Προς το περιεχόμενο

Survivor ΣΚΑΪ - (ΠΡΟΣΟΧΗ: OXI SPOILERS! 3days ban στους παραβάτες)

arnold94

568 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιον παικτη/ες υποστηρίζεις?

• Γιώργος Αγγελόπουλος
    • Κωσταντίνος Βασάλος
    • Μάριος Ιωαννίδης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πλάκα, πλάκα, απομυθοποίηση των διασημοτήτων γενικώς.ξεμπροστιάζουν το σύστημα.μπροστά στα φώτα χαχαχουχα και φιλία και από πίσω να βγάλουν τα μάτια τους.γουστάρω μπας και ξυπνήσει ο κόσμος

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 67,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• mylo

4567

• McNerd

4242

• Heybro

3765

• g_alkis

3532

Και μετά θα πρέπει να "μυρίζω" τα νύχια μου για το αν κάποιος γράφει μόνο μια προσωπική του εκτίμηση ή αν βρήκε τρόπο να γράψει spoiler σαν "προσωπική" άποψη???  :ph34r:

Nα κάνω μια χαζή ερώτηση.

Πως μπορεί κάποιος να σποιλάρει ένα σχεδόν live show?

Δεν είναι live το show, ούτε κάν σχεδόν. Είναι 1-2 μέρες πίσω και δυστυχώς υπάρχει κάποιος από εκεί μέσα που το παίζει deep throat και σπρώχνει διάφορα προς τον έξω κόσμο.

• Like 1

• Super Moderators

Δεν τους έχει "μαντρώσει" καλά ο ΣΚΑΙ και μαθαίνονται πράγματα από το προσωπικό που είναι στο νησί και από τους άλλους εδώ που παραλαμβάνουν το υλικό για μοντάζ, trailers κλπ, πριν απο κάνα 2ήμερο από την προβολή.

Α έχουμε και τέτοιες "άκρες" :)

Τα στοιχήματα δεν μετράνε εξάλλου μέχρι την στιγμή που συμβαίνουν, ή το επίσημο air time? Λογικά το πρώτο αλλά...

Έχω πει και άλλη φορά πως η Μπόμπα πρέπει να είναι το ντιπ θροατ. Έχει πάει εκεί πίσω από τον Τανιμανίδη, δεν πληρώνεται, δεν έχει υπογράψει συμβόλαιο, δεν έχει κανέναν περιορισμό και μπορεί άνετα να μαθαίνει τα πάντα και να τα σπρώχνει στον έξω κόσμο.

Να μου πείτε πως είσαι σίγουρος; Δεν είμαι αλλά πείτε μου τι είναι πιο πιθανό να συμβαίνει, να ρισκάρει ένας εργαζόμενος να χάσει την δουλειά του; Ένας επαγγελματίας ή κάποιος που κάνει διακοπές και εμπλέκεται;

Α έχουμε και τέτοιες "άκρες" :)

Τα στοιχήματα δεν μετράνε εξάλλου μέχρι την στιγμή που συμβαίνουν, ή το επίσημο air time? Λογικά το πρώτο αλλά...

Πλέον δεν υπάρχουν στοιχήματα, αλλά όταν υπήρχαν, μπορούσες να στοιχηματίσεις για την επόμενη εβδομάδα.

Έχω πει και άλλη φορά πως η Μπόμπα πρέπει να είναι το ντιπ θροατ. Έχει πάει εκεί πίσω από τον Τανιμανίδη, δεν πληρώνεται, δεν έχει υπογράψει συμβόλαιο, δεν έχει κανέναν περιορισμό και μπορεί άνετα να μαθαίνει τα πάντα και να τα σπρώχνει στον έξω κόσμο.

Να μου πείτε πως είσαι σίγουρος; Δεν είμαι αλλά πείτε μου τι είναι πιο πιθανό να συμβαίνει, να ρισκάρει ένας εργαζόμενος να χάσει την δουλειά του; Ένας επαγγελματίας ή κάποιος που κάνει διακοπές και εμπλέκεται;

Πόσο λογικό σου φαίνεται να τα λέει η Μπόμπα ώστε να κάνει χαλάστρα στη δουλειά του φίλου της;

Πόσο λογικό σου φαίνεται να τα λέει η Μπόμπα ώστε να κάνει χαλάστρα στη δουλειά του φίλου της;

Μου φαίνεται περισσότερο λογικό να τα λέει μυστικά σε φίλες της και αυτές με την σειρά τους να τα βγάζουν φόρα παρτίδα. Δεν λέω να το κάνει φανερά. Επίσης ξέρουμε πόσο ικανές είναι οι γυναίκες στο να κρατούν μυστικά...

είναι φανερά εμπλεκόμενη στο παιχνίδι. Και για του λόγου το αληθές

http://www.zappit.gr/psychagogia/christina-mpompa-fotografia-tis-sto-choro-ton-agonismaton-tou-survivor/1147529

Το χθεσινό επεισόδιο του Survivor της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ καθήλωσε τους τηλεθεατές. Όλοι περίμεναν να δουν ποιον παίκτη θα στείλουν οι “Διάσημοι” στην ομάδα των “Μαχητών”.

Έστω και για ένα λεπτό το παρακολούθησαν 2.385.326 τηλεθεατές, που στο νεανικό κοινό 15-44 κατέγραψε κατά μέσο όρο 58,8%, ενώ έφτασε μέχρι και 71,3% όταν στο γενικό σύνολο ο μέσος όρος ήταν 44,4%. Στις γυναίκες μάλιστα 15-24 ετών σημείωσε μέσο όρο 74,8%.

Οι ανατροπές εξακολουθούν να κυριαρχούν στο “Survivor” και να κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών. Στο χθεσινό συμβούλιο του νησιού οι “Διάσημοι” κλήθηκαν να ψηφίσουν έναν συμπαίκτη τους για να πάει στην ομάδα των “Μαχητών”. Το αποτέλεσμα ήταν με τέσσερις ψήφους ο Γιάννης Σπαλιάρας να οδηγηθεί στους “Μαχητές”.

• Like 1

Μου φαίνεται περισσότερο λογικό να τα λέει μυστικά σε φίλες της και αυτές με την σειρά τους να τα βγάζουν φόρα παρτίδα. Δεν λέω να το κάνει φανερά. Επίσης ξέρουμε πόσο ικανές είναι οι γυναίκες στο να κρατούν μυστικά...

είναι φανερά εμπλεκόμενη στο παιχνίδι. Και για του λόγου το αληθές

http://www.zappit.gr/psychagogia/christina-mpompa-fotografia-tis-sto-choro-ton-agonismaton-tou-survivor/1147529

Θα τα πει μία, θα τα πει δύο, κάθε φορά θα τα λέει, ειδικά όταν είδε ότι βγαίνουν προς τα έξω;

​Aποκλείεται...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...