Προς το περιεχόμενο

568 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιον παικτη/ες υποστηρίζεις?

• Γιώργος Αγγελόπουλος
    • Κωσταντίνος Βασάλος
    • Μάριος Ιωαννίδης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτοί που τις καταλαβαιναν έπρεπε να ψηφίσουν :P

Εγώ ήθελα να μείνει :D

Τώρα ποιος θα δίνει οδηγίες και θα λέει πως πρέπει να κινηθείς ακόμα και όταν ΔΕΝ έχει παίξει την πίστα;

Ποιος;;

Εκεί φαίνεται το μεγαλείο ενός σπουδαίου παίκτη-προπονητή, το να αποκρυπτογραφεί τον αγώνα από τον πάγκο, δε χρειάζεται να παίξεις για να καταλάβεις τι πρέπει να κάνεις...

το μονο σιγουρο ειναι οτι πρωτα αποφασιζει ο Τουρκος μετα το χαος, επισης εχουν πεσει τρελα λεφτα απο τους σπονσορες.. Δεν μου αρεσει να σποιλαρω ουτε θα το κανω ποτε, απλα αν αληθευει αυτο που σας μετεφερα ερχονται στο μυαλο μου τα λογια ενος φιλου μου που ειναι Αγγλια , εχει δουλεψει σε στοιχηματικη καποια χρονια: Νικητης θα βγει το αλογο που εχει πονταρει στην αρχη ο "Μεγαλος"..

18000Ε ξεκίνησαν να χρεώνουν στους σπόνσορες των επάθλων, τώρα έχουν φτάσει στα 30000Ε...

• Απαντ. 67,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• mylo

4567

• McNerd

4242

• Heybro

3765

• g_alkis

3532

Δημοσ.

Παιδια δεν θελω να ξερω τι θα γινει απο εδω και περα, ξενερωνω ασχημα, ειδικα και με τις διαρροες που υπηρχαν προσπαθουσα να μην τις ανοιγω καθολου, το μονο που θα ρωτησω ειναι οτι αν ισχυει αυτο γιατι ο Σκαι να χασει τα λεφτα απο τα sms.. να δω τι απαντηση θα παρω.

Δημοσ.

το μονο σιγουρο ειναι οτι πρωτα αποφασιζει ο Τουρκος μετα το χαος, επισης εχουν πεσει τρελα λεφτα απο τους σπονσορες.. Δεν μου αρεσει να σποιλαρω ουτε θα το κανω ποτε, απλα αν αληθευει αυτο που σας μετεφερα ερχονται στο μυαλο μου τα λογια ενος φιλου μου που ειναι Αγγλια , εχει δουλεψει σε στοιχηματικη καποια χρονια: Νικητης θα βγει το αλογο που εχει πονταρει στην αρχη ο "Μεγαλος"..

Δηλαδή θα βγει εκείνος του οποίου τη φάτσα γουστάρει ο Τούρκος; 

Δημοσ.

Θα ήθελα να κάνω μια παρατήρηση. Όταν ήταν υποψήφιος ο Γουίλι, σε μια συζήτηση των "διασήμων" όπου αναρωτιόνταν ποιός θα φύγει η Λάουρα είχε "διαίσθηση" ότι θα φύγει ο Γουίλι. Χτες σε μια παρόμοια συζήτηση πάλι "ενστικτωδώς¨ είπαν ότι θα φύγει ο Πάνος. Μπορεί να είναι τυχαίο, μπορεί όντως να ξέρουν και να κάνουν spoiler. :-)  

Δημοσ.

Δηλαδή θα βγει εκείνος του οποίου τη φάτσα γουστάρει ο Τούρκος; 

γουσταρω=πονταρω..Τουρκος η μη Τουρκος θα σε γελασω...

Να ξέρετε ότι βλέπετΕ μια ταινία κομμένη και ραμμένη στα μετρα που θέλουν αυτοί.. το τι έχει γίνει εκεί μέσα, το τι έχει ειπωθει μόνο αυτοι γνωρίζουν...

Δημοσ.

Συγνώμη αλλά θα διαφωνήσω. Και οι δύο παίχτες έχουν παίξει ωραία εκτός αγωνισμάτων.

Ο τραυματισμός του Πάνου δεν ήταν ψεύτικος γιατί δεν θα κούτσαινε σε ασυλίες γνωρίζοντας ότι κινδυνεύει ο λαιμός του. Θα μου μείνει αξέχαστος ως καθοδηγητής στο τυφλό αγώνισμα!

Όσο και να διαφωνείς δεν παύει το γεγονός ότι ο Ράσελ είναι ένας αυτοδημιούργητος εκατομμυριούχος που άφησε εποχή στο survivor για την στρατηγική του και τον τρόπο που έβρισκε τα είδωλα και έφτασε ΔΥΟ φορές στον τελικό, ενώ ο μουνόπ@νος άφησε εποχή στο ελληνικό big brother παραλίας με παιχνιδάκια wipe out με τις γελοιότητές του, τους ηλίθιους δήθεν τραυματισμούς του και έγινε σούργελο σε όλη την Ελλάδα.

Δημοσ.

