Προς το περιεχόμενο

Survivor ΣΚΑΪ - (ΠΡΟΣΟΧΗ: OXI SPOILERS! 3days ban στους παραβάτες)

arnold94

568 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιον παικτη/ες υποστηρίζεις?

• Γιώργος Αγγελόπουλος
    • Κωσταντίνος Βασάλος
    • Μάριος Ιωαννίδης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 67,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• mylo

4567

• McNerd

4242

• Heybro

3765

• g_alkis

3532

380% τηλεθέαση απόψε. Εγώ αν είχα ανταγωνιστικό κανάλι, 9:30-12:30 θα κατέβαζα διακόπτες, να μην καίω και ρεύμα.

Άπατο θα πάει λογικά και το "Your face sounds familiar" απέναντι στο survivor.Και έχει και κάτι άκυρους διαγωνιζόμενους που δε τους ξέρει ούτε η μάνα τους...

On-topic η 1250ρα είναι σίγουρη για σήμερα αν ισχύουν αυτά που δείχνει στο trailer + ότι θα έχουμε και αποχώρηση!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Άπατο θα πάει λογικά και το "Your face sounds familiar" απέναντι στο survivor.Και έχει και κάτι άκυριυς διαγωνιζόμενους που δε τους ξέρει ούτε η μάνα τους...

Όσους δεν πέρασαν την οντίσιον του survivor;

• Like 1

Μια ασυλια αν χασουν οι διασημοι θα γινουν κωλος μεταξυ τους και σιγα σιγα θα φευγουν ενας ενας το θεμα ειναι ποτε θα χασουν,οι μαχητες σημερα μενουν 6 ατομα.Αντε γεια.

Δεν προκειται να ξανακερδισουν εκτος και βαλει το αγωνισμα με τα κλειστα ματια οπου επαιξε ο Παναρας μονος του σε ολους τους αγωνες και τους πηρε τα σωβρακα

• Like 3

Υπαρχουν δυο ενδεχομενα

1.ο χανταμπακης πιστευει οτι γελαει ο κοσμος με αυτα που κανει (για το σημερινο μιλαω) και ετσι θα κερδισει οσο πιο πολλους μπορει..αμα το πιστεύει αυτο ειναι στουρνος και φιδι οπως λεμε στο χαρακτήρα

2.τον πλησιάζει η παραγωγη:μαγκα παρε αλλα τρια χιλιαρικα(πισω στην ελλαδα σε βριζουν) και δημιουργησε λιγο ιντριγκα ακομα να φτασουμε 70%..εν ολιγοις ολα στημενα..

Εαν ισχυει το πρωτο μιλαμε για άχυρο στο κεφάλι ή μαγκας ο οποίος μαζευει γυρω γυρω τα προβατα του.το εχουμε δει πολλες φορες αυτο στην πραγματικότητα.

Εαν ισχυει το δεύτερο παιρνει μεγαλο ρισκο οσον αφορα τη ψηφοφορία, αλλα ολα ειναι στημενα αρα καταρρίπτεται και αυτο..

• Like 1

Δεν ασχολούμαι με Spoiler και δεν διαβάζω τίποτα και κανένα site με κους κους κτλ απλά κάτι λογικά θα μάθουμε για τον Μάριο. Επίσης δεν θα μου κάνει εντύπωση αν για ψυχολογικούς λόγους συμβεί κάτι με την τραγουδιάρα.

• Like 1

Όσους δεν πέρασαν την οντίσιον του survivor;

- ο ηθοποιός Δημήτρης Μακαλιάς,

- ο Άρης Μακρής, τραγουδιστής (πρώην μέλος των “Boys and Noise” ),

- ο τραγουδιστής Ησαΐας Ματιάμπα,

- η ηθοποιός και τραγουδίστρια Κόνι Μεταξά,

- ο τραγουδιστής Αντώνης Δόμινος, (πρώην μέλος του συγκροτήματος Cabin 54),

- η τραγουδίστρια Σαμπρίνα,

- η τραγουδίστρια Ιρένε Τροστ,

- ο ηθοποιός και τραγουδιστής Γιάννης Χατζηγεωργίου (πρωταγωνιστής στη σειρά «TAMAM»)

- ο τραγουδιστής Γιάννης Χατζόπουλος και

- η ηθοποιός Παρθένα Χοροζίδου.

