Προς το περιεχόμενο

Survivor ΣΚΑΪ - (ΠΡΟΣΟΧΗ: OXI SPOILERS! 3days ban στους παραβάτες)

arnold94

568 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιον παικτη/ες υποστηρίζεις?

• Γιώργος Αγγελόπουλος
    • Κωσταντίνος Βασάλος
    • Μάριος Ιωαννίδης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πρώην Μάνατζερ της Τζούλιας

Και παπουςτης.

Θα τα πει μία, θα τα πει δύο, κάθε φορά θα τα λέει, ειδικά όταν είδε ότι βγαίνουν προς τα έξω;

​Aποκλείεται...

Ε εντάξει υπόθεση κάνω δεν το ξέρω με αποδείξεις. Υπάρχει περίπτωση να πληρώνουν κάποιον χαφιε να τα ξεφουρνίζει. Όλα παίζουν...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 67,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• mylo

4567

• McNerd

4242

• Heybro

3765

• g_alkis

3532

Άντε και τα σποιλερ προέρχονται από τον σιχαμενιο. Τι κέρδος έχει; μειώθηκε η τηλεθέαση του Σερβαιβορ; ανέβηκε στο ε;

Σίγουρα ανέβηκαν κατά πολύ τα κλικ από όσους δεν μπορούν να περιμένουν και θέλουν να τα μαθαίνουν όλα από πριν.

Σίγουρα και το ενδιαφέρον για τα παιχνίδια μειώθηκε λίγο, όταν ήταν γνωστό από πριν το αποτέλεσμα.

• Like 1

Δυστυχώς, την έφαγα τη σποιλεριά...

Στο μεταξύ, η τελεθέαση χτυπάει κόκκινο. Ελπίζω να μειωθεί ο χρόνος των αγωνισμάτων και να βλέπουμε περισσότερη κατινιά και στρατηγική. Τα λέμε αργότερα.

Δεν εχω φαει σποιλερ κ χαίρομαι μετά από μέρες. Αντέ να δούμε σήμερα.

Θα ρθουν σε φοβερά δύσκολη θέση οι μαχητές αν χάσουν πάλι. Ε αν δε κερδίσει ασυλία ο Τσανκ βλέπω να φεύγει αλλιώς μια απ τις κοπέλες.

Από τους άλλους που η κλίκα είνσι ξεκάθαρη πλέον στανταρακι θα προτείνουν καμία Παπαδοπουλου που τους τα χώσε. Το θέμα είναι να φύγει κ κάνας άχρηστος κλικαδορος τύπου Μπο.

Μπο, λαουρηττα και κατατονικος πρεπει να μεινουν οσο περισσότερο γινεται, ειναι κλικαδοροι ειναι και αχρηστοι στα αγωνισματα οποτε μια χαρα θα τους γυρισει μπούμερανγκ.

• Like 1

Εγω λεω παλι καλα που υπαρχουν και τα σποιλερ δεν αντεχω αλλο να κοιμαμαι 1 παρα τοσες μερες :P

Και να ας πουμε σημερα ειμαι καλεσμενη σε γενεθλια.. ξερω απο πριν τι θα γινει αρα απλα αυριο θα βαλω στη web tv να δω τα highlights ... αρχοντισσα

• Like 2

Aπό ό,τι φαίνεται, με μια καλή αποζημίωση, παραιτήθηκε και ο Μάριος του δικαιώματός του να συνεχίσει, που θα χάλαγε το παιχνίδι να έσκαγε π.χ. μετά από 2 μήνες, οπότε πλέον έχουμε μαχητές με Τσανγκ που θα έφευγε στη θέση του Μάριου και με Σπαλιάρα στη θέση της μιλφ, δε θα τους έλεγε και κερδισμένους κανείς...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...