Προς το περιεχόμενο

Survivor ΣΚΑΪ - (ΠΡΟΣΟΧΗ: OXI SPOILERS! 3days ban στους παραβάτες)

arnold94

568 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιον παικτη/ες υποστηρίζεις?

• Γιώργος Αγγελόπουλος
    • Κωσταντίνος Βασάλος
    • Μάριος Ιωαννίδης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ασε ρε μας ρε ablaoubla και συ χαβαλε κανουμε ξεκολα..εγω εκλαψα σημερα..δεν το παρακουλουθουσα το thread..οσο για δουλεια προσωπικα ειμαι πρωινος.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 67,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• mylo

4567

• McNerd

4242

• Heybro

3765

• g_alkis

3532

Ακαλα δεν ξαναμπαινω στο thread ειπαμε να μαζευομαστε σαν νεα παιδια να λεμε καμια μαλακιουλα να περναει ωρα να ξεχνιομαστε σπο υποχρεωσεις με thrash tv αλλα τυποι εδω μεσα αληθεια ζουν και αναπνεουν για το survivor. Βρειτε καμια δουλεια και καμια ασχολεια λεω γω, οχι τιποτα αλλα το χετε κανει οχετο εδω περα 1/2 λεξεις ειναι σιχαμα

Μετά από ~1300 σελίδες δεν έπιασες το νόημα του thread.

• Like 3

μεχρι την κυριακη απεργια πεινας και αν φυγει το καραφλο σιχαμα χαρακιρι το μικρο δαχτυλακι

ΣΟΥΡΒΑΗΒΟΡ ΙΖ ΛΑΗΦ ΣΟΥΡΒΑΗΒΟΡ ΙΖ ΛΟΒ

• Like 1

• Super Moderators

Βάλε τάξη μοντεράτορα.

Στο τσακ είμαι και λέω να το κάνω μόλις θα είναι έτοιμος να ανακοινώσει ποιος θα φύγει.  :devil:

• Like 4

Ασε ρε μας ρε ablaoubla και συ χαβαλε κανουμε ξεκολα..εγω εκλαψα σημερα..δεν το παρακουλουθουσα το thread..οσο για δουλεια προσωπικα ειμαι πρωινος.

εγω παντως πιστευω οτι οι μισοι απο δω ειναι πιο κοντα στο να πανε να δειρουν την καθε πασχαλη και να απειλουν την γυναικα του χανταμπακη παρα στο οτι κανουν χαβαλε

Το ξέρετε φαντάζομαι πως αν συνεχίσετε έτσι μερικοί, θα πέσει ένα lock που θα το θυμάστε για πάντα...

Μη θείο θα ήμαστε καλά παιδάκια στο εξής :)

• Super Moderators

Σαφώς όλο το topic είναι πλάκα και χαβαλές, αλλά υπάρχουν και κάποια όρια. Δεν μιλάτε στο σπίτι σας με την παρέα σας μόνο!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...