Προς το περιεχόμενο

Ta fota sas panw se dvd writing ;p

top-gear

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

molis mou ekanan doro ena dvd r/rw tis teac. tha ithela ta fota sas gia na ksero ti prepei na prosexo kai pos kanw tis antigrafes. voitheia dekti kai se pm :) sas efxaristo poly

Δημοσ.

Καλορίζικο.

Υποθέτω ότι ρωτάς για back-up ταινιών(που νόμιμα κατέχεις-lol).

Ρίχνεις σε iso mod στο σκληρό σου το dvd(DvdDecrypter),κάνεις mount το iso(ImgTools+DaemonTools) και από κει παίζεις η με τα "all-in-one"(αν η ταινία σου είναι κάτω από δίωρο),η με cce+ifoedit(αν είναι παραπάνω).

Στην πρώτη περίπτωση,υπάρχουν αρκετά proggies που έχουν ξεπεράσει τις παιδικές τους ασθένειες.Και free και εμπορικά.Ίδια πάνω-κάτω απόδοση.

Η χειροκίνητη λύση απαιτεί αρκετό διάβασμα,αλλά(λένε ότι) δεν θα διακρίνεις διαφορά με το original.

Προχώρα στο παρασύνθημα.

Δημοσ.

Καλή χρονιά πρώτα απ' όλα

Λοιπόν, χρειάζεσαι μόνο 2 προγραμματάκια

1. Το DVD Decrypter για να κάνεις back-up το DVD στο σκληρό και για να γράφεις το image που δημιουργείς και

2. το Pinacle Instand Copy CD+DVD για να κάνεις το image της ταινίας.

Δημοσ.

Επίσης πρόσεχε με τα διάφορα noname και όχι μόνο dvd media. Δε ξέρω κατά πόσο έχει βελτιωθεί η κατάσταση πλέον αλλά το PioneerA05 μου αρνείται να γράψει data σε Sentinel(corrupted files και δε συμαζεύεται). Ταινίες γράφει μια χαρά όλως παραδόξως!

Σε TDK τα πάει τζάμι, δεν έχω δοκιμάσει άλλα.

Δημοσ.

naste kala filoi mou! neted pou xathikes re palikari?kane kamia volta apo ta gnosta stekia.

tha paw avrio na paro 1-2 rewritable gia peiramatismo,elpizo na min kaei to sympan! ;p

Δημοσ.

marios1957,

Προχώρα στο παρασύνθημα.

Επανέλαβε το αληθές..!!!!!!

Επανέλαβε το αληθές.!!!!!!!!!

5 μέρες φυλακή..... :D 088.gifsmiley-evil.gif

Λοιπόν έστω ότι το έκανα σε iso.

Τι να κάνω μετά;

Άνοιξα και εγώ το nero να το γράψω.

Έκανα καλά;

Πάντος κάτι δεν μου πάει καλά. Αυτό γιατί έβαλα ένα dvd-rw έτσι για δοκιμή και δεν είχα επιλογή για ταχύτητα. Μου το γράφει τώρα στο 1χ.

Φυσικά τι και πως θα γραφτεί δεν ξέρω ακόμα. Θα δώ και θα σας πώ.

Μήπως έπρεπε να κάνω κάτι άλλο πρίν;

Ακόμα γράφει πάντως.gruntgrinani.gif036.gif

Δημοσ.

Καλησπέρα,

λοιπόν έίμαι στην ίδια φάση - μου έκανα δώρο το teac dvdr/w, και έκανα το πρώτο backup σε ταινία.

Εγώ έκανα τα εξής:

Χρησιμοποίησα για να το κατεβάσω στον σκληρό το dvd decrypter.

Επειδή η ταινία ήταν 6.3 Gb με το dvd2one την έκανα 4.444Gb(το nero γράφει μέχρι εκεί)

Μετά με το nero 6.3.0.0 την έκαψα στο πρώτο μου dvd.

To Sentinel DVD+RW μου το έγραψε σε 2.4x

Δεν ξέρω αν χάνω σε ποιότητα, πάντως στο dvd μου δεν είδα διαφορά απο το πρωτότυπο.

Δημοσ.

Μπράβο μου .

Ούτε εγώ είδα διαφορά.

Θέλω να πώ το εξής. Όπως έβαλα το κενό dvd-rw και δεν είχε τίποτα έτσι κα το έβγαλα. Κάτι έγραψε αλλά τώρα τι ακριβώς θα σας γελάσω.

Εεεε μάλλον έχασα το πρώτο δισκάκι..... :(

Κάθε αρχή και άστα να πάνε η δουλειά....... :D

Δημοσ.

Καλησπέρα και πάλι,

λοιπόν απ΄ότι βλέπω μάλλον κάναμε διαφορετικά πράγματα (και εκ του αποτελέσματος κρινόμενα)...

Με το dvd decr, εγώ κατέβασα την ταινία σε file mode (ΟΛΑ τα files).

Μετά όπως σου τα είπα...

Α, η λογική που μου είπε ένας φίλος είναι η εξής:

Δημιουργείς εναν φάκελλο , ο οποίος περιέχει ΔΥΟ φακέλους (τον Video_TS - Που έχει την ταινία - και τον Audio_TS- που είναι πάντα κενός-)

Το αρχείο που φτιάχνει το dvd2one, το σώζεις στο φάκελλο Video_TS και απο εκει το ανοίγεις με το nero και το καίς.

Δημοσ.

Τελικά τα κατάφερα και έγραψα το πρώτο μου dvd με επιτυχία.

Ήταν όμως μικρό 4,1 giga οπότε πήγε καλώς.

Τώρα τα έβαλα με ένα γύρω στα 6giga και το παιδεύω.

See you to morow....... :D :P

Δημοσ.

Τα μικρά(ως 4.37gb),τα ρίχνεις στο σκληρό με Decrypter(mode->iso->read,ελπίζω να παίζει ntfs) και κατόπιν με το ίδιο το decrypter τα κάνεις dvd(mode->iso->write).Αυτός είναι ο γρηγορώτερος και πιό αξιόπιστος τρόπος.

Τα μεγάλα(ως δύο και κάτι ψιλά ώρες),τα παιδεύεις με τα "all-in-one" που κυκλοφορούν.Ελάχιστες διαφορές στην ποιότητα του αντίγραφου.Για μένα ο ποιό "συμβατός-με-όλα" τρόπος εγγραφής είναι με το CopyToDvd.

Για παραπάνω από δυόμισυ ώρες(λίγα,ευτυχώς,ουφ...),ξανακάθεσαι στα θρανία και μελετάς.Αρκετοί τρόποι,καμπόσοι encoders,90κάτι τα εκατό ποιότητα(σε σχέση με το αρχικό),δηλαδή αγγίζει το τέλειο.Αλλά(ΠΑΝΤΑ υπάρχει το αλλά),τρως τον πενταπλάσιο(τουλάχιστον) χρόνο...

Δημοσ.

Tώρα το παιδεύω με το dvd copy golg αν έχεις παιδέψει και ξέρεις...

Καλουτσικο μου δείχνει αλλά για το αποτέλεσμα θα έχει ενημέρωση αύριο. :D

Το προηγούμενο το έγραψα με dvddecrypter σε iso και μετά με το clone dvd παπόρο σε 13 λεπτά και ποιότης τέλεια.

Να πώ ότι το dvdshrink δεν κατάφερε να το ριπάρει. Ενώ το dvddecrypter το έκανε για αστείο. :shock:

Προφανός η συνέχεια είναι θέμα πείρας και συνομιλίας. :o

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...