Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκεφτομαι τι κατευθυνση να παρω για upgrade το καλοκαιρι, εχω τωρα εναν i5 3570K και αν οντως γρηγορος, δεν ειναι και ο καλητερος για mutitasking, ειδικα οταν θελω PS μαζι με κατι αλλο μεγαλο + chrome ανοιχτο με 20 tabs.

Λετε να ειναι καλητερο να παω για εναν Kaby Lake i5, η να προσπαθησω να βρω μεταχειρισμενο εναν i7 ξεκλειδωτο απο προηγουμενες γενιες?

Μολις εγραψα το ποστ και θυμηθηκα τον Ry-ZEN , fml. Γνωμες γενικες δεκτες, στα upgrade "prospects" του 2017 για εναν φοιτητη σε budget (value for money).

Δημοσ.

σε στοκ εισαι?

το υπολοιπο πισι τι ειναι?

Ειμαι στα 4,5 με καλες θερμοκρασιες, θελω να το βαρεσω για 4,7 γιατι απο οτι ειδα εχω πετυχα καλο τσιπακι.

Εχω UD3 Gigabyte mobo, 7970 OC στα 1.1Ghz. Superflower Leadex 550.

Δημοσ.

Βαλε παραπανω ραμ, με 20tabs @ chrome γινεται της Ποπης.

Σε ΜΤ καλυτερος θα ειναι ο 3770Κ. Οριακα αλλα καλυτερος.

Περιμενε για Ζεν αν και το προβλημα σου ειναι 99% η ραμ.

• Like 6
Δημοσ.

δεν ειναι και ο καλητερος για mutitasking, ειδικα οταν θελω PS μαζι με κατι αλλο μεγαλο + chrome ανοιχτο με 20 tabs.

Μάθε να χειρίζεσαι τα windows,ψάξε για task priority στο google.

Αν βάζεις της λειτουργίες που τραβάνε πολλούς κύκλους από τον επεξεργαστή σε χαμηλότερη προτεραιότητα και τα προγράμματα που θες να δουλεύεις παράλληλα σε ψηλότερη προτεραιότητα δεν θα χρειαστείς αναβάθμιση πέρα από την μνήμη ίσως όπως είπε και ο sheo. 

(Εκτός και αν θες γοργότερους χρόνους ολοκλήρωσης οπότε εκεί το ψάχνεις για καλύτερο επεξεργαστή)

• Like 2
Δημοσ.

Η ram που έχεις φαίνεται εντάξει. Εγώ παλιά με 6 Gb ram και πάμπολλα tabs δεν είχα θέμα σε chrome. edit: "Μπορεί να φταίνε οι multitasking δυνατότητες του επεξεργαστή.

Επίσης, παλιότερα(με τον 920 που είχα) σε σύγκριση μεταξύ chrome και mozilla παρατήρησα ότι ο chrome κολλούσε αν έτρεχα encoding παράλληλα ενώ ο mozilla δεν είχε πρόβλημα. Τώρα δεν έχω θέμα με κανέναν, αλλά είμαι και με ισχυρότερη cpu. "

Μια φθηνή λύση για αναβάθμιση είναι ένας μεταχειρισμένος 3770Κ. Το hyperthreading δίνει κοντά στο 30% αύξηση επιδόσεων. Είναι σχετικά λίγες οι περιπτώσεις(για casual χρήστες) που οι εικονικοί πυρήνες δεν αξιοποιούνται σε παράλληλο κώδικα.

Δημοσ.

Μάθε να χειρίζεσαι τα windows,ψάξε για task priority στο google.

Αν βάζεις της λειτουργίες που τραβάνε πολλούς κύκλους από τον επεξεργαστή σε χαμηλότερη προτεραιότητα και τα προγράμματα που θες να δουλεύεις παράλληλα σε ψηλότερη προτεραιότητα δεν θα χρειαστείς αναβάθμιση πέρα από την μνήμη ίσως όπως είπε και ο sheo. 

(Εκτός και αν θες γοργότερους χρόνους ολοκλήρωσης οπότε εκεί το ψάχνεις για καλύτερο επεξεργαστή)

Ναι έτσι είναι. Μάθε να χειρίζεσαι τα windows όπως ο TheELF!!

• Like 2
Δημοσ.

Έλα ρε Sheo τώρα και εσύ, τραβηγμένο από το μαλλί σενάριο είναι αυτό.
Όσο για το αποτέλεσμα; Δες μόνος σου γιατί αν πω και αν πρέπει να απαντήσω όπως πρέπει .....

Δημοσ.

Δεν είναι μπακάλικη λύση είναι βασικές αρχές ενός multitasking λειτουργικού,το chrome το κάνει η nvidia το κάνει η microsoft το κάνει και προγράμματα όπως το avidemux που μπορούν να εκμεταλλευτούν όσο επεξεργαστή και να έχεις σου δίνουν και την επιλογή μέσα από το ίδιο το πρόγραμμα.LjB3QAg.jpg

Δημοσ.

Δεν είναι μπακάλικη λύση είναι βασικές αρχές ενός multitasking λειτουργικού,το chrome το κάνει η nvidia το κάνει η microsoft το κάνει και προγράμματα όπως το avidemux που μπορούν να εκμεταλλευτούν όσο επεξεργαστή και να έχεις σου δίνουν και την επιλογή μέσα από το ίδιο το πρόγραμμα.

Μπακάλικο είναι απο την στιγμή που θέλει μια α γνώση και πρέπει να το κάνει ο χρήστης. Ας γινότανε μόνο του αυτόματα ανάλογα με το τι τρέχει στο background και τι εμφανίζεται στην οθόνη πάνω πάνω πχ.

• Like 1
Δημοσ.

Ας γινότανε μόνο του αυτόματα ανάλογα με το τι τρέχει στο background και τι εμφανίζεται στην οθόνη πάνω πάνω πχ.

Αυτόματα γίνεται δες τι λέει η m$ όλα αυτά γίνονται,απλά πολλά προγράμματα για να μην τους λένε ότι «τρώνε κολλήματα» και τους βγει το όνομα βάζουν βαριές λειτουργίες σε Normal ή ακόμα ποιο ψιλά ενώ θα έπρεπε να είναι σε low ή τουλάχιστον σε below normal.

The system treats all threads with the same priority as equal. The system assigns time slices in a round-robin fashion to all threads with the highest priority. If none of these threads are ready to run, the system assigns time slices in a round-robin fashion to all threads with the next highest priority. If a higher-priority thread becomes available to run, the system ceases to execute the lower-priority thread (without allowing it to finish using its time slice), and assigns a full time slice to the higher-priority thread. For more information, see Context Switches.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...