Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν είμαι του επαγγέλματος ακριβώς οπότε για τιμές και μεθοδολογιά δε μπορώ να μιλήσω, αλλά...

... κάποτε έκατσα για χαβαλέ και αγόρασα domain & hosting απο γνωστή εταιρία που μπορούσα να πάω και να παίξω ευκολά πάνω του με wordpress. Μην αλοιωθείτε στο αν ήταν καλή επιλογή ή οχι ήταν απλα random.

Στο νόημα, με δύο μόνο add-ons (plug-ins ίσως? δε ξέρω πως λέγονται) το buddy press και ένα άλλο ουσιαστικά σε μία μέρα είχα μία πλατφόρμα όπου έκανες τα Log in σου, είχες friends, likes, groups & χωριστα forum.

Φυσικά όλα ήταν κάτω του μετρίου εμφανισιακά αλλά και ποιοτικά γιατι δεν αλλαξα ούτε μια γραμμή κώδικα. όλα απο το UI.

Security μέτριο πάλι με έτοιμο add-on που απο τα 40 botakia που πήγαν να logaroun (αναπόφευκτο) τα 35 τα blockare και 5 πέρασαν και πέταξαν link για άκυρα site-blog.

Αν λοιπόν ο φίλος καλύπτεται να ξεκινήσει με κάτι τέτοιο για να δωκιμάσει την ιδέα να το πεί και σε 5-10 φίλους του να δεί πως πάει δε βλέπω το λόγο να του λέτε τρελά νούμερα. 50 ευρώ θυμάμαι έδωσα στο δίμηνο για να κάνω τη δοκιμή μου μαζί με domain & hosting και μετά φυσικά το διέγραψα.

Το να ζητάει λοιπόν το παλικάρι μια τιμή φυσικά είναι πολύ χύμα γιατι όντως τα επαγγελματικα site είναι πανάκριβα αλλά δε βλέπω το λόγο να μη μπορεί κάποιος να του δείξει μια τέτοια αρχή σε φιλικό επίπεδο.

Ps. Τελικά μίλησα για τιμές. 

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια,

Το site που θελω οπως εχω πει, μια απλη σελιδα Dropshiping και wholesale με log in, δεν με ενδιφερει κατι τερραστιο σαν τον ebay/amazon που εχετε αναφερει για αρχη τουλαχιστον. Εχω ηδη τα domain αλλα οχι server. Θα ηθελα να εχει διαφημησεις απο Google για καποια χρηματα απο το traffic και τα click. Επισης να μπορει να γινει καμπανια διαφημησεις στο facebook και σε αλλα social media και γενικα οπου δηποτε θα ηταν καλο. Απλο και ομορφο.Ευχαριστω!

Δημοσ.

Απευθύνσου με το business plan σου σε διάφορα agencies για να πάρεις προτάσεις.

Αν δεν έχεις business plan, ξεκινα απο εκει, αλλιώς θα πετάξεις τα λεφτά σου. Είτε αυτά είναι 500€, είτε 50.000€.

• Like 1
Δημοσ.

Οχι οτι υποτιμω τα παιδια που ειναι εδω στο φορουμ, αυτο ομως που ζητας θα επρεπε να στο παρεχει ενας επαγγελματιας. Μαλλον λαθος. Οχι ενας επαγγελματιας, αλλα ενα agency το οποιο ειναι φτιαγμενο για αυτη τη δουλεια. Δεν ζητας απλα ενα site. Αυτο που ζητας ειναι δουλεια μιας ολοκληρης ομαδας και οχι ενος ατομου. Πως να παρει σοβαρα κανεις το post σου οταν ζητας τιμες μεσα σε ενα φορουμ που δεν ειναι εξειδικευμενο σε κατι συγκεκριμενο, για μια ιδεα που λες οτι εχεις σαν το Facebook.

• Like 3
Δημοσ.

Άλλος ένας που θέλει ένα site ΣΑΝ το facebook. Τι να κάτσεις να εξηγήσεις τώρα; Την υποδομή που χρειάζεσαι για να υποστήριξεις μερικά εκατομμύρια concurrent users; Ή μήπως τα λεφτά που χρειάζεσαι για να διαφημιστείς;

Όσο για το dropshipping δεν χρειάζεσαι site. Βρες το προϊόν που θες να πουλήσεις, βάλτο στο ebay και πούλα. Κάντο καμιά εκατοστή φορές να βεβαιωθείς ότι έχεις βρει μια κατηγορία προϊόντων που είναι ανεκμετάλλευτη (πιθανότητα ούτε μια στις χίλιες) και ΜΕΤΑ φτιάχνεις δικό σου site.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...