Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια, βρισκομαι στην αναζητηση ακουστικων

Το μπατζετ ειναι μεχρι τα 150-160 ευρω και με ενδιαφερει η αποδοση στη μουσικη (κυριως λαικα, παλια και συγχρονα).

Θα συνδεθουν στο fiio e10k

Αυτη τη στιγμη εχω τα akg k240, στα οποια εχω την αισθηση οτι η φωνη ακουγεται αρκετα μακρια απο το αυτι μου. Επισης εχουν λιγο εντονοτερο μπασο απο οσο θα ηθελα

Μπορειτε να μου προτεινετε κατι?

Δημοσ.

Εαν το akg σου φαίνεται οτι εχει μπασο σίγουρα φταίει κατι αλλο.ειναι ηχειο φλατ και φημιζεται για τα καθαρα του μεσαιο ψηλα του. Ισως να φταίει και το filio... Δεν το χω δοκιμασει για να σου πω.

Απο που παιζεις μουσικη; απο κινητο; εαν ναι ποιο;

Απο κει και περα πριν κανεις οτιδηποτε δοκιμαε αλλο ενισχυτη. Προσωπικα ακουσα με ενα ifi και ηρθαν τα φωνητικα εμπρος. Μπορείς να κανεις δωρεαν δοκιμη σε καποιο καταστημα.

Δημοσ.

μουσικη παιζω απο το pc μεσω του fiio, οχι απο κινητο

Δεν φταιει το fiio γιατι και απευθειας απο το pc εχω την ιδια αισθηση

Ισως δεν μου φταιει ακριβως το μπασο, αλλα οτι τα φωνητικα ακουγονται σχετικα απομακρυσμενα κι ετσι τονιζεται λιγο το μπασο

Πριν τα k240 ειχα και καποια αλλα akg (νομιζω τα k44 ή τα k77), στα οποια δεν ειχα το ιδιο θεμα

Γι'αυτο τωρα κοιταω για καινουρια και θα ηθελα καποιες προτασεις αν γινεται, δεν με ενδιαφερει αν ειναι κλειστου ή ανοικτου τυπου, μονο στο σπιτι τα χρησιμοποιω

Δημοσ.

Τα ανοιχτου ή κλειστου τυπου δεν ειναι για το εαν θα σαι εξω η μεσα..... Αλλα τι ηχο θες.

Συνηθιζεται τα ανοιχτου ή ημιαννοιχτου να χουν πιο φυσικο ηχο και πιο φλατ ενω τα κλειστου με τονισμενο μπασο

Οτι και εαν σου πουν μην το πάρεις. Δοκιμασε πρωτα

Δημοσ.

Σιγουρα αν δεν ακουσω ο ιδιος δεν θα μπορω να ξερω αν μου κανει, αλλα θα ηθελα και καποιες προτασεις με βαση τα κριτηρια μου γιατι εχω χαθει λιγο, υπαρχουν πολλα μοντελα

Δημοσ.

Αυτη τη στιγμη εχω τα akg k240, στα οποια εχω την αισθηση οτι η φωνη ακουγεται αρκετα μακρια απο το αυτι μου.

Όταν λείπει ζωντάνια από τις μεσαίες συχνότητες με αποτέλεσμα φωνές κτλ. να ακούγονται απόμακρα συνήθως φταίει κάποιο βαθούλωμα κοντά στα 4Khz. Το λεγόμενο presence range. Στα δικά σου αυτό φαίνεται να είναι το πρόβλημα μαζί με λίγο φουσκωμένα ανώτερα μπάσα.

Προσωπικά, η επαγγελματική σειρά της AKG δεν μου αρέσει και θα σου έλεγα να δοκίμαζες τα K612pro. Άλλα ακουστικά που αποδίδουν καλά τις μεσαίες με τίμημα το κάπως αχαμνό μπάσο είναι τα HD558. Πρόσφατα βγήκαν και τα 559.

Δημοσ.

Ψάχνοντας κοίταζα και για τα hd 598 και k550. Υπάρχει κάποια άποψη και γι'αυτα? Τι διαφορές υπάρχουν ανάμεσα σε αυτά τα 4?

Δημοσ.

τo shure srh40 ειναι καλο ακουστικο αλλα κοιταξε εαν σου καθεται καλα στο κεφαλι.τωρα σε σχεση με τα αλλα προσωπικα δεν εχω γνωμη.εχω δοκιμασει 2-3 ακουσικα αλλα οχι πολυ ωρα και διαφορετικες χρονικες περιοδους.

θυμαμαι ομως οτι το akg 240 mk ii ηταν καλο στο πιανο,σε ορχηστρα,ροκ και μεταλ. Σε ελληνικα δεν τα δοκιμασα...μπορει οντως να μην κανουν για ελληνικα.

επισης οποιος σου πει για ακουστικα να παρεις γνωμη ρωτα τον τι μουσικη ακουει.καλη αναζητηση

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...