Προς το περιεχόμενο

568 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιον παικτη/ες υποστηρίζεις?

• Γιώργος Αγγελόπουλος
    • Κωσταντίνος Βασάλος
    • Μάριος Ιωαννίδης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τέτοια λέγε να μαζευτεί σε λίγο κόσμος έξω από τον ΣΚΑΙ. :-D

ότι  μου είπε σε μνμ το πρωί έτσι το μεταφέρω, τον πείρα τηλ και τον άκουσα πολύ σοβαρό. 

δηλαδή θα έφευγε ο βασσαλος?

οχι ο Μαναβης, πρωτος σε προτιμησεις κοινου ο Τουμπανος , με μικρη διαφορα πισω ο Μανατζερ και μετα οΜαναβης.

• Απαντ. 67,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• mylo

4567

• McNerd

4242

• Heybro

3765

• g_alkis

3532

Δημοσ.

Ειχα μια ενημερωση σημερα απο ανθρωπο που δουλευει εντος καναλιου..συγγενικο..τα αποτελεσματα της ψηφοφοριας δεν ηταν αυτα που ανακοινωσε ο Σακης..Μετα το μισαωρο πρωτος στις προτιμησεις ηταν ο Τουμπανος για πολυ λιγο πισω ο Μανατζερ και μετα ο Μαναβης..Αν εφευγε ο Μαναβης μου ειπε θα υπηρχε θεμα επιβιωσης πραγματικο..

Αυτα μου ειπε αυτα μεταφερω.

Αυτό είναι πολύ σοβαρό. Σημαίνει πως ακόμα και στον τελικό μπορούν να κάνουν ό,τι γουστάρουν. 

Δημοσ.

Αυτό είναι πολύ σοβαρό. Σημαίνει πως ακόμα και στον τελικό μπορούν να κάνουν ό,τι γουστάρουν. 

Ενοειται οτι ειναι σοβαρο αν ισχυει, το μονο σιγουρο ειναι οτι κανει οτι θελει η παραγωγη και να ξερετε μεγαλο ρολο βαραει και ο τουρκος..

Δημοσ.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του , ναι.

άμα έφευγε και αυτός θα είχαν πάει για φούντο οι μαχητές

ο Κύπριος τη θα κάνει?

και να ανακοινώνουν τους ψήφους που πήρε ο καθένας στον αέρα θα τους αλλάζουν τους αριθμούς

Δημοσ.

Ενοειται οτι ειναι σοβαρο αν ισχυει, το μονο σιγουρο ειναι οτι κανει οτι θελει η παραγωγη και να ξερετε μεγαλο ρολο βαραει και ο τουρκος..

Γι'αυτόν ακριβώς το λόγο υποστηρίζω το format της αμερικάνικης εκδοχής του παιχνιδιού όπου οι παίκτες και μόνον αυτοί ψηφίζουν μεταξύ τους. 

• Like 1
Δημοσ.

άμα έφευγε και αυτός θα είχαν πάει για φούντο οι μαχητές

ο Κύπριος τη θα κάνει?

Λενε οτι θα φυγει, επειδη ειχα ρωτησει και γι αυτον μου ειχε πει ειναι πολυ δυσκολο να αναρρωσει γρηγορα μετα απο τετοιο τραυματισμο.

Δημοσ.

εγώ έμαθα πως δεν είναι καν σε νησί. είναι στο ίδιο studio που σκηνοθετήσανε την αποστολή στο φεγγάρι :-D

πέρα από την πλάκα, όταν στήνονται πρωταθλήματα, αγώνες, εκλογές και δεν ξέρω και εγώ τι, πρέπει να είμαστε αφελείς να πιστεύουμε οτι σε ενα τηλεοπτικό προϊόν τα πάντα είναι αξιοκρατικά και δεν το προσαρμόζουν ανάλογα με το τι κρίνουν ότι θα επιφέρει μεγαλύτερη τηλεθέαση και άρα κέρδη.

• Like 1
Δημοσ.

Ειχα μια ενημερωση σημερα απο ανθρωπο που δουλευει εντος καναλιου..συγγενικο..τα αποτελεσματα της ψηφοφοριας δεν ηταν αυτα που ανακοινωσε ο Σακης..Μετα το μισαωρο πρωτος στις προτιμησεις ηταν ο Τουμπανος για πολυ λιγο πισω ο Μανατζερ και μετα ο Μαναβης..Αν εφευγε ο Μαναβης μου ειπε θα υπηρχε θεμα επιβιωσης πραγματικο..

Το μόνο που με προβληματίζει για το αν θα μπορούσε να γίνει κάτι τέτοιο είναι το να διώξει η παραγωγή ένα δημοφιλή παίκτη που ψηφίζεται (=λεφτά για το κανάλι), για να κρατήσει έναν μόνο και μόνο επειδή είναι πιο δυνατός στ'αγωνίσματα, δε μου κάθεται και πολύ καλά.

Έτσι κι αλλιώς και με τις τωρινές συνθέσεις, πάλι δε θα φάνε ποτέ οι μαχητές...

Δημοσ.

το μονο σιγουρο ειναι οτι πρωτα αποφασιζει ο Τουρκος μετα το χαος, επισης εχουν πεσει τρελα λεφτα απο τους σπονσορες.. Δεν μου αρεσει να σποιλαρω ουτε θα το κανω ποτε, απλα αν αληθευει αυτο που σας μετεφερα ερχονται στο μυαλο μου τα λογια ενος φιλου μου που ειναι Αγγλια , εχει δουλεψει σε στοιχηματικη καποια χρονια: Νικητης θα βγει το αλογο που εχει πονταρει στην αρχη ο "Μεγαλος"..

Δημοσ.

Ισχύει ή όχι, ο μανάβης έπρεπε να πάρει φύγει.

Πόσα sms μπορει να γράψει ένας σκύλος σε μισή ώρα δηλαδή;

• Like 5
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...