Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στην παρέα.Αποφάσισα να βάλω στον υπολογιστή μια nvidia msi gtx580 που μου ειχε χαρισει παλιοτερα ενα μελος.Οταν ορισα την συσκευη στο bios ως primary και ξανανοιξα τον υπολογιστη μου πέταξε παράλληλες λευκές γραμμές.Εγκατέστησα τον οδηγό της και συνέχισε τα ιδια.Τωρα σκέφτομαι οτι μηπως φταίει οτι δεν εγκατέστησα το msi afterburner.Κάποια στιγμή μου πέταξε και μπλε οθονη αλλά δεν μπορούσα να δω.Τελικά επέστρεψα στην onboard κάρτα γραφικών μέχρι να βρω κάποια βοήθεια.Να πω οτι την εκανα disable την onboard.Εσεις τι λέτε?Ευχαριστώ

Δημοσ.

χωρις να είμαι μάντης κακών,δεν παίζει να παίξει η 580 με 430 βατ τροφοδοτικό,ίσως και γι αυτό να ειδες τις γραμμές.

Το τροφοδοτικό μπορεί να δώσει 34Α στην 12αρα γραμμή και η κάρτα σε full load βλέπω να μπορεί να τραβήξει κοντά 300 αλλα μην ξεχνάμε και τον επεξεργαστή που ζητάει και αυτός.

• Like 3
Δημοσ.

χωρις να είμαι μάντης κακών,δεν παίζει να παίξει η 580 με 430 βατ τροφοδοτικό,ίσως και γι αυτό να ειδες τις γραμμές.

Το τροφοδοτικό μπορεί να δώσει 34Α στην 12αρα γραμμή και η κάρτα σε full load βλέπω να μπορεί να τραβήξει κοντά 300 αλλα μην ξεχνάμε και τον επεξεργαστή που ζητάει και αυτός.

Μου το πρότειναν και εσω στο φορουμ το τροφοδοτικο που πηρα.Μηπως να αποσυνδεσω μηπως και γλιτωσω κανα watt?

Δημοσ.

Όντως η 580 ζητάει το κώλο της από ρευμα,ένα ποιοτικό από 550 και πάνω θες.Μπορει να είναι από αυτό αλλά επειδη λες οτι το κάνει και σε idle μπορει να είναι και χαλασμένη

• Like 1
Δημοσ.

Όντως η 580 ζητάει το κώλο της από ρευμα,ένα ποιοτικό από 550 και πάνω θες.Μπορει να είναι από αυτό αλλά επειδη λες οτι το κάνει και σε idle μπορει να είναι και χαλασμένη

Και πριν μπω στα windows δηλαδη στο φορτωμα του bios τα κανει.Να την χρησιμοποιησω σαν δευτερη καρτα γινεται?

Δημοσ.

Και πριν μπω στα windows δηλαδη στο φορτωμα του bios τα κανει.Να την χρησιμοποιησω σαν δευτερη καρτα γινεται?

Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να σιγουρευτεις στο αν φταίει η κάρτα ή όχι,δοκιμάζοντάς τη σε άλλο pc για παράδειγμα.

Δημοσ.

Αν θέλει και σε εμένα κάποιο μέλος να μου χαρίσει μια GTX 580 ή να την σκοτώσει τζαμπέ σχεδόν είμαι όλος αφτιά! :P

Καλησπέρα στην παρέα.Αποφάσισα να βάλω στον υπολογιστή μια nvidia msi gtx580 που μου ειχε χαρισει παλιοτερα ενα μελος.Οταν ορισα την συσκευη στο bios ως primary και ξανανοιξα τον υπολογιστη μου πέταξε παράλληλες λευκές γραμμές.Εγκατέστησα τον οδηγό της και συνέχισε τα ιδια.Τωρα σκέφτομαι οτι μηπως φταίει οτι δεν εγκατέστησα το msi afterburner.Κάποια στιγμή μου πέταξε και μπλε οθονη αλλά δεν μπορούσα να δω.Τελικά επέστρεψα στην onboard κάρτα γραφικών μέχρι να βρω κάποια βοήθεια.Να πω οτι την εκανα disable την onboard.Εσεις τι λέτε?Ευχαριστώ

Μάλλον φταίει η κάρτα αλλά καλού κακού κάνε τα εξής:

1) δοκίμασε την σε άλλο slot αν έχεις (επίσης στο bios απενεργοποίησε την αυτόματη επανεκκίνηση σε περίπτωση σφάλματος για να δεις τι γράφει το μήνυμα στην μπλέ οθόνη και να μας το πείς) 

2) δοκίμασε αν μπορείς την κάρτα σε άλλο PC επίσης αν δεν μπορείς να βρεις άλλο pc παίζει να βρεις άλλο τροφοδοτικό; 

3) δοκίμασε άλλο HDMI καλώδιο

4) βασικά αυτό έπρεπε να ειναι 1 αλλά τεσπα :P σιγουρέψου ότι η κάρτα κουμπώνει σωστά και είναι τέρμα μέσα επίσης ενώ ειναι το PC ανοιχτό πιάσε την λαμαρίνα του κουτιού εκεί που που κουμπώνει η κάρτα στα PCI slot (επίσης βίδωσε την αν δεν το έχεις κάνει σιγουρεύοντας πως δεν γέρνει) νιώθεις κάποιο γαργαλητό όταν το ακουμπάς; 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...