Εγώ μόνο τον Μακαλιά από το Κάψε το σενάριο ξέρω...

Κάτι μου λέει ότι σήμερα ή στο trailer της Κυριακής ίσως μας περιμένει κάποια έκπληξη.

Μακάρι να ενεργοποιηθεί κανένα Τρίτο Νησί-Παραλία ή αλλιώς καμιά ένωση για να βαρέσει ακόμα υψηλότερα ποσοστά τηλεθέασης!

Υπαρχουν δυο ενδεχομενα

1...

2.τον πλησιάζει η παραγωγη:μαγκα παρε αλλα τρια χιλιαρικα(πισω στην ελλαδα σε βριζουν) και δημιουργησε λιγο ιντριγκα ακομα να φτασουμε 70%..εν ολιγοις ολα στημενα..

Επιτέλους ένας που μιλάει λογικά. Δεν το πιστεύω για τον Χαντά, (αυτός είναι αυθεντικός μ@λ@κας), αλλά για την Ειρήνη που θα παει στους μαχητές, ΕΝΤΕΛΩΣ συμπτωματικά τη στιγμή που οι μαχ έχουν ξεμείνει από παίκτες και γυναίκες και δεν πρόκειται να σταυρώσουν ξανά νίκη αν μείνουν ως έχουν. Μου φαίνεται τέρμα μιλήμένο από την παραγωγή όλο αυτό (ότι δεν τη χωνεύουν στην ομάδα της, ισχύει, αλλά όλα τα άλλα είναι διευκόλυνση προς το σόου για να μας κρατήσει το ενδιαφέρον)*

*να πω εδώ πως με αυτές τις γυριστές, μας κάνουν να συμπαθούμε περισσότερους παίκτες στη πορεία από ότι στις αρχές, πχ. εδώ μέσα κάποιοι το είπαμε ότι αλλάξαμε 3 φορές ομάδα που υποστηρίζαμε, και ακιρβώς αυτός είναι ο στόχος, να μη βαριέται ο θεατής, να ψηφίζει σε κάθε ψηφοφορία και όχι μόνο όταν κινδυνεύουν 1-2 αγαπημενοι του παίκτες, και ούτω καθεξης.

Αυτό βέβαια δεν θα με κάνει να χάσω το ενδιαφέρον μου για το παιχνίδι..

ΣΙΧΑΜΑ ΧΑΝΤΑΜΠΑΚΗ :devil:

Κανονικά από την αρχή έπρεπε να πουν δεν θα επιστρέψει ο Μαριος και η Ειρήνη και να στείλουν οι διασημοι 2 παίκτες στους μαχητες να γίνει το παιχνίδι ποιο ενδιαφέρον και οχι τις μλκιες που μας ελεγαν ότι θα αναρωσουν σε 1 μηνα και θα επιστρεψουν να κοψουν κωλους... Τελείως λάθος το αντιμετώπισαν το θεμα. Έτσι θα μπορούσαν οι διάσημοι να στείλουν Αγγελόπουλος και Σπαλιαρα ( η την Παπαδόπουλου) πακετο στους μαχητές και θα ξαναειχε ενδιαφέρον το παιχνίδι. Τώρα θα φύγει δυνατός παίκτης και θα τους φαει η σαπιλα του μαχητές... Εγώ πιστεύω ότι μέχρι το πασχα πρέπει να ενωσουν τις ομάδες να τελειώνουμε επιτέλους με τις αηδίες και να γινουν ολα καθαρα ατομικά. Είναι και θέμα fairplay απο ενα σημείο και μετά... Δεν γίνεται 9 ατομα να είναι ενάντια σε 6 στους οποίους βρίσκονται ο αιώνια τραυματισμενος μανατζερ της κακιάς ωρας και η ελάχιστα καλύτερη απο την κλαουρα Ελισάβετ...

• Like 3

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...