Προς το περιεχόμενο

568 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιον παικτη/ες υποστηρίζεις?

• Γιώργος Αγγελόπουλος
    • Κωσταντίνος Βασάλος
    • Μάριος Ιωαννίδης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 67,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• mylo

4567

• McNerd

4242

• Heybro

3765

• g_alkis

3532

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι ότι όπως είναι οι μαχητές δύσκολα θα κερδίσουν ξανά. Καλός ο σπαλιαρας αλλά αγωνιστικά δεν το έχει. Κρίμα για τον Μάριο ήταν παιχτουρα

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι ότι όπως είναι οι μαχητές δύσκολα θα κερδίσουν ξανά. Καλός ο σπαλιαρας αλλά αγωνιστικά δεν το έχει. Κρίμα για τον Μάριο ήταν παιχτουρα

πιστεύω πως με καλή ψυχολογία έχει άνετα τον μπο. Το παλεύει στα ίσια με κοκκινακη και ανάλογα το αγώνισμα οριακά Στάθη
  • Like 1
Δημοσ.

Κατι τετοιο μπορουμε να δουμε καποτε η πρεπει να χουμε μπαλακια καθε μερα?

https://www.youtube.com/watch?v=fz5moVF-9wE

αυτο θα το δεις οταν καποιο καναλι θα γυρισει το κανονικο survivor και οχι το μαιμου με τις λουλουδες

οι μονοι που θα επαιζαν σε κατι τετοιο ειναι Ντανος Μαριος Βασαλος και ισως Χουτος και Ειρηνη

ολοι οι αλλοι ειναι για κανα ταβλι στο Κολωνακι

• Like 2
Δημοσ.

Στο τρέιλερ ο βενζινάς πηδάει να πιάσει σημαιάκι, άρα πάει 9-9;

Θα ξενυχτήσουμε πάλι.

10-9 με νίκη Σπαλιάρα και κωλοδάχτυλα προς διάσημους. Ε ρε και να γίνει :devil:

• Like 1
Δημοσ.

Ποιο μεγαλη βλαμμενη απο την βαλαβανη δεν υπαρχει και παιζει να ειναι το n2 της κλικας μετα τον χανταβλακα.

Σιχαμα βαλαβανη οχι μονο ελπιζω να μην φτασεις στην ενωση αλλα και οταν γυρισεις να σε πεταξουν και απο το καναλι αχρηστη.

• Like 4
Δημοσ.

Ρε παιδιά? Έλεος τουλάχιστον βάλτε το σε ένα spoiler.

πανω λεει θα την χασουν οι μαχητες

σποιλερ ; ούτε πληροφόρηση έχω ούτε ξέρω κάτι παραπάνω. Προσωπική επιθυμία και εκτίμηση είναι
Δημοσ.

Αν γίνει υποχρεωτική η συμμετοχή όλων των παικτών με την σειρά θα έχουν ενδιαφέρον τα αγωνίσματα. Αν συνεχίσει να παίζει 1 φορά στις 15 ο Κοκκινάκης και ο Μπο και μόνο οταν πατώνει η Λάουρα οι διάσημοι δεν ξαναχάνουν

Δημοσ.

<p>Aυτός ο Τάνι δεν κάνει για παρουσιαστής, τόσες πασάρες του έδωσαν απόψε οι διάσημοι να το κάνει ριάλιτι, εκείνος το χαβά του.<br>

​Τι είπε η Παπαδοπούλου ότι θέλει να πάει κάπου που να την αγαπάνε, τι είπε ο Σπαλ από εκεί θα είμαι ακόμα καλύτερα, χαμπάρι δεν έπαιρνε...<br><br>

​Η Σκαταμποκλίκα έδιωξε πάλι τον Σπαλ και κάποιοι λένε εμμονικό τον Τσανγκ που ψήφιζε τη χειρότερη (αν και πλέον η Σάρα είναι ακόμα χειρότερη)!<br><br>

​Μπράβο σε Σπαλ και Αγγελό που ψήφισαν το βάρος της κοινωνίας και φυσικά στην Παπαδοπούλου που ψήφισε τον ψεύτη, που και καλά ήθελε να πάει στους μαχητές αλλά στο συμβούλιο το ξέχασε και δεν μπορούσε δημοσίως να πει ούτε το λόγο για τον οποίο θα ψήφιζε, μεγάλο φίδι!<br>

Κρίμα για την Ειρήνη, που θα παραμείνει σε μια ομάδα που κανείς δεν τη θέλει, η μόνη πλέον συμπαθής απ'την ομάδα των υποκριτών μαζί με τον Αγγελό...</p>

Συμφωνω σε απαντα !

Και να τονισω

Παπαδοπουλου δεν την γνωριζα πριν μπει στο παιχνιδι.Μεχρι πριν 20 μερες την σιχαινομουν.

Πλεον για εμενα ειναι αξια σεβασμου.

Ομοιως και ο Σπαλ ..

Για εμενα ολο το παιχνιδι ανηκει σε Παπαδοπουλου Σπαλ και Βασσαλο.

Ολοι οι αλλοι ο καθενας για τον δικο του λογο ειναι οφ.

Δημοσ.

Καλημέρα σαβουράιβορς.

Σπαλιάρα από σήμερα είσαι θρησκεία.

Καλημέρα σιχάματα. Γιατί δεν κοιμάστε γμ τα νησιά που δεν είναι νησιά, αλλά παραλίες;;;;

Χαχαχα, τι πρόταση είναι αυτή; Χρειάζεσαι επειγόντως καφέ :-D

σποιλερ ; ούτε πληροφόρηση έχω ούτε ξέρω κάτι παραπάνω. Προσωπική επιθυμία και εκτίμηση είναι

Dont feed the troll, report it.

• Like 1
Δημοσ.

"Απαραδεκτο" που τοσο καιρο δεν εχουμε δει ενα αγωνισμα με σωματικη επαφη.Λες και βλεπουμε ιππασια με εμποδια ειναι...

Είδαμε μια φορά αλλά δε βλέπω να ξαναβαζουν....

Εθνική συσπείρωση πλέον για την ομάδα των μαχητών μετά την προσθήκη του Σπαλ!

Καλημέρα!

Δημοσ.

Αδερφε....την παλευεις γενικα?

Troll είναι και στο fitness thread από ότι μπαίνω που και που κάτι τέτοια παρόμοια κουφά πετάει

Εγώ σήμερα πιστεύω θα χάσουν οι διάσημοι (προσωπική μου εκτίμηση όχι σποιλ)

Καλημέρα

Δημοσ.

αυτο θα το δεις οταν καποιο καναλι θα γυρισει το κανονικο survivor και οχι το μαιμου με τις λουλουδες

οι μονοι που θα επαιζαν σε κατι τετοιο ειναι Ντανος Μαριος Βασαλος και ισως Χουτος και Ειρηνη

ολοι οι αλλοι ειναι για κανα ταβλι στο Κολωνακι

Τελευταιοι 2 αγωνες ακραιοι
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...