Προς το περιεχόμενο

Survivor ΣΚΑΪ - (ΠΡΟΣΟΧΗ: OXI SPOILERS! 3days ban στους παραβάτες)

arnold94

568 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιον παικτη/ες υποστηρίζεις?

• Γιώργος Αγγελόπουλος
    • Κωσταντίνος Βασάλος
    • Μάριος Ιωαννίδης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 67,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• mylo

4567

• McNerd

4242

• Heybro

3765

• g_alkis

3532

Ο Ντάνος δεν είναι αυτό που φαίνεται, θυμηθείτε το αυτό που σας λέω.

Το παιχνίδι έχει κανόνες και κάποιος τους έχει παραβιάσει κατάφωρα, γι' αυτό και είχαν σκυλιάσει τα θηλυκά απέναντί του.

PS Επίσης μην κρίνετε από τα trailer, σας παίζει ο Βορίδης (ναι, ο αδερφός του γνωστού πολιτικού είναι ο σκηνοθέτης του Survivor για όποιον απορεί)

O ντανος ειναι της φασης μιλαω και κανω τον μαγκα οποτε μπορω αλλα αν σκουρινουν τα πραγματα και με βγαλει η ομαδα σεντρα κανω την παπια.Πλεον δεν τον θελω νικητη,παπαδοπουλο σπαλιαρας φορ πρεσιντεντς

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ζω για τη στιγμή που χάνουν ασυλία οι διάσημοι και η Παπαδόπουλου κερδίζει ατομική.Να δείτε για πότε θα την γλύφουν μετά.Ασε που και χωρίς ατομική πιστεύω πάλι θα την στηρίξει το κοινό.

Εγώ αν ήμουν στη θέση της θα έχανα χαλαρά στα αγωνίσματα άσε που μπορεί να πανηγύριζα κιόλας όταν κέρδιζαν οι αντίπαλοι.

Το μεγαλύτερο καθίκι αν δεν αντιδράσει (θα δούμε σήμερα) είναι το και καλά καλό παιδί ο βενζινάς, που όσο κάθεται έχει γίνει ένα με τα σιχάματα. Μέχρι τώρα ο Σπαλ και το τούμπανο με έχουν κερδίσει από άντρες. Το τούμπανο φαίνεται καθαρό παιδί.

• Like 1

Οι πιο καθαροι  δειχνει να ειναι μεχρι τωρα Τουμπανος Παπαδοπουλου Σπαλομπριζολας

Απο σιχαματα να μην πω βαριεμαι να γραφω

χαχα...και βεβαια αρχηγαρα μανατζερ, εαν παει καλυτερα με τα θεματα του, ειναι φαβορι, α ναι.. και σπαλομπριζολας χαχα

Τι έγινε ρε παιδιά προς τι η ξαφνική αντιπαθεια προς τον Αγγελόπουλο ??? Σας πειράζει που δεν μιλάει και κοιτάει την πάρτη του???

Τι έγινε ρε παιδιά προς τι η ξαφνική αντιπαθεια προς τον Αγγελόπουλο ??? Σας πειράζει που δεν μιλάει και κοιτάει την πάρτη του???

Οχι μας το επαιζε μαγκας 2 μηνες και τωρα εχει ενταχθει σιωπηρα στην κλικα.

Μεγαλο σιχαμα και ο χουτος παντως.

μια χαρα μιλαει ,και πολυ καλα τα λεει..μεχρι εχθες ,,γιατι κατι δεν ειπε καλα για το γιανναρα..

Το έπαιζε μαγκας πως ακριβώς??? Επειδή ζήτησε τον λόγο απο τον Χανταβλακη που στο κάτω κάτω είχε δίκιο κιόλας?? Και εξάλλου ήταν ο πρώτος που τον αποκάλεσε διπροσωπο και φίδι και δεν νομίζω ότι έχουν αλλάξει οι απόψεις του. Απλα πάει με τα νερά τους για να έχει το κεφάλι του ήρεμο. Απλο είναι

• Like 1

Παιδια την κοροϊδεύατε την Ειρήνη με την κουβέρτα.

Εγώ την είχα καταλάβει από την αρχη την φάση.

Καλά ειδικά με είδος ανάγκης τη κουβέρτα που είναι σημαντική στο κωλονησι και της την έκλεψαν.

Και εγώ τα ίδια θα έκανα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...