Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα.

Εχω ενα θεματακι εδω και κανα 2 μηνες με τον ρουτερ μου. Ειναι παλιος το ξερω αλλα δεν εχω την οικονομικη δυνατοτητα να τον αλλαξω. 

Καθε ποσες μερες, αλλαζει δηλαδη, δεν εχει συγκεκριμενο ωραριο, το WiFi θα τα παιξει τελειος. Οταν παρουσιαζεται το προβλημα, πεταει ολες τις συσκευες απο το Wifi, αλλα το WiFi ως SSID παραμενο ανοιχτο, το προβλημα ειναι οτι καμια απολυτως συσκευη, PC/Laptop/Android/iPhone και οτιδηποτε αλλο μπορειτε να φανταστητε δεν μπορει να συνδεθει. Σε υπολογιστες βγαζει "Could not connect to this network" σε κινητα βγαζει "Wifi connectivity error" οταν πας να συνδεθεις. Το προβλημα λυνεται μονο οταν κανεις restart τον router, πραγμα που μετα απο 2 μηνες εχει καταντησει κουραστικο.

Μηπως εχει κανεις καμια ιδεα για το τι προβλημα αντιμετωπιζω?

Και σημειωση, εχω παρατηρησει οτι οταν παει ο υπολογιστης να συνδεθει, πριν γινει η συνδεση ειναι λες και ο Wifi adapter του laptop κανει restart, εφοσον βλεπω κατω στην γραμμη εργασιας το ικονιδιο να πηγαινει απο το "Δικτυα τριγυρω" στο "Κλειστο adapter" και πισω στο "Δικτυα τριγυρω." 

Δημοσ.

Αν πιανουν τα χερια σου δες αυτα τα ρουτερ φουσκονουν οι πυκνωτες ρους ξαι δεν δουκρυουν καλα

Δεν νομιζω να εχει καποιο προβλημα ως εξαρτηματα, διοτι οταν το κανω ρεσταρτ το ρουτερ, το κανω κατευθειαν, σε κλασματα δευτερολεπτου. Δεν μπορει να δουλευει για ποσες μερες κανονικα, και μετα επειδη φουσκωνοην οι πυκνωτες να μην δουλευει επ αοριστου, 

το κάνει και σε μένα περίπου μια φορα την εβδομάδα 

Σκεφτομαι μηπως δενεται ο ρουτερ σου με WDS απο καποιο αλλο ρουτερ στην οικοδομη εσενα? 

Δημοσ.

δοκίμασες να αλλάξεις κανάλι στον ρουτερ ;

Λες να φταιει αυτο? Θα το κανω μολις παω σπιτι Δευτερα. Αλλα γενικα το εχω καναλι 4 και ειναι το μονο ρουτερ εκει. Παιζει καθε ποσες μερες να ανοιγει καποιος αλλος το ρουτερ του σε καναλι 4 και να γινεται βλακια? 

Επισης μερικες φορες βλεπω στα διαθεσιμα δικτυα τριγυρω, να εμφανιζεται ενα NetFaster IAD PSTN 2. Λετε μηπως να γινεται καποια βλακια, μολις το βλεπουν οι συσκευες να μπερδευονται? 

Δημοσ.

Μπορεί

Ο θειος μου εχει hol του εδωσαν το ιδιο ρουτερ και έπαθε την ίδια βλαβη πριν 3 χρονια και του το αλλαξαν με το ασπρο το zte

Δημοσ.

Μπορεί

Ο θειος μου εχει hol του εδωσαν το ιδιο ρουτερ και έπαθε την ίδια βλαβη πριν 3 χρονια και του το αλλαξαν με το ασπρο το zte

Εμενα δεν παιζει να μου το αλλαξουν γιατι το ρουτερ ειναι δικο μου απο παλια συνδεση και αρνηθηκα να πληρωσω την προμηθεια καινουριου ρουτερ οταν εκανα την τωρινη μου συνδεση. 

Δημοσ.

αλλιως απο τις αγγελιες καποιο φτηνο ρουτερακι ή εστω ενα tp link 8968 νακανεις δουλεια.

παιζει και με ανανεωση συμβολαιου να δωσουν κανα αλλο

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια και γω εχω ενα netfaster το ασπρο με τα λουλουδακια το οποιο το χω κανα 2,5 χρονια.Καποιες φορες κολλαει το wifi.Αυτη τη στιγμη ποιο ρουτερ δινει η εταιρεια;; Σε περιπτωση αλλαγης μοντεμ ρουτερ ποιο προτεινετε σαν αξιοπιστο σε hol γραμμη pstv??Να ειναι και για vdsl αφου καποια στιγμη η περιοχη υποθετω θα αναβαθμιστει.

Δημοσ.

υπαρχει sticky Θεμα για αγορα adsl/vdsl>μπορεις να παιξεις σε tp link 9980 vdsl/adsl ή σε asus dsl-ac52u

εξοπλισμο βλεπω οτι δινουν το zte 108n.Οκ μακρυα.

https://statheri.vodafone.gr/page-links/400/epiprosthetes-ypiresies#cpe

δηλαδη και δωρεαν να στο δωσουν για αναβαθμιση δεν ξερω αν ειναι πραγματι αναβαθμιση ή υποβαθμιση.

το Netfaster μπορεις να δοκιμασεις να το κανεις αναβαθμιση αν υπαρχει και κανα Hard reset Μηπως στρωσει.εκτος αν δεν φταιει το ρουτερ αλλα κολαει κανα Pc.αυτο το βλεπεις ευκολα αν οταν κολλησει το wifi χανεις το ιντερνετ σε μια ή σε πολλες συσκευες.

Δημοσ.

Δε βιαζομαι ν αλλαξω.περιμενω να δω αν θα αναβαθμιστει σε vdsl.Δε το χανω το ιντερνετ το χω κοιταξει.Μονο το wifi αλλα δε ειναι συχνο.1 φορα ανα 12 ημερες το κανει.Το 9980 ειναι παλιο και το asus δε το βρισκω.Σκεφτομαι το tp link v600 νομιζω οτι ειναι μοντεμ για πολλα χρονια αλλα θα περιμενω για αναβαθμιση της περιοχης.τι λες;;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...