gauss00 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Καλησπερα παιδια Εδω και κατι μηνες απο το καλοκαιρι βασικα ξεκινησαν κατι ενοχλητικοι θορυβοι μεσα στο κουτι(κατα την εκκινηση του pc),στην αρχη πηγε το μυαλο μου στην σκονη ανοιξα το κουτι και δεν ειδα ιδιαιτερη σκονη ισα ισα που υπηρχε σε καποια σημεια περισσοτερο στο κουτι παρα στα hardware ετσι λοιπον πηρα το χερακι μου και μαζεψα οτι μπορουσα χωρις να τραυματισω τιποτα φυσικα ;p Ο θορυβος βεβαια παρεμεινε για καποιες μερες και δεν το εκανε παλι μεχρι που πριν απο 2 μηνες περιπου το ξανα εκανε μεχρι και σημερα,ανοιξα παλι το κουτι να δω τι παιζει τα ιδια παλι οπως την πρωτη φορα..Μετα αρχισανε οι επανεκκινησεις...μπλε οθονες να κανει restart απο μονο του να βγαζει μηνυμα οτι κατι φτεει και τα σχετικα,την πρωτη φορα εφτιαξε απο μονο του μετα απο ποσα restart και ανοιξε κανονικα, πριν λιγες μερες το εκανε παλι και αναγκαστησα να πατησω (βοηθεια κατα την εκκινηση του pc)καπως ετσι το ελεγε πραγμα το οποιο δουλεψε αλλα εκανε επαναφορα συστηματος. Το τροφοτικο μου ειναι σαπιλα force 500w θα παει για αλλαγη σιγουρα μεσα στις επομενες μερες Οσο αφορα το δισκο εχω caviar blue 1t εχω τρεξει απειρες φορες το hard disk sentinel και απ οτι δειχνει ειναι ολα κομπλε 100% υγεια 28 βαθμους και ολα ΑΡΙΣΤΑ...Αυτην τη στιγμη εχω ανοιξει task manager και ο δισκος ειναι 100% και δεν τρεχω τιποτα μονο firefox οι λειτουργιες ειναι μονο το firefox που εχει 0,1-0,2mb/s το comodo που ειναι 1,1-9mb/s και το system 0,1mb/s ολα τα αλλα ειναι 0mb/s αααα να μην το ξεχασω μετα την επαναφορα συστηματος που ανοιξε το pc βγηκε ενα error : Windows script Host Script: C:/WINDOWS/run.vbs line: 39 char:1 Error: 0x800700D8 code:800700D8 Source: (null)
FasTaker Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Ξεκινα για αρχη με αλλαγη τροφοδοτικου. Αν συνεχισει τα restