Επισκέπτης Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Ειναι 2-3 αγγελιες καλες τωρα με αυτες τις ψυκτρες, και λεω αν ξερετε αν αξιζει να τις παρω, εχω ενα i5 3570K με ενα moderate OC στα 4.5Ghz με μια low-mid range ψυκτρα που δεν θυμαμαι το ονομα ουτε το μοντελο της (25 ευρω "ψεφτιά"). Πως συγκρινονται οι 2 αυτοι εναντια σε εναν Noctua 14 αν σκεφτουμε και οτι πηγαινει για τουλαχιστον διπλα λεφτα μεταχειρισμενος. Επισης ενα τελευταιο, αν παρω τωρα V8/Megahalems, θα κουμπωνουν σε επεξεργαστες πχ των 2 επομενων γενιων? Για παντα θα μπορω να τους χρησιμοποιω? (δεν νομιζω να υπαρχει περιπτωση να χρειαστει παραπανω απο τετοια ψυκτρα, καθως πηγαινουμε και σε πιο efficient designs). Ευχαριστω παιδες, νομιζω πρωτο ποστ στο forum. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luciddream Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Εγώ έχω εδώ και πολλά χρόνια την megahelms, έχω σταματήσει να κοιτάζω θερμοκρασίες. Πολύ καλή ψύκτρα για την εποχή της. Για την V8 δεν ξέρω, νομίζω και αυτή ηταν πολυ καλή, αλλά αν θυμάμαι καλά είναι πιο μεγάλη. Για παράδειγμα, σε ενα τυπικο Corsair 200R / 230T Η megahelms χωράει ίσα ίσα. Πάντως, αν δεν έχει μεγάλη διαφορά στην τιμή, γιατί να μην κοιτάξεις κάτι πιο καινούριο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Εγώ έχω εδώ και πολλά χρόνια την megahelms, έχω σταματήσει να κοιτάζω θερμοκρασίες. Πολύ καλή ψύκτρα για την εποχή της. Για την V8 δεν ξέρω, νομίζω και αυτή ηταν πολυ καλή, αλλά αν θυμάμαι καλά είναι πιο μεγάλη. Για παράδειγμα, σε ενα τυπικο Corsair 200R / 230T Η megahelms χωράει ίσα ίσα. Πάντως, αν δεν έχει μεγάλη διαφορά στην τιμή, γιατί να μην κοιτάξεις κάτι πιο καινούριο. Πιο πολυ γιατι να παρεις την ιδια cooling perf σε 2014-2016 μοντελα καινουργια, πρεπει να δωσεις 70 ευρω τουλαχιστον, ενω η v8 την δινει ενας εδω για 25 ευρω. Και αγοραζεις μεταλλο, δεν αγοραζεις επεξεργαστη, δεν πιστυω οτι κανενας ποτε θα βγαλει καλητερη ψυκτρα απο την Noctua 15 για παραδειγμα, η ηλικια δεν παιζει ρολο στις ψυκτρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavlos0160 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Ειχα την Megahalems για κανα 2 χρονια, απιστευτη ψυκτρα, καλυτερη και απο την H80 που εχω τωρα. Ο λογος που την εδωσα ηταν οτι επιανε πολυ χωρο στο pc και εμποδιζε και στις ram. Αξιζει παντως... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Ειχα την Megahalems για κανα 2 χρονια, απιστευτη ψυκτρα, καλυτερη και απο την H80 που εχω τωρα. Ο λογος που την εδωσα ηταν οτι επιανε πολυ χωρο στο pc και εμποδιζε και στις ram. Αξιζει παντως... Lol λες να εχω τετοιο θεμα? μπαινει σε αλλη κατευθυνση για να το γλιτωσω? Εχω το pc κερκυρα και δεν μπορω να τσεκαρω διαστασεις .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavlos0160 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Δες το αυτο γιατι σε Coolermaster HAF-X την εβαλα αλλα ο ενας ανεμιστηρας εβρισκε αν πηγαινα να βαλω 2ο set με ram. Εκτος αν η ram σου ειναι low profile τοτε ίσως να γίνεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα