Προς το περιεχόμενο

Survivor ΣΚΑΪ - (ΠΡΟΣΟΧΗ: OXI SPOILERS! 3days ban στους παραβάτες)

arnold94

568 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιον παικτη/ες υποστηρίζεις?

• Γιώργος Αγγελόπουλος
    • Κωσταντίνος Βασάλος
    • Μάριος Ιωαννίδης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αν μια χοντρη 120 κιλα χασει 5 κιλα θα δεις διαφορα?Ρε φιλε πλακα μας κανεις?

παντως δε θα μου φαινοταν πιο μεγαλη η κοιλια της αν εχανε 5 κιλα αυτο ειναι σιγουρο!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 67,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• mylo

4567

• McNerd

4242

• Heybro

3765

• g_alkis

3532

Οι περισσότεροι θεωρείτε φυσιολογικό να πεθαίνουν της πείνας όπως λένε και ακόμα και τις μέρες που δεν έχουν αγώνισμα το μόνο που κάνουν για να βρουν φαγητό, είναι προσευχές να πέσουν καρύδες. (εγώ ξαναλέω ότι δεν τους δίνει φαγητό η παραγωγή αλλά βιταμίνες με ηλεκτρολύτες)

​Για το νερό τι λέτε; Πάλι δεν τους δίνει η παραγωγή; Με γάλα καρύδας τη βγάζουν όλη μέρα πλην των δοκιμασιών, που όλοι ξέρουμε πόσο κακό κάνει σε μεγάλη ποσότητα;

Σημερα τελικα εχει ή οχι γιατι το προγραμμα του σκαι στη σελδια τον περνει λιγακι

Έχε, ξεκίνησε αλλά αμέσως μπήκαν διαφημίσεις, ο Πανάρας θα δώσει πόνο πάλι και περιμένουμε και τον Σπαλιάρα να δώσει ωραία πλάνα!

Οι περισσότεροι θεωρείτε φυσιολογικό να πεθαίνουν της πείνας όπως λένε και ακόμα και τις μέρες που δεν έχουν αγώνισμα το μόνο που κάνουν για να βρουν φαγητό, είναι προσευχές να πέσουν καρύδες. (εγώ ξαναλέω ότι δεν τους δίνει φαγητό η παραγωγή αλλά βιταμίνες με ηλεκτρολύτες)

​Για το νερό τι λέτε; Πάλι δεν τους δίνει η παραγωγή; Με γάλα καρύδας τη βγάζουν όλη μέρα πλην των δοκιμασιών, που όλοι ξέρουμε πόσο κακό κάνει σε μεγάλη ποσότητα;

Έχε, ξεκίνησε αλλά αμέσως μπήκαν διαφημίσεις, ο Πανάρας θα δώσει πόνο πάλι και περιμένουμε και τον Σπαλιάρα να δώσει ωραία πλάνα!

Το νερο ποσιμο ειναι το μονο που τους δινει

Ουφ παλι καλα δεν εχασα τον αρχηγαρα να χτυπαει το κολομερη και να λεει ενα γιατρο ενα γιατρο

Ο μισθοφορος καπου εγραψε/ειπε πριν μπει στο παιχνιδι  οτι η σελιδα του στο εξης διαχειριζεται απο φιλους του.... και λογικα θα ειχε την απαιτηση να γινει αυτο οσο πιο επαγγελματικα δηλ. προωθητικά γινεται. Γιατι και εγω αν ειχα στοχο το επαθλο 100 χιλ. ή το να μεινω όσο πιο πολλές βδομαδες γινεται (με το 500ρικο να πεφτει καθε βδομαδα) και δεδομενου οτι η δημοτικοτητα στο κοινο ειναι ενας σημαντικος παραγοντας για να μεινεις στο παιχνιδι, θα ειχα φροντισει εναν η δυο φιλους που διαχειριζονται το φεσιμπουκ μου να κανουν ντορο για παρτη μου επι πληρωμη.

Παρολα αυτά πιστευω ο μανατζερ δεν ειναι τοσο εξυπνος, απλα σταθηκε τυχερος μεσα στη βλακεια του.

Προφανώς και τους δίνουν πόσιμο νερό. Δε γίνεται να επιβιώσει κάνεις χωρίς αυτό.

Στο πρώτο δεν τους έδιναν, έπρεπε να ψάξουν να βρουν και να το βράσουν για να είναι σίγουροι ότι δε θα πάθουν τίποτα.

​Δε μας έδειξε πουθενά ότι τους δίνουν, γι'αυτό λέω, δε σημαίνει ότι κάτι που δε βλέπεις, δεν ισχύει κιόλας.

Άρχισε, συντονιστείτε!

Παναρα, μεγάλε ανθρωπιστή δείχνεις στα κοθώνια πως να φτιάξουν μεγαλύτερη την καλύβα.Μέχρι και τα 3 γουρουνάκια γνώριζαν πως, αυτοί οι άμυαλοι Όχι.

Υ.γ το μιλφ ίχνος κυτταρίτιδας δεν έχει, μπράβο της

• Like 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...