giorgosxristou Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Καλησπέρα , μου έδωσε ένα φιλαράκι ένα σκληρό δίσκο που χρησιμοποιούσε σαν δεύτερο να τον φτιάξω ,τώρα που τον έβαλα πάνω στο δικό μου πι-σι βλέπω ότι όλα τα αρχεία σχεδόν έχουν το ίδιο type,τα αναφέρει σαν "aicvozk" είτε φωτογραφίες είναι είτε word-excel-pdf,ενώ μόνο απο την κατάληξη στο όνομα του αρχείου μπορώ να καταλάβω τι είναι. έκανα ένα έλεγχο με το antivirus των windows αλλά δεν βρέθηκε ιός ,τα δικά μου αρχεία είναι μια χαρά και ανοίγουν οι φωτογραφίες μου ,δεν τα επηρέασε που τον έβαλα πάνω. Καμία ιδέα πώς μπορώ να το φτίαξω?? στο google δεν υπάρχει καν η κατάληξη aicvozk.... p.s και μια βόλτα στην regedit των δικών μου windows στην τοποθεσία HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\FileExts\
NikosKallithea Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Πρόσεχε μονο γιατι μπορεί να γίνουν και τα δικα σου ετσι, δεν βάζουμε μολυσμένους δίσκους σε σωστούς υπολογιστές, εκτος αν ειναι υπολογιστής για test
giorgosxristou Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Πρόσεχε μονο γιατι μπορεί να γίνουν και τα δικα σου ετσι, δεν βάζουμε μολυσμένους δίσκους σε σωστούς υπολογιστές, εκτος αν ειναι υπολογιστής για test δεν θα μου έβγαζε πως έχει ιο ο δίσκος?ευτυχώς έχω φουλ μπακ-απ σε εξωτερικό σκληρό.
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Μπορει τα εχει κλειδωσει/αλλαξει εκει που ητανε και εσυ παιρνεις αποτελεσμα μονο...ισχυει το σχολιο του NikouKallithea.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα