικη του survivor ειμαστε εμεις οι ελληνες της κρισης και φυσικα ηταν αστειο οτι βρεθηκαν βιντεακια με αυτον παντου (απο δελτια ειδησεων μεχρι crossfits)

Τωρα το για ποσο το βρισκει καποιος αστειο ολο αυτο ή και γενικα ειναι αλλο θεμα. Τα κινητρα ομως ηταν εξαρχης οτι γινεται χαβαλες για ενα τηλεοπτικο σοου που δεν γινεται να το παρεις στα σοβαρα. Το οτι πρεπει καποιος να εξηγησει οτι δεν τον συγκρινει στα αληθεια με τον Κολοκοτρωνη και τον Μ. Αλεξανδρο εμενα με ξεπερναει. 

Και μπορεις να το πεις κουραστικο, κακογουστο χιουμορ ο,τι θες, αλλα ειναι 1000 φορες πιο υγιες απο το να βριζεις με μισος την Παπαδοπουλου, την Πασχαλη, την Λαουρα την μια μερα συμφωνα με ενα αποσπασμα που μονταρε ο ΣΚΑΙ οπως ηθελε και την δευτερη μερα να βριζεις ολους τους αλλους γιατι τελικα με το νεο αποσπασμα εβγαλες το συμπερασμα οτι τελικα η Παπαδοπουλου ειναι καλη και ο Αγγελοπουλος που εκθειαζες πριν οχι και τοσο. Να κανεις ομοφοβικα σχολια απεναντι σε Χανταμπακη και Πανο, ρατσιστικα απεναντι σε Τσανκ, σεξιστικα απεναντι στην Ευρυδικη και παει λεγοντας. Πολλοι γραψανε οτι οι οπαδοι του ειμαστε μονο λογια και δεν βαλαμε το χερι στην τσεπη να τον σωσουμε. Ε φυσικα και δεν θα δωσω λεφτα στον ΣΚΑΙ γιατι εγω το παιχνιδι το παιρνω στην πλακα και επειδη το παιρνω στην πλακα θελω να βλεπω Πανο και οχι Βασαλο ή Κοκκινακη που δεν κανουν τιποτα.

Τελος, αφου εσενα σε ενδιαφερει και το αγωνιστικο κομματι. Σε ποσοστο νικων ειναι καλυτερος απο πολλους, σε οτι ειχε να κανει με μυαλο οπως προσεγγιση της δοκιμασιας, παζλ κλπ ηταν ανετα απο τους καλυτερους εκει μεσα και αν θελουμε να πουμε οτι καποιος διελυσε τους μαχητες αυτος ηταν ο μισθοφορος και η κλικα του (συμφωνα με δικα του λογια) αφου εδιωξαν τον Αγγελοπουλο

• Like 13
Δημοσ.

εχεις κανει 2

ποστ και εχεις πει 10 φορες τα ιδια πραγματα

δεν εχεις καταλαβει το στυλ του θεματος

το γιατι βλεπουμε το παιχνιδι

και εσυ εισαι ο τυπος που το εχει παρει σοβαρα

γιατι δεν νιωθεις την πλακα

Εγω τουλαχιστον δεν εχω γραφτει απο χθες με 15 διαφορετικα acc για να τρολαρω για εναν παναρα.

• Like 1
Δημοσ.

Όσοι κατηγορούν τον Παναρα ας μας πουν ποιον άλλον θαυμάζουν, υποστηρίζουν, διασκεδάζουν βλέποντας τον

• Like 1
Δημοσ.

Η μορφή είναι μια παναρας και μετά πάει ο Τσανγκ- Ελισάβετ ο μέγας έρωτας. Άμα φύγουν και αυτοί το Survivor πάει θα καταντήσει βαρετό

• Like 2
Δημοσ.

Οσοι κατηγορουν τον παναρα βαζουν μια κωμωδια με Τζιμ Καρει και διασκεδαζουν πολυ καλυτερα.

Απο τη στιγμη που μια εκμπομπη εχει εναν Χανταμπακη να κανει μπουλινγκ και να περνει 3 χιλιαρικα τη βδομαδα παυει να ειναι διασκεδαση για μενα και θελω να μεινουν μεσα μονο οι πιο αληθινοι.Οχι τρολ και διπροσωποι.

Δημοσ.

Μεχρι στιγμης μονο ο Σπαλ εχει κρατησει ενα σταθερο χαρακτηρα και μπραβο του.Ολοι οι αλλοι ειναι κωλοτουμπα της κωλοτουμπας.

Οσο για το τι θα κερδισω τιποτα δε θα κερδισω,θα κερδισω οτι κερδιζουν ολοι οταν νικαει η ομαδα τους στη μπαλα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...