Προς το περιεχόμενο

568 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιον παικτη/ες υποστηρίζεις?

• Γιώργος Αγγελόπουλος
    • Κωσταντίνος Βασάλος
    • Μάριος Ιωαννίδης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εσείς που λέτε ότι τρώνε ο Σπαλιαρας που είναι μισός από όταν μπήκε πάσχει από νευρική ανορεξία?

Και οποίοι λένε ότι το τούμπανο δεν έχει χάσει προφανώς σας φαίνεται τούμπανο ακόμα γιατί κάνετε άθελα σας σύγκριση με τον εαυτό σας που πιθανός δεν είστε οσο γυμνασμενος είναι αυτός

ΥΓ. Οι μύες δεν φεύγουν τόσο εύκολα όσο φαντάζεστε μερικοί ειδικά ο άλλος που έχει χρόνια γυμναστικής στην πλάτη του

σε 20 μέρες που είναι εκεί άδικα περιμένετε να τον δείτε σκελετό..

δε λέμε για τους μυς αλλά για την τεράστια κοιλαρα του
  • Απαντ. 67,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• mylo

4567

• McNerd

4242

• Heybro

3765

• g_alkis

3532

Δημοσ.

Κοψτε τις μαλακιες του τυπου τρωνε κρυφα. Παντα με τις θεωριες συνομωσιας. Δειτε την συνεντευξη του Ηλια Βαλαση, στην οποια λεει οτι μια φορα τους εδωσε ενα τσιγαρο ενας τεχνικος και την ιδια μερα τον στειλανε πισω στην Αθηνα.

• Like 1
Δημοσ.

Οι κλασικοί ελληνάρες, τα ξέρουν όλα χωρίς να τα έχουν ζήσει, απλά ξέρουν να βλέπουν πίσω από το προφανές και όλοι θέλουν να τους κοροϊδέψουν... Η χώρα γιατί καταστράφηκε με τέτοια μυαλά, δεν έχω καταλάβει.

• Like 2
Δημοσ.

Εμένα μου κάνει εντύπωση πως δεν πιάνουν κάποιο καβούρι. Δείχνει τόσα η κάμερα τα οποία δεν γνωρίζουμε βέβαια το μέγεθος τους αλλά έστω και για σούπα θα ήταν ταμάμ. Κανείς τους δεν έχει φάει ποτέ καβούρια; Αν σε κόψει η πείνα θα φας τον τόπο να βρεις κάτι.

Αυτή την απορία είχα και εγώ.

Πέτυχα όμως σε μια εκπομπή αυτόν τον Κρητικό που έφυγε μόνος του και είπε ότι είδαν στην αρχή στα βράχια να έχει πολλά καβούρια και πίστευαν ότι θα τρώνε κάθε μέρα αλλά όταν προσπάθησαν να τα πιάσουν ήταν αδύνατο γιατί μόλις πλησίαζαν εξαφανίζονταν.

Δημοσ.

Αυτή την απορία είχα και εγώ.

Πέτυχα όμως σε μια εκπομπή αυτόν τον Κρητικό που έφυγε μόνος του και είπε ότι είδαν στην αρχή στα βράχια να έχει πολλά καβούρια και πίστευαν ότι θα τρώνε κάθε μέρα αλλά όταν προσπάθησαν να τα πιάσουν ήταν αδύνατο γιατί μόλις πλησίαζαν εξαφανίζονταν.

Εγω πιστευω οτι η ομαδα με το δυχτι ψαρεματος ανετα θα μπορουσε να τα πιασει με καποια ειδους πατεντουλα αλλα το χαλασαν για να τυλιξουν ενα κουτι και δεν ξερω τι που δεν δουλεψε καν

• Like 1
Δημοσ.

Εδώ είχαν ένα δίχτυ από τα σύνεργα ψαρέματος που κέρδισαν και ο Αγγελόπουλος που είναι ο μόνος που σκαμπάζει από θάλασσα, έλεγε να το ρίξουν μήπως πιάσουν τίποτα και ο Χανταμπάκης ο "έξυπνος" δεν ήθελε γιατί έλεγε "χαζά είναι τα ψάρια να πάνε πάνω στο δίχτυ";  Ναι ρε μεγάλε χαζά είναι τα ψάρια που θα ακυρώσεις εσύ με την δήθεν εξυπνάδα σου τον πιο δημοφιλή τρόπο ψαρέματος επί δεν ξέρω και γω πόσα χιλιάδες χρόνια.

Τελικά έφτιαξε μια κλούβα που δεν μας έδειξαν καν τι απέγινε . Μάλλον την έχασαν...

• Like 1
Δημοσ.

Κοψτε τις μαλακιες του τυπου τρωνε κρυφα. Παντα με τις θεωριες συνομωσιας. Δειτε την συνεντευξη του Ηλια Βαλαση, στην οποια λεει οτι μια φορα τους εδωσε ενα τσιγαρο ενας τεχνικος και την ιδια μερα τον στειλανε πισω στην Αθηνα.

Εκτός απ' αυτόν, οι δύο κοπέλες που βγήκαν στο Rodeo του ΣΚΑΙ, απάντησαν σε αντίστοιχες

ερωτήσεις ότι δεν τους δίνουν άλλο φαγητό εκτός από τα ρύζι, λάδι, αλεύρι και τα έπαθλα φαγητού.

Και αυτές δεν είχαν λόγο να πουν ψέματα αφού βγήκαν από το παιχνίδι.

Δημοσ.

Εκτός απ' αυτόν, οι δύο κοπέλες που βγήκαν στο Rodeo του ΣΚΑΙ, απάντησαν σε αντίστοιχες

ερωτήσεις ότι δεν τους δίνουν άλλο φαγητό εκτός από τα ρύζι, λάδι, αλεύρι και τα έπαθλα φαγητού.

Και αυτές δεν είχαν λόγο να πουν ψέματα αφού βγήκαν από το παιχνίδι.

Αν έχεις υπογράψει συμβόλαιο εμπιστευτικότητας εφ όρου ζωής με οικονομικές ρήτρες, έχεις κάθε λόγο να πεις ψέματα

• Like 2
Δημοσ.

Είναι άλλο το συμβόλαιο που λες και άλλο το να περιγράψεις τη ζωή στο survivor, όπως κάνουν όλοι όσοι βγαίνουν.

Δημοσ.

Η πλάκα είναι ότι λέει ότι με αυτό πέφτει η ποιότητα της τηλεόρασης. Ενώ αυτός που κοροϊδεύει τις γριες να παίρνουν τηλέφωνα και η Ανίτα που δουλεύει τους καθυστερημενους είναι μέσα στην ποιότητα. Αλλά τώρα θα αρχίσει το star academy και σου λέει δε θα τι βλέπει κανείς

• Like 1
Δημοσ.

Και το άτομο στην παραγωγή θα διακινδύνευε να χάσει την δουλειά του και να φάει ΜΗΝΥΣΑΡΑ μιας που έχουν υπογράψει όλοι τους συμβόλαια σιγής ιχθύος για να σου πει εσένα τι συμβαίνει.

Και γιατι να μην πιστεψω αυτον εγω αλλα να πιστεψω εδω μεσα οσους γραφουν απο το σπιτι τους απλα υποθετοντας; Και αν μου ελεγε πχ οτι "τρωνε αλλα αν πεις κατι θα απολυθω", πραγματικα πιστευεις οτι θα το εγραφα εδω μεσα ξερω γω;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...