stelios_2809 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Καλησπέρα , σκοπεύω να πουλήσω το iphone 7 128 GB που έχω και να γυρίσω πίσω στο 6s με 64GB.ο λόγος είναι πως δεν βλέπω σημαντικές διαφορές και οικονομικός.δηλαδή από την πώληση του 7 (2 μηνών , σχεδόν καινούργιο) - την αγορά του 6s να αποταμιεύσω περίπου 150 ευρώη ερώτησή μου είναι , αγοράζοντας ένα μεταχειρισμένο τηλ από το εξωτερικό .. εκτός από τον έλεγχο της συσκευής που μπορώ να κάνω καθώς είμαι εξοικειωμένος , πως θα βεβαιωθώ για τη συμβατότητα με το ελληνικό μου δίκτυο ? υπάρχει περίπτωση να μην λειτουργεί σε ελλάδα πχ?
corsair04 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Καλησπέρα , σκοπεύω να πουλήσω το iphone 7 128 GB που έχω και να γυρίσω πίσω στο 6s με 64GB. ο λόγος είναι πως δεν βλέπω σημαντικές διαφορές και οικονομικός. δηλαδή από την πώληση του 7 (2 μηνών , σχεδόν καινούργιο) - την αγορά του 6s να αποταμιεύσω περίπου 150 ευρώ η ερώτησή μου είναι , αγοράζοντας ένα μεταχειρισμένο τηλ από το εξωτερικό .. εκτός από τον έλεγχο της συσκευής που μπορώ να κάνω καθώς είμαι εξοικειωμένος , πως θα βεβαιωθώ για τη συμβατότητα με το ελληνικό μου δίκτυο ? υπάρχει περίπτωση να μην λειτουργεί σε ελλάδα πχ? μόνο αν είναι locked σε κάποιο πάροχο θα το πάρεις καινούριο ή μεταχειρισμένο
stelios_2809 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Κοιτάω και τα 2 ενδεχόμενα Αν είναι locked έχω δυνατότητα να το επαναφέρω και να δουλέψει στην Ελλάδα ;
corsair04 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Κοιτάω και τα 2 ενδεχόμενα Αν είναι locked έχω δυνατότητα να το επαναφέρω και να δουλέψει στην Ελλάδα ; ναι μπορείς να το ξεκλειδώσεις εφόσον έχει την αρχική κάρτα του κινητού από τον πάροχο που είναι κλειδωμένο και να μην έχει δηλωθεί κλοπή είναι ρίσκο γιατί μπορεί τα χρήματα που γλίτωσες να τα δώσεις για ξεκλείδωμα βέβαια υπάρχει και η λύση της rsim αλλά πλέον δουλεύει μονό 64 k(wind) 128k (cosmote,vodaphone) όχι δεν υπάρχει διαθέσιμο το usim patch
stelios_2809 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Άρα μεταχειρισμένο και επι τόπου δοκιμή κάρτας μου έχει νόημα ;
corsair04 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Άρα μεταχειρισμένο και επι τόπου δοκιμή κάρτας μου έχει νόημα ; ναι εάν είναι κλειδωμένο δεν θα μπορεί να λειτουργήσει θα γράφει συνεχεία ενεργοποίηση iphone και μη αποδεκτή κάρτα σιμ
stelios_2809 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 μια ακόμα ερωτησούλα , αγορά μτχ με απόδειξη αγοράς και στο εξωτερικό , σωστά ? δλδ δεν αρκει να πάρω ένα 6s με παρελκόμενα και επιβεβαιωμένο υπόλοιπο εγγύησης ισχύει όπως και αυτό που έχουμε εδώ αν δηλώσεις κλεμμένο το κινητό δεν συνδέεται ?