γουσταρω=πονταρω..Τουρκος η μη Τουρκος θα σε γελασω...

Να ξέρετε ότι βλέπεται μια ταινία κομμένη και ραμμένη στα μετρα που θέλουν αυτοί.. το τι έχει γίνει εκεί μέσα, το τι έχει ειπωθει μόνο αυτοι γνωρίζουν...

Εγώ δεν κατάλαβα ποιος κάνει κουμάντο. Ποιος είναι ο μεγάλος στην περίπτωσή μας αν όχι ο παραγωγός; 

Δημοσ.

Εγώ δεν κατάλαβα ποιος κάνει κουμάντο. Ποιος είναι ο μεγάλος στην περίπτωσή μας αν όχι ο παραγωγός; 

Τον παραγωγό εννοεί ο οποίος δεν είναι μόνο ο ΣΚΑΙ αλλά και η τουρκικη εταιρία.

• Like 2
Δημοσ.

Επειδή είμαι ενεργός υποστηρικτής από την αρχή του topic, να θέσω μια ερώτηση στα μάχιμα τα παλικάρια: κάθομαι και αναρωτιέμαι εάν αυτό που γίνεται με την τραγουδιαρα είναι αληθινό η βλέπουμε ότι θέλουν να δούμε? Δεν μπορεί όλοι μα όλοι να την έχουν κάνει πέρα και ένας ρε παιδί μου να μην έχει πάει να την πλησιάσει ώστε να ηρεμήσουν τα πράγματα.. 

• Like 1
Δημοσ.

Μήνυμα του αρχηγού προς τους χιλιάδες οπαδούς του...

Panos Argianidis 

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ.... ΠΑΤΡΙΔΑ ..... ΟΛΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ... ΕΤΣΙ ΜΟΝΟ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ... ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ... ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ Σ...ΤΗ ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΟΙΤOΝΤΑΣ ΒΟΡΕΙΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ... ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ... ΠΟΥ ΜΕ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ... ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ... ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΚΑΤΙ ,,, ΤΟ ΕΧΩ ΣΚΕΦΤΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.. ...ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΟΜΑΔΑΡΑ ...

• Like 1
Δημοσ.

Επειδή είμαι ενεργός υποστηρικτής από την αρχή του topic, να θέσω μια ερώτηση στα μάχιμα τα παλικάρια: κάθομαι και αναρωτιέμαι εάν αυτό που γίνεται με την τραγουδιαρα είναι αληθινό η βλέπουμε ότι θέλουν να δούμε? Δεν μπορεί όλοι μα όλοι να την έχουν κάνει πέρα και ένας ρε παιδί μου να μην έχει πάει να την πλησιάσει ώστε να ηρεμήσουν τα πράγματα.. 

Πριν δούμε το ξέσπασμά της, δεν την έδειχναν καν, σαν να μην υπήρχε στην παραλία των διασήμων.

​Μετά ξαφνικά σε κάποια στιγμή είπαν ότι λείπει από ένα αγώνισμα γιατί είναι στο νοσοκομείο και μετά επέστρεψε κι έγινε όλος αυτός ο χαμός, χωρίς να έχουμε δει να φουντώνει σταδιακά.

​Σίγουρα , το μοντάζ που έχει γίνει έχει αλλοιώσει πολλά πράγματα και δε βλέπουμε πάρα πολλά...

• Like 1
Δημοσ.

Διώξατε τον αρχηγό Ρ καθίστε βλέπετε το παλτο σπαλιαρα και Λάουρα

Ακόμη δεν έχεις καταλάβει ότι η ψήφος είναι θετική και αυτό σημαίνει ότι οι "υποστηρικτές" και "οπαδοί" του αρχηγού σας τον πουλήσατε στην πιο κρίσιμη στιγμή;

• Like 3
Δημοσ.

Προσωπικά εγώ (αααχχ Πανάρα :D ) πιστεύω ότι είναι κι αυτή λίγο πειραγμένη. Για παράδειγμα αυτό που είπε για τα άθληματα και την επιλογή όντως δεν έστεκε γιατί είναι 3 τώρα. Απλά της βγήκε η πίκρα για παλιότερα που ισχυριζόταν ότι οι άλλοι δεν ενδιαφέρονται αν πονάει κι αν είναι τραυματισμένη αλλά το μόνο που τους νοιάζει είναι να φέρνει νίκες κλπ.

Μήνυμα του αρχηγού προς τους χιλιάδες οπαδούς του...

Πάνε οι ελπίδες μου για 3ο νησί :D

Δημοσ.

Εκεί φαίνεται το μεγαλείο ενός σπουδαίου παίκτη-προπονητή, το να αποκρυπτογραφεί τον αγώνα από τον πάγκο, δε χρειάζεται να παίξεις για να καταλάβεις τι πρέπει να κάνεις...

Ειχε παρακολουθήσει πολλά τούρκικα σαρβάιβορ ο Πάνος και ήξερε τα αγωνίσματα. Αν δεν ήξερε τι έλεγε δεν θα τον άκουγαν οι άλλοι ειδικά παίκτες τσαντίλες όπως ο Μάριος και ο μισθοφόρος.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...