Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θελω τιμη για ενα Dropshiping site κατι απλο και ευκολοχρηστο.Επισης ενα δευτερο site σαν το facebook για παραδειγμα . Θελω μια τιμη για την δημηουργια του site απο το μηδεν, επισης θα μπρουσατε να με στειλετε καποια site πο εχετε φτιαξει οι ιδιοι σας, τα domains τα εχω ηδη κατοχυρωση  . Ευχαριστω!

Δημοσ.
Καλημέρα φίλε, 

όπως σου είπα πιο πάνω, και τα αλλά παιδιά, πες μας ακριβώς της θες!

παράδειγμα αν εγώ πάω σε μια αεροπορική και πω "γεια σας θα ήθελα ένα εισιτήριο μπορείτε να μου δώσετε μια τιμή?" 

οπότε και εσύ πριν πεις "θέλω μια τιμή για δημιουργία ιστοσελίδας" είναι κάτι το αόριστο! 

πάμε στις ερωτήσεις:

1) και το βασικότερο, τι budget διαθέτεις?

2) domain είπες πως έχεις

3) server έχεις?

4) η ιστοσελίδα θες να είναι στατική η δυναμική?

δώσε μας περισσότερες πληροφορίες...

Δημοσ.

Αρκετα σοβαρα και αυτος ειναι ο λογος που ψαχνω για εναν ανθρωπο να μου κανει τα site που εχω στο μυαλο μου

Ένας δε φτάνει αγαπητέ.

Ξέρεις ότι είσαι μέσα στα 20Κ€, έτσι;

Επίσης, ΑΝ έχεις ΤΗΝ ιδέα, θα πρέπει να πέσουν προκαταβολές απο μέρους σου και συμβολαιάκια απο μέρους της εταιρείας που θα αναλάβει το έργο σου, για να μην διαρρεύσει κάτι.

• Like 1
Δημοσ.

Ένας δε φτάνει αγαπητέ.

Ξέρεις ότι είσαι μέσα στα 20Κ€, έτσι;

Επίσης, ΑΝ έχεις ΤΗΝ ιδέα, θα πρέπει να πέσουν προκαταβολές απο μέρους σου και συμβολαιάκια απο μέρους της εταιρείας που θα αναλάβει το έργο σου, για να μην διαρρεύσει κάτι.

τι λες ρε φίλε τώρα?

Δημοσ.

τι λες ρε φίλε τώρα?

Και λίγα λέει...

Ο άλλος λέει ότι έχει πάρει στα σοβαρά την ιδέα του και ψάχνει άτομα μέσω του Insomnia.

Μας αρέσει να μας τρολλάρουν μου φαίνεται...

Προς τον θεματογράφο:

Αν πραγματικά έχεις πάρει στα σοβαρά την ιδέα σου και επειδή δεν ήξερες από που να αρχίσεις απευθύνθηκες εδώ... καλώς.

Πάρε σβάρνα το google και ψάξε εταιρείες... όχι ένα άτομο.

Εκτός αν έχεις deadline το 2020 και πετύχεις άτομο με άριστες γνώσεις σχεδίασης, προγραμματισμού, μαρκετινγκ κ.ο.κ.

Κοινώς, απίθανο!

Επίσης δεν μπορείς να ζητάς απλά τιμή για 2-3 sites.

Δεν αγοράζεις πορτοκάλια... που ακόμη και εκεί θα πρέπει να διευκρινήσεις αν είναι για χυμό ή όχι...

Υπάρχουν πάρα πολλοί παράμετροι που θα καθορίσουν το τελικό κόστος...

Από τα λίγα που σου είπες... Ετοιμάσου να χώσεις βαθιά το χέρι στην τσέπη και τα 20.000€ που αναφέρθηκαν να είναι πραγματικό ποσό, ίσως και χαμηλό!

Δημοσ.

Και λίγα λέει...

Ο άλλος λέει ότι έχει πάρει στα σοβαρά την ιδέα του και ψάχνει άτομα μέσω του Insomnia.

Μας αρέσει να μας τρολλάρουν μου φαίνεται...