corsair04 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 μια ακόμα ερωτησούλα , αγορά μτχ με απόδειξη αγοράς και στο εξωτερικό , σωστά ? δλδ δεν αρκει να πάρω ένα 6s με παρελκόμενα και επιβεβαιωμένο υπόλοιπο εγγύησης ισχύει όπως και αυτό που έχουμε εδώ αν δηλώσεις κλεμμένο το κινητό δεν συνδέεται ? πόσα σκέφτεσαι να δώσεις για το 64? γύρω στα 480-520 το βρίσκεις Ελλάδα Ναι εάν δηλωθεί κλειδωμένο δεν μπορεί να πάρει σήμα αλλά μόνο στον πάροχο που ανήκει
Papakaliati Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Καλησπέρα , σκοπεύω να πουλήσω το iphone 7 128 GB που έχω και να γυρίσω πίσω στο 6s με 64GB. ο λόγος είναι πως δεν βλέπω σημαντικές διαφορές και οικονομικός. δηλαδή από την πώληση του 7 (2 μηνών , σχεδόν καινούργιο) - την αγορά του 6s να αποταμιεύσω περίπου 150 ευρώ η ερώτησή μου είναι , αγοράζοντας ένα μεταχειρισμένο τηλ από το εξωτερικό .. εκτός από τον έλεγχο της συσκευής που μπορώ να κάνω καθώς είμαι εξοικειωμένος , πως θα βεβαιωθώ για τη συμβατότητα με το ελληνικό μου δίκτυο ? υπάρχει περίπτωση να μην λειτουργεί σε ελλάδα πχ? Το 7 δεν το αγορασες; Οικονομικα δεν εχει κανενα νοημα αυτο που θα κανεις, μιας και η αξια του 6s θα πεσει πιο γρηγορα απο την αξια του 7, αρα σε βαθος χρονου θα χασεις λεφτα, και επιπλεον θα χασεις και απο την πτωση της αξιας του 7 μιας και δεν υπαρχει περιπτωση να το δωσεις οσο το πηρες.
stelios_2809 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Το 7 μπορώ να το δώσω min 670Μπορώ να βρω ένα 6s με 300+ λίρες Δλδ 400 ευρώ. Με έναν πιο ακριβή υπολογισμό κάνω αποταμίευση 270 ευρώ. Έστω τώρα κάτι βγαίνει το επόμενο που αξίζει να αναβαθμίσεις. Το 6s πωλείται στην Ελλάδα κάπου 350-400 + 270 = 640 ευρώ Αν δεν κάνω τπτ το 7 θα πωλείται τότε 500-550 ευρώ. Άρα είμαι σχεδόν 100 ευρώ + με το μόνο τίμημα ότι θα έχω στο ενδιάμεσο πιο "μέτριο" τηλέφωνο. Εκτός και το επόμενο είναι 7s και είναι στα ίδια σχεδόν πλαίσια. Η φάση είναι ότι είχα 6s 64 gb , το έδωσα σε καλή τιμή και πήρα το επόμενο καινούργιο (σαν τακτική αυτό ακολουθώ ) .. απλά από το 6s στο 7 Νοιώθω σαν να με πιάσαν κωτσο
InspectoR95 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 κώτσο δε σε πιασαν σιγουρα.. δεν ξερω βεβαια ποσο εδωσες το καθενα και ποσο πηρες το αλλο. γενικοτερα δεν υπηρχε εξ αρχης λογος να κανει αυτη την αλλαγη.. ειναι εξαιρετικο κινητο το 6s. δεν κρινω την επιλογη σου.. καθε αλλο! δικια σου η τσεπη, δικες σου οι αναγκες κλπ.. προσωπικη αποψη ομως παντα, εφοσον εχεις κανει αυτην την αλλαγη μεινε με αυτο.. μη μπλεξεις ξανα. συμφωνω με την αποψη του φιλου πιο πανω πως σταδιακα θα χασεις παρα θα κερδισεις. πλεον 6s μεταχειρισμενα ελλαδα βρισκεις σε πολυ καλες τιμες ειδικα για αυτα που προσφερει το κινητο. με αγγλια κλπ δεν ξερω τι παιζει απο μεταχειρισμενα.. 1
elefas Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Προσωπικά πιστεύω ότι θα ξενερώσεις γυρνώντας από το 7 στο 6s. Μπορεί οι διαφορές να μην είναι πολλές αλλά πας σε ένα συνολικά υποδεέστερο τηλέφωνο που αν και είναι μια χαρά για τον οποιονδήποτε, για εσένα που έχεις "γευτεί" το 7 θα σου φανεί πισωγύρισμα. Το πιο σωστό θα ήταν να μην κάνεις καν την μετάβαση από το 6s στο 7. 1
Makis38 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Αν και βγαίνουμε εκτός θέματος εγώ θα συμφωνήσω με ότι λένε τα παιδιά. Μη κάνεις πισογύρισμα. Θα το καταλάβαινα εάν ήθελες απλά να το πουλήσεις και να μην πάρεις τίποτε, αλλά έτσι....δε μου κολλάει. Ότι έγινε-έγινε. Όλοι μας έχουμε κάνει παπαριές αγορές αν και η συγκεκριμένη κάθε άλλο είναι....Κράτα το... 2
stelios_2809 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Thanks . Θα μείνω σε αυτό που έχω 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα