Προς το περιεχόμενο

Survivor ΣΚΑΪ - (ΠΡΟΣΟΧΗ: OXI SPOILERS! 3days ban στους παραβάτες)

arnold94

568 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιον παικτη/ες υποστηρίζεις?

• Γιώργος Αγγελόπουλος
    • Κωσταντίνος Βασάλος
    • Μάριος Ιωαννίδης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 67,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• mylo

4567

• McNerd

4242

• Heybro

3765

• g_alkis

3532

• Super Moderators

Είναι τόσο σάπιο το θέαμα και η όλη φάση, που μου αρέσει. Είμαι σίγουρος ότι μπορώ να πέσω ακόμα πιο χαμηλά.

Αυτό δεν είναι η συνταγή της επιτυχίας σε όλα αυτά τα shows? Να παθιάζεσαι παρακολουθώντας άλλους να χτυπιούνται σαν ...χταπόδια για να φάνε ...μια τυρόπιτα! :P

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ναι αλλά αυτή δεν πήγε εκεί για το survivor

πήγε με σκοπό να πέσουν τα φώτα τις δημοσιότητας πάνω της και τώρα που έφυγε είμαι σίγουρος ότι θα τις ανοιχτούν πόρτες στην επαγγελματική καριέρα της

Το απόλυτο παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΪ ξεπέρασε χθες ξανά τον… εαυτό του και ισοπέδωσε ακόμα μία φορά οποιοδήποτε άλλο πρόγραμμα είχε την… ατυχία να παίζει απέναντί του.

Το επεισόδιο με την αποχώρηση της Ελισάβετ Δοβλιατίδου από την ομάδα των «Μαχητών» έφτασε σε αδιανόητα ποσοστά τόσο στο σύνολο όσο και στα επιμέρους κοινά.

Τον… τυφώνα «Survivor», που παρουσιάζει με μοναδικό τρόπο ο Σάκης Τανιμανίδης, παρακολούθησαν χθες έστω για ένα λεπτό περισσότεροι από 2.185.000 τηλεθεατές!

Στο σύνολο ο μέσος όρος του «χτύπησε» το εντυπωσιακό 39,1%, στο δυναμικό κοινό 15-44 ο μ.ό. έφτασε στο αστρονομικό 56,1%, στο 18-44 στο 55%, στο 15-24 στο 65,3%, και στο 25-54 στο 47,2%!

Κάτι που σημαίνει ότι τουλάχιστον 1.711.220 τηλεθεατές έμειναν καθηλωμένοι μπροστά στις οθόνες τους κατά τη διάρκεια προβολής του επεισοδίου.

Η εκρηκτική δυναμική του «Survivor» αποδεικνύεται και από το γεγονός ότι το παρακολουθούν φανατικά τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες.

Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι χθες σημείωσε κατά μέσο όρο 71,7% στους άνδρες 25-34 ετών, 75,1% στις γυναίκες 15-24 ετών, 61% στους άνδρες 25-44 και 60% στους άνδρες 15-44! Μιλάμε δηλαδή για ποσοστά-τσουνάμι

• Like 2

Λυπαμαι που θα τρωμε συνεχεια στην μαπα τον Χανταμπακη. Θα μας σπασει τα @@@ με αυτα τα κλαψιαρικα "μου λειπει ο γιος μου","ΜΑ-ΝΩ-ΛΑ-ΚΗΣ", κλπ. Ενταξει φιλε το πιασαμε το νοημα, ξεκολλα τωρα και κοιτα να μην γινεσαι καραγκιοζης σε καθε επεισοδιο.

• Like 2

Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι χθες σημείωσε κατά μέσο όρο 71,7% στους άνδρες 25-34 ετών, 75,1% στις γυναίκες 15-24 ετών, 61% στους άνδρες 25-44 και 60% στους άνδρες 15-44! Μιλάμε δηλαδή για ποσοστά-τσουνάμι

Aς μην είχε μέσα μάνατζερ ράγκμπι και θα τα 'βλεπε αυτά τα νούμερα με το κυάλι.

• Like 16

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...