B0mbas Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους! Έχω χάσει το remote control της τηλεόρασής μου (TOSHIBA Smart TV 40T5435DG) Παρήγγειλα από το amazon ένα remote control το οποίο τελικά για να συγχρονίσει πρέπει να έχω το αυθεντικό remote γιατί συγχρονίζει με υπέρυθρες με το original.Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος αν γνωρίζει άλλον τρόπο που μπορώ να το κάνω να δουλέψει με την τηλεόρασή μου εφόσον δεν έχω το original?Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
heavyrain Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Το μονο που μπορω να σκεφτω ειναι να κατεβασεις καποιο IR remote app, δεδομενου οτι εχεις smartphone με υπερυθρες, και να κανεις μεσω αυτου το συγχρονισμο που και παλι αμφιβαλλω οτι γινεται...( δοκιμασα προσφατα να κανω κατι αναλογο σε ενισχυτη yamaha και δεν τα καταφερα) 1
B0mbas Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Έχω iphone και είχα δοκιμάσει να κατεβάσω κάποιες εφαρμογές για remote app αλλά δεν λειτουργούσε κάποια σωστά!Οπότε αν είμαι τυχερός και βρω κάποιον να έχει την ίδια TV μαζί μου ή απλά παραγγέλνω το σωστό original remoteΣ'ευχαριστώ για την απάντηση
heavyrain Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Τα iphone δεν εχουν υπερυθρες για να κανεις αυτο που θες ομως. 1
B0mbas Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Τα iphone δεν εχουν υπερυθρες για να κανεις αυτο που θες ομως. Σωστό κι αυτό που λες!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα