Προς το περιεχόμενο

Survivor ΣΚΑΪ - (ΠΡΟΣΟΧΗ: OXI SPOILERS! 3days ban στους παραβάτες)

arnold94

568 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιον παικτη/ες υποστηρίζεις?

• Γιώργος Αγγελόπουλος
    • Κωσταντίνος Βασάλος
    • Μάριος Ιωαννίδης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εμένα μου κάνει εντύπωση πως δεν πιάνουν κάποιο καβούρι. Δείχνει τόσα η κάμερα τα οποία δεν γνωρίζουμε βέβαια το μέγεθος τους αλλά έστω και για σούπα θα ήταν ταμάμ. Κανείς τους δεν έχει φάει ποτέ καβούρια; Αν σε κόψει η πείνα θα φας τον τόπο να βρεις κάτι.

• Like 5
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 67,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• mylo

4567

• McNerd

4242

• Heybro

3765

• g_alkis

3532

Όλα γίνονται για την τηλεθεαση και το μερίδιο καθαρά. Το πιθανότερο είναι όπως είπε κάποιος ότι το βράδυ κάπου πάνε κοιμούνται τρώνε και το πρωί μεσημέρι ξεκινάνε τα γυρίσματα και μας δείχνουν ότι τράβηξε η κάμερα. Εδώ ο άλλος και καλά χτύπησε την πρώτη μέρα και μόλις πάνε στο νησί πηδαει για πλάκα σαν να μην τρέχει τίποτα. Δοκιμάστε να μείνετε 5 10 μέρες με ότι τρώνε και αν δεν μείνετε μισοί και να νιώθετε χάλια ελάτε να μου πείτε. Στην Αμερική που είναι 40 μέρες είναι πραγματικές οι συνθήκες και το καταλαβαίνεις.

• Like 1

Η πρώτη είναι ωραίο γκομενaκι

Και καλα δεν τρώνε κι η μπακα του Μπο έχει γίνει διπλάσια από τότε που μπήκε !! Επίσης αν έτρωγαν μόνο καρύδες για 4 μέρες όχι στα αγωνίσματα δεν θα μπορούσαν να τρέξουν και να χοροπηδησουν αλλά ούτε να σταθούν όρθιοι δεν θα μπορούσαν. Μην τρώτε σανό μετά μετα απο τόσα χρόνια τα έχουμε μάθει τα ελληνικά σόου.

• Like 2

διασημοι ανετα, θα βαλουν τον Μπο να περασει απο τον ξυλινο τοιχο μονος του.. :P

(Και γαμω της δοκιμασιες παντως!)

Η αμα παρει φορα ο Μπο και πεσει πανω στον τοιχο ανετα περναν

Εσείς που λέτε ότι τρώνε ο Σπαλιαρας που είναι μισός από όταν μπήκε πάσχει από νευρική ανορεξία?

Και οποίοι λένε ότι το τούμπανο δεν έχει χάσει προφανώς σας φαίνεται τούμπανο ακόμα γιατί κάνετε άθελα σας σύγκριση με τον εαυτό σας που πιθανός δεν είστε οσο γυμνασμενος είναι αυτός

ΥΓ. Οι μύες δεν φεύγουν τόσο εύκολα όσο φαντάζεστε μερικοί ειδικά ο άλλος που έχει χρόνια γυμναστικής στην πλάτη του

σε 20 μέρες που είναι εκεί άδικα περιμένετε να τον δείτε σκελετό..

• Like 1

Τους δίνουν κρυφά και τους πληρώνουν για να μην μιλήσουν.

Ελάτε να σας πω τώρα για το ψέμα των Αμερικανών με την σημαία στη Σελήνη.

Όχι, έχουν να φάνε 2 εβδομάδες αλλά κάνουν γυμναστική και περιμένουν να πέσουν καρύδες, true story...

• Like 4

Πάντως απο άτομο που ξέρω που ειναι στην παραγωγη εγω, απο οσα ξερω δεν τους δινουν τιποτα να φανε.

Και το άτομο στην παραγωγή θα διακινδύνευε να χάσει την δουλειά του και να φάει ΜΗΝΥΣΑΡΑ μιας που έχουν υπογράψει όλοι τους συμβόλαια σιγής ιχθύος για να σου πει εσένα τι συμβαίνει.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...