Προς το περιεχόμενο

Survivor ΣΚΑΪ - (ΠΡΟΣΟΧΗ: OXI SPOILERS! 3days ban στους παραβάτες)

arnold94

568 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιον παικτη/ες υποστηρίζεις?

• Γιώργος Αγγελόπουλος
    • Κωσταντίνος Βασάλος
    • Μάριος Ιωαννίδης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλα η Παπαδοπουλου νομιζει οτι αμα παει στους μαχητες θα νιωσει αγαπη και proderm?

Ετσι ελεγε και ο Σπαλ και τωρα καταλαβε

οκ ειναι αγαθο παιδι αλλα μην τον θεοποιησουμε κι αυτον γιατι απλα εχει μυαλο 5 ετων

Θα νιώσει απείρως καλύτερα και επίσης θα έχει μεγάλο κίνητρο να τα δίνει όλα στα αγωνίσματα μόνο και μόνο για να μην τρώει η κλίκα.

Αν φύγει σήμερα ο μισθοφορος που δημιουργεί εντάσεις, νομίζω πως είναι καλύτερα. Είναι και κάτι που θέλει η ίδια
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 67,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• mylo

4567

• McNerd

4242

• Heybro

3765

• g_alkis

3532

Εγώ πάλι λέω ότι απο μια πλευρά καλά να πάθει η Παπαδοπουλου. Όταν κατηγορούσαν τον Αγγελόπουλο για όλες τις συμφορες που είχαν στην ζωή τους και τον άφηναν μόνο του, δεν έλεγε τπτ. Τώρα που κάνουν τα ίδια σε αυτήν την πνίγει το δίκιο...

Ο Ντάνος δεν είναι αυτό που φαίνεται, θυμηθείτε το αυτό που σας λέω.

Το παιχνίδι έχει κανόνες και κάποιος τους έχει παραβιάσει κατάφωρα, γι' αυτό και είχαν σκυλιάσει τα θηλυκά απέναντί του.

PS Επίσης μην κρίνετε από τα trailer, σας παίζει ο Βορίδης (ναι, ο αδερφός του γνωστού πολιτικού είναι ο σκηνοθέτης του Survivor για όποιον απορεί)

• Like 1

Μάνατζερ το μπούλο.

Τσάνγκ είσαι άνανδρος.

Παπαδοπούλου κάτσε χάνε επίτηδες στις ασυλίες να σε βγάλουν στον τάκο και να φεύγει ένας ένας από τα σιχάματα.

Αγγελόπουλε είσαι χλιμίτζουρας.

Χανταμπάκη είσαι ο ορισμός του σιχάματος.

Χούτο είσαι ένα σιχαμένο τσατσάκι.

Μπο είσαι μια σιχαμένη κουράδα.

Βαλαβάνη είσαι μια σιχαμένη γιούφτσα.

Και πάλι καλημέρα σας.

• Like 8

Ο Ντάνος δεν είναι αυτό που φαίνεται, θυμηθείτε το αυτό που σας λέω.

Το παιχνίδι έχει κανόνες και κάποιος τους έχει παραβιάσει κατάφωρα, γι' αυτό και είχαν σκυλιάσει τα θηλυκά απέναντί του.

PS Επίσης μην κρίνετε από τα trailer, σας παίζει ο Βορίδης (ναι, ο αδερφός του γνωστού πολιτικού είναι ο σκηνοθέτης του Survivor για όποιον απορεί)

Μιλας με γριφους. Ποιοι ειναι αυτοι οι κανονες; Η Πασχαλη ειπε οτι οι γυναικες βγηκαν μπροστα γιατι οι αντρες δε μπορουσαν να τα βρουν

Μάνατζερ το μπούλο.

Τσάνγκ είσαι άνανδρος.

Παπαδοπούλου κάτσε χάνε επίτηδες στις ασυλίες να σε βγάλουν στον τάκο και να φεύγει ένας ένας από τα σιχάματα.

Αγγελόπουλε είσαι χλιμίτζουρας.

Χανταμπάκη είσαι ο ορισμός του σιχάματος.

Χούτο είσαι ένα σιχαμένο τσατσάκι.

Μπο είσαι μια σιχαμένη κουράδα.

Βαλαβάνη είσαι μια σιχαμένη γιούφτσα.

Και πάλι καλημέρα σας.

Ναι αλλα για την Σοφη δεν λετε τιποτα.

• Like 3

Στάνταρ δεν θα είναι αυτό που φαίνεται από το τρέηλερ όπως έχουμε ξαναδεί σε άλλη περίπτωση, όμως αυτό δεν κάνει τον χανταβλάκη λιγότερο σίχαμα. Προβλέπω να αποχωρεί μόνη της η Ειρήνη.

Μιλας με γριφους. Ποιοι ειναι αυτοι οι κανονες; Η Πασχαλη ειπε οτι οι γυναικες βγηκαν μπροστα γιατι οι αντρες δε μπορουσαν να τα βρουν

Ίσως βγει μετά το τέλος του παιχνιδιού το σκηνικό, ίσως δεν μαθευτεί ποτέ.

Η Πασχάλη δεν μπορεί να πει παραπάνω, δεσμεύεται με ρήτρα εχεμύθειας 

Θα περιμένω με ενδιαφέρον την αντίδραση Λάουρας και Ευρυδίκης, στον ομολογουμένως προσβλητικό τρόπο με τον οποίο επέλεξε να χλευάσει την Ειρήνη ο Φιδάκης

δεν έχω ήχο εδώ να το δω, άλλα χθες στην τιβι μου φάνηκε ότι άκουσα έντονα γυναικεία κακαρίσματα.

δεν έχω ήχο εδώ να το δω, άλλα χθες στην τιβι μου φάνηκε ότι άκουσα έντονα γυναικεία κακαρίσματα.

Καλά άκουσες.

Ευρυδίκη - Λάουρα ξεκαρδίζονται

• Like 1

Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω τους μαλάκες τους αντριδι των ντεμέκ διάσημων, γιατί δεν προσπαθούν να προστατεύσουν την Ειρήνη, θα τους άρεσε να κάνουν τα ίδια στην γυναίκα /κόρη τους; δεν την γουστάρουν, εντάξει ας χάσουν ήσυχα και να την προτείνουν.έχει χαθεί η λογική.μετά με λέει ο πατέρας μου εμένα πότε θα γίνω άνθρωπος

• Like 1

Είπαμε, εκεί μέσα θα εκτίθενται όλο και περισσότερο.

Αν ο άλλος έχει μαλακισμένη συμπεριφορά έξω, τότε δεν αλλάζει μέσα στο παιχνίδι. Ίσα ίσα που οι κάμερες σχεδόν 24/7 θα τονίζουν ακόμα περισσότερο αυτή την συμπεριφορά.
Ο χανταφιδάκης δηλαδή το πολύ πολύ να μαζευτεί λίγο αν του πουν τί χαμός γίνεται απ'έξω....αλλά μετά θα του ξαναβγεί ο μαλακισμένος του εαυτός, δεν γίνεται να κρυφτεί για πολύ.

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...