Προς τον θεματογράφο:

Αν πραγματικά έχεις πάρει στα σοβαρά την ιδέα σου και επειδή δεν ήξερες από που να αρχίσεις απευθύνθηκες εδώ... καλώς.

Πάρε σβάρνα το google και ψάξε εταιρείες... όχι ένα άτομο.

Εκτός αν έχεις deadline το 2020 και πετύχεις άτομο με άριστες γνώσεις σχεδίασης, προγραμματισμού, μαρκετινγκ κ.ο.κ.

Κοινώς, απίθανο!

Επίσης δεν μπορείς να ζητάς απλά τιμή για 2-3 sites.

Δεν αγοράζεις πορτοκάλια... που ακόμη και εκεί θα πρέπει να διευκρινήσεις αν είναι για χυμό ή όχι...

Υπάρχουν πάρα πολλοί παράμετροι που θα καθορίσουν το τελικό κόστος...

Από τα λίγα που σου είπες... Ετοιμάσου να χώσεις βαθιά το χέρι στην τσέπη και τα 20.000€ που αναφέρθηκαν να είναι πραγματικό ποσό, ίσως και χαμηλό!

φίλε μου
λογικά ο άνθρωπος θέλει ένα site one page (λογικά για να μαζεύει  κόσμο) δεν είπε πουθενά ότι θέλει να φτιάξει καμία πλατφόρμα Drop Shipping άλλωστε υπάρχουν 2 μεγάλοι το amazon και το ebay που μπορεί κάποιος να κάνει Drop Shipping... οπότε μην ακούω χαζά πράγματα...
Link.png Site: DropShipping  
Δημοσ.

φίλε μου
λογικά ο άνθρωπος θέλει ένα site one page (λογικά για να μαζεύει  κόσμο) δεν είπε πουθενά ότι θέλει να φτιάξει καμία πλατφόρμα Drop Shipping άλλωστε υπάρχουν 2 μεγάλοι το amazon και το ebay που μπορεί κάποιος να κάνει Drop Shipping... οπότε μην ακούω χαζά πράγματα...

Εσύ λες "λογικά"...

Ο ίδιος είπε: "θελω τιμη για ενα Dropshiping site κατι απλο και ευκολοχρηστο.Επισης ενα δευτερο site σαν το facebook για παραδειγμα."

Το "απλό" δεν σημαίνει απαραίτητα one page.

Οπότε καλά του απάντησαν, το αν έχεις δίκαιο ή όχι θα πρέπει να μας το ξεκαθαρίσει ο ίδιος.

Δημοσ.

φίλε μου

Για να δουλέψει το dropshipping θέλει:

1. Paypal
  2. Continuous crawling στο site του προμηθευτή (διότι ο Κινέζος δεν πρόκειται να ασχοληθεί μαζί σου για να σου δώσει διασύνδεση σε δική του βάση)
  3. Continuous tracking των order που φεύγουν απο τον παραπάνω Κινέζο.

Αν εσύ και η ομάδα σου προσφέρεσαι να κάνεις τα παραπάνω με 200€ ή 2000€, τότε ΟΚ, εγώ πάω πάσο.

Δημοσ.

Για να δουλέψει το dropshipping θέλει:

1. Paypal
  2. Continuous crawling στο site του προμηθευτή (διότι ο Κινέζος δεν πρόκειται να ασχοληθεί μαζί σου για να σου δώσει διασύνδεση σε δική του βάση)
  3. Continuous tracking των order που φεύγουν απο τον παραπάνω Κινέζο.

Αν εσύ και η ομάδα σου προσφέρεσαι να κάνεις τα παραπάνω με 200€ ή 2000€, τότε ΟΚ, εγώ πάω πάσο.

κανείς μεγάλο λάθος!
και η κουτσή μαρία πλέον κάνει dropshipping, δεν είναι απαραίτητα να έχεις site...!!!
διάβασε λίγο εδώ  http://dsdominationgreece.gr/drop-shipping/ 
όπως είπε και ο XPHSTOS_ ας απάντηση ο τύπος πρώτα, παρά να λέμε το κοντό μας και το μακρή μας...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...