Προς το περιεχόμενο

568 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιον παικτη/ες υποστηρίζεις?

• Γιώργος Αγγελόπουλος
    • Κωσταντίνος Βασάλος
    • Μάριος Ιωαννίδης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παντως αυτο το κοτόπουλο χτες θα το τιμήσω απο περιέργεια και μόνο.

To έχω δει εδώ και πολύ καιρό στα σ/μ.

​Είναι αισθητά πιο ακριβό απ'τα κανονικά και μάλλον είναι μαρκετίστικος όρος το μαύρο κοτόπουλο, μιας και ίδιο με τα υπόλοιπα είναι στο χρώμα, θεωρείται ότι έχει περισσότερες πρωτεϊνες, αν το δοκιμάσει κάποιος να μας πει αν έχει διαφορά στη γεύση.

​Χθες πάντως όλοι για το τραπέζι του ΙΚΕΑ έλεγαν όταν έτρωγαν και όχι για το κοτόπουλο, οπότε μάλλον δεν τους έκανε ιδιαίτερη διαφορά...

• Απαντ. 67,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• mylo

4567

• McNerd

4242

• Heybro

3765

• g_alkis

3532

Δημοσ.

Τι είχε βρε παιδιά αυτό το κοτόπουλο; Για πείτε, ενδιαφέρομαι. Το μόνο που πρόσεξα στην σκηνή της μάσας ήταν ότι η Σκυλού μέτρησε τις πατάτες

Τιποτα ιδιαίτερο κατα πασα πιθανοτητα, αλλα οι τεχνικες υποσυνειδητων μηνυμάτων και mind control της διαφήμισης με κανουν να θελω να το δοκιμάσω.

• Like 1
Δημοσ.

Κάτι τέτοιες πίπες σας λένε και μετά τα βλέπετε όλα περίεργα και ύποπτα μέχρι και στην εφορία.

Τελικα τι να εκανε ο Βενζινας???

Αν πουν τι πραγματικά έκανε ο βενζινάς, θα πρέπει να φύγει από το παιχνίδι.

Αν μου ειπε "πιπες" πιπες ειπα και εγω πολυ απλο..Βασικα δεν θεωρω τιποτα υποπτο ουτε καν την εφορια..
Δημοσ.

έλα μωρέ με τα μαύρα κοτόπουλα σιγά. υποτίθεται είναι βιολογικά, ελευθέρας βοσκής. Τα ονόμασαν μαύρα, άκρως αποτυχία το όνομα. Μην πάρεις πρέπει να είναι τίγκα στις ενέσεις.

Όσο για το παιχνίδι:

Μπο: είναι όνομα αυτό; Έτσι τον βάφτησαν; Τι ρόλο βαράει σε παιχνίδι που δεν πρέπει να είσαι πάνω από 85-90 κιλά όσο ύψος και να έχεις. Άκου Μπο. και διάσημος; Παγκοσμίως άγνωστος μάλλον.

Λάουρα: Για το γκομενάκι του γυμνασίου κάτι μπορεί να πιάσει. Κατά τα άλλα ΜΗΔΕΝΙΚΗ προσφορά για τον τηλεθεατή.

Βαλαβάνη: ο ΣΚΑΙ δεν είχε καμιά καλύτερη να στείλει; Από βλάχες και ξινομούρες βρωμάει ο τόπος

Χούτος: Καλέ ρε Χούτο είσαι σοβαρός; Έπρεπε να είχες αποχωρήσει μόνος σου. 'Αντε να κάνεις παρέα με τον Ματζουράκη!

Πολίστας: Καλά ρε φίλε, λίγο γέλιο δεν βγαίνει από τη φάτσα σου ποτέ; Έλα έλα, ψιλολελέκουρας, πακέτο με τον Χούτο για Αθήνα με το πρώτο.

Χαντάντ: φαντάρος πήγες ρε μεγάλε ή διάλεξες το ΣΟΥΡγελοΒΑΙΒΟΡ για εναλλακτική;

Τραγουδιάρα: έχει γεμίσει η Ελλάδα δηλωμένα μοντέλα-παρουσιαστές και τραγουδοποιούς, το όνομα πρώτη φορά στο σουργελοβάιβορ το άκουσα...

Κατά τα άλλα οι Διάσημοι, μόνο διάσημοι δεν είναι, μάλλον άγνωστοι για τον περισσότερο κόσμο, για να μην λέω παγκοσμίως άγνωστοι και παρεξηγηθώ.Έχουμε τον Χούτο, τον ξέρει όλη η Ιταλία και η θύρα 7!

Δημοσ.

Αν μου ειπε "πιπες" πιπες ειπα και εγω πολυ απλο..Βασικα δεν θεωρω τιποτα υποπτο ουτε καν την εφορια..

Η μομφή πάει σε αυτόν που σου είπε, όχι σε εσένα προσωπικά

Δημοσ.

δηλαδή θα έφευγε ο βασσαλος?

Θα έφευγε ο μισθοφόρος...

πρωτος στις προτιμησεις ηταν ο Τουμπανος για πολυ λιγο πισω ο Μανατζερ και μετα ο Μαναβης..

Προτίμηση = κάτι θετικό, η ψηφοφορία είναι ποιος θέλετε να ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ...

Δημοσ.

τα μαυρα κοτοπουλα δεν ειναι ελευθερας βοσκης..μαλλον κανενα υβριδιο πρεπει να ειναι

δεν υπάρχουν υβρίδια, κοτοπουλάκια του θεού είναι όλα. Ο άνθρωπος ανάλογα το που τα ταίζει και τι, τους δίνει και ένα όνομα και μια τιμή.

Μαύρο κοτόπουλο...μαύρες να είναι οι ώρες τους.

Δημοσ.

θα πω κάτι αλλά μη με λιθοβολήσετε. Εντάξει ο Σπαλιάρας όντως φαίνεται καλό παιδί αλλά το ότι έχει την αφέλεια ενός 5χρονου σε συνδυασμό με την ακατάπαυστη πολυλογία του, μπορεί να σε κουράσει. Ο Ντάνος πρέπει να έκανε πολύ χοντρή πατάτα γι' αυτό τον είχαν όλοι στην μπούκα. Τα ψαράκια που έφαγε μόνος του ήταν δικαιολογία. Ίσως η Σόφη τελικά να είχε δίκιο (ωχ, έφαγα την πρώτη πέτρα). Ο τρόπος που έχει επιλέξει η παραγωγή να βλέπουμε  ότι θέλει και όπως το θέλει εκείνη, προφανώς επηρεάζει κι εμάς. Αν ήμαστε εκεί και ζούσαμε τα πάντα, μπορεί να είχαμε άλλη άποψη. 

• Like 1
Δημοσ.

Πολυ σωστο, την ιδια γνωμη εχω και εγω, ενα μικρο δειγμα της παραγωγης ηταν η χθεσινη κουβεντα με μανατζερ και Μπο πριν το αγωνισμα..

Δημοσ.

Τι εκανε ο ντανος και τον εχουν στη μπουκα ολοι;

Το ειχαν τουλαχιστον.

Αυτο που ακουγεται οτι επιασε ψαρια και τα εφαγε μονος, αντε και με αλλους 2, δεν μου φαινεται καν σοβαρο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...