Προς το περιεχόμενο

568 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιον παικτη/ες υποστηρίζεις?

• Γιώργος Αγγελόπουλος
    • Κωσταντίνος Βασάλος
    • Μάριος Ιωαννίδης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 67,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• mylo

4567

• McNerd

4242

• Heybro

3765

• g_alkis

3532

Δημοσ.

Αυτο ακριβώς! Αν και όντως είχαν κουράσει αρκετοί που προσπαθούσαν να μιμηθούν το ύφος και τον τρόπο γραφής της αντίστοιχης σελίδας υποστήριξης στο Facebook. Θα ήταν έπος όμως αν το κέρδιζε. Τωρα με ποιον να εισαι;

...

qxurly.jpg

• Like 3
Δημοσ.

Για πρώτη φορά εχθές μας έδειξαν συνομιλία αντιπάλων (μπο Πάνου) ποιος ξέρει τι άλλο μπορεί να έχει γίνει ή να έχουν πει και εμείς να μην το έχουμε δει

Δημοσ.

Για πρώτη φορά εχθές μας έδειξαν συνομιλία αντιπάλων (μπο Πάνου) ποιος ξέρει τι άλλο μπορεί να έχει γίνει ή να έχουν πει και εμείς να μην το έχουμε δει

εδώ τα μισά που συζητάνε είναι αναφορές σε γεγονότα που δεν έχουμε δει καν.

τραβάνε κάνα δυο τρεις συζητήσεις τη μέρα, και για να καλύψουν τα κενά τους παίρνουν και συνέντευξη για να μας εξιστορήσουν και το τι γίνεται  :-D

γενικά ψιλοφαιλ όλο αυτό. Έχουμε χάσει πιστεύω πολύ γέλιο από ίντριγκα, τσακωμούς, κατινίες κτλ

• Like 1
Δημοσ.

εδώ τα μισά που συζητάνε είναι αναφορές σε γεγονότα που δεν έχουμε δει καν.

τραβάνε κάνα δυο τρεις συζητήσεις τη μέρα, και για να καλύψουν τα κενά τους παίρνουν και συνέντευξη για να μας εξιστορήσουν και το τι γίνεται  :-D

γενικά ψιλοφαιλ όλο αυτό. Έχουμε χάσει πιστεύω πολύ γέλιο από ίντριγκα, τσακωμούς, κατινίες κτλ

Η Πασχάλη δήλωσε κάπου ότι "όταν έρχονταν οι κάμερες σταματούσαμε να μιλάμε" οπότε φαντάσου τι γίνεται ειδικά στην ομάδα των "διασήμων". Πολλές συζητήσεις κάνουν μπαμ ότι είναι στημένες π.χ "- Τι λες να γίνει στο συμβούλιο; Ποιος λες να φύγει από τους αντιπάλους; Εγώ πιστεύω αυτός γι αυτό και γι αυτό το λόγο" κλπ

• Like 2
Δημοσ.

Τραβάνε μεγάλο ζόρι με τον Πάνο στο σκαι φαίνεται. Εννοείται ότι τέτοιες συζητήσεις γίνονται με όλους και ότι κανείς δεν είναι χαζός να ανοίξει τα χαρτιά του στον αντίπαλο.

Η επόμενη είδηση αν αληθεύει επιβεβαιώνει και τη διαπίστωση μου για συμπάθεια της παραγωγής στην Κολιδά:

http://www.newsbomb.gr/media-agb/thleorash/story/783737/ayti-einai-vomva-symparoysiastria-sto-survivor-i-eirini-kolida

Πραγματικά θλιβερό σχόλιο από όποια πλευρά και αν το δεις, ο άλλος έχει τέτοιο IQ που ούτε που κατάλαβε το πλακατζίδικο του πράγματος και μάλιστα χαρακτηρίζει και αυτούς που κάνουν πλάκα και τις οικογένειες τους...

Το ότι ο Πάνος πήρε πούλο και άρα δεν τον ψήφισε κανείς από αυτούς που τρολάρουν στο ίντερνετ αλλά οι υπόλοιποι τους ψήφισαν τους άλλους υποψήφιους εκεί δεν φτάνει το μυαλό του να το σκεφτεί. Ποιοι είναι πιο καραγκιόζηδες, αυτοί που κάνουν πλάκα με τον Πανάρα στο ίντερνετ ή αυτοί που ψήφιζαν στα σοβαρά τους άλλους με 2€/μήνυμα;

Τι κακό έχει να ψηφίσεις για την εξέλιξη ενός τηλεπαιχνιδιού; Δεν δίναμε λεφτά για dvd στα βιντεοκλαμπ παλαιότερα; Δεν κάνουμε διάφορα μικροέξοδα για την ευχαρίστηση μας; Εκτός αν είσαι από αυτούς που βρίσκουν ανήθικη την παρακολούθηση ριάλιτι σόουζ γενικότερα. Τον Πάνο τον ψήφισα γιατί ήθελα να τον βλέπω. Και ήθελα να τον βλέπω και για την πλάκα που έβγαζε και γιατί ήταν καλός παίκτης και γιατί έλεγε κάποια πράγματα για τη ζωή που μου άρεσαν.

Σοβαρά τώρα, σύγκρινες τον Ράσελ με τον [email protected]<script data-cfhash='f9e31' type="text/javascript">/* */</script>;

Ο ένας εκατομμυριούχος που δεν είχε τι να κάνει να περάσει την ώρα του και με την βοήθεια της παραγωγής να του βάζει τα είδωλα σχεδόν κάτω από το μαξιλάρι του, ενώ πριν τα έθαβαν μέτρα κάτω από τη γη ή σε exile islands, έφτασε στην πηγή και νερό δεν ήπιε γιατί ήταν αρχιτεμπέλαρος στην φυλή και πρώτος στο bullying και στις απειλές εκεί μέσα αλλά ξέσκιζε στα challenges πάντα, ενώ το [email protected]έχει γίνει ρεζίλι με την ανικανότητά του και τις βλακείες του και με τους δήθεν τραυματισμούς του για να τρώει παραπάνω από τους υπόλοιπους.

Με τα λεφτά που έχει ο Ράσελ το πιθανότερο είναι ότι ψήφιζε τον εαυτό του να πάρει τα εκατό χιλιάρικα του καλύτερου survivor από το κοινό μπας και αποδείξει πως το κουνούπι είναι ελέφαντας...

Συγνώμη αλλά θα διαφωνήσω. Και οι δύο παίχτες έχουν παίξει ωραία εκτός αγωνισμάτων.

Ο τραυματισμός του Πάνου δεν ήταν ψεύτικος γιατί δεν θα κούτσαινε σε ασυλίες γνωρίζοντας ότι κινδυνεύει ο λαιμός του. Θα μου μείνει αξέχαστος ως καθοδηγητής στο τυφλό αγώνισμα!

Δημοσ.

Συγνώμη αλλά θα διαφωνήσω. Και οι δύο παίχτες έχουν παίξει ωραία εκτός αγωνισμάτων.

Ο τραυματισμός του Πάνου δεν ήταν ψεύτικος γιατί δεν θα κούτσαινε σε ασυλίες γνωρίζοντας ότι κινδυνεύει ο λαιμός του. Θα μου μείνει αξέχαστος ως καθοδηγητής στο τυφλό αγώνισμα!

Να δεις την τρέχουσα σεζόν του US Survivor γίνεται χαμός!

Στο προχτεσινό επεισόδιο άλλαξαν πάλι τις ομάδες από 3 σε 2 με κλήσωση και ένας παίκτης τράβηξε κενό πανάκι. Του λέει δυστυχώς εσύ θα πας στην εξορία και όταν θα διώξει η επόμενη ομάδα παίκτη θα ενσωματωθείς στην ομάδα εκείνη.

Και τα βάφει μάυρα και λέει τί θα κάνω στην εξορία η έρμη, και την πάνε σε ένα τέλειο σκάφος γεμάτο φαγιά και ανέσεις χαχα!! Και της έδωσαν και advantage μέσω ενός πρώην νικητή, εξαιρετικού παίκτη (John Cochran)!!! 

Δημοσ.

Τι κακό έχει να ψηφίσεις για την εξέλιξη ενός τηλεπαιχνιδιού; Δεν δίναμε λεφτά για dvd στα βιντεοκλαμπ παλαιότερα; Δεν κάνουμε διάφορα μικροέξοδα για την ευχαρίστηση μας; Εκτός αν είσαι από αυτούς που βρίσκουν ανήθικη την παρακολούθηση ριάλιτι σόουζ γενικότερα. Τον Πάνο τον ψήφισα γιατί ήθελα να τον βλέπω. Και ήθελα να τον βλέπω και για την πλάκα που έβγαζε και γιατί ήταν καλός παίκτης και γιατί έλεγε κάποια πράγματα για τη ζωή που μου άρεσαν.

Μνημόνια μέχρι να αδυνατίσει η Λαουρηττα... :P :P
  • Like 1
Δημοσ.

Ειχα μια ενημερωση σημερα απο ανθρωπο που δουλευει εντος καναλιου..συγγενικο..τα αποτελεσματα της ψηφοφοριας δεν ηταν αυτα που ανακοινωσε ο Σακης..Μετα το μισαωρο πρωτος στις προτιμησεις ηταν ο Τουμπανος για πολυ λιγο πισω ο Μανατζερ και μετα ο Μαναβης..Αν εφευγε ο Μαναβης μου ειπε θα υπηρχε θεμα επιβιωσης πραγματικο..

Αυτα μου ειπε αυτα μεταφερω.

Δημοσ.

Ειχα μια ενημερωση σημερα απο ανθρωπο που δουλευει εντος καναλιου..συγγενικο..τα αποτελεσματα της ψηφοφοριας δεν ηταν αυτα που ανακοινωσε ο Σακης..Μετα το μισαωρο πρωτος στις προτιμησεις ηταν ο Τουμπανος για πολυ λιγο πισω ο Μανατζερ και μετα ο Μαναβης..Αν εφευγε ο Μαναβης μου ειπε θα υπηρχε θεμα επιβιωσης πραγματικο..

Τέτοια λέγε να μαζευτεί σε λίγο κόσμος έξω από τον ΣΚΑΙ. :-D 

Δημοσ.

Τώρα είδα ένα απόσπασμα απο τον χθεσινό αγώνισμα... Ποσο σκατοφιδα και κωλοχαραρακτηρες είναι στην Χανταμπακοκλικα ρε... Κερδίζει η Ειρήνη και την γράφουν όλοι στα π@π@ρια τους!!! Δηλαδή αν δεν πήγαινε ο Ντανος που την αγκαλιασε και ο Μπο που είπε μπράβο οι υπόλοιποι θα την έγραφαν κανονικά!!! Και τολμανε μετά και μιλάνε στο συμβούλιο. Κρίμα που δεν υπάρχει περίπτωση να αλληλοψηφιστουν τουλάχιστον θα στηρίζουμε Ντανο και Παπαδόπουλου.

Δημοσ.

Να δεις την τρέχουσα σεζόν του US Survivor γίνεται χαμός!

Στο προχτεσινό επεισόδιο άλλαξαν πάλι τις ομάδες από 3 σε 2 με κλήσωση και ένας παίκτης τράβηξε κενό πανάκι. Του λέει δυστυχώς εσύ θα πας στην εξορία και όταν θα διώξει η επόμενη ομάδα παίκτη θα ενσωματωθείς στην ομάδα εκείνη.

Και τα βάφει μάυρα και λέει τί θα κάνω στην εξορία η έρμη, και την πάνε σε ένα τέλειο σκάφος γεμάτο φαγιά και ανέσεις χαχα!! Και της έδωσαν και advantage μέσω ενός πρώην νικητή, εξαιρετικού παίκτη (John Cochran)!!! 

Έβαλα να κατεβαίνει.

• Like 1
Δημοσ.

δηλαδή θα έφευγε ο βασσαλος?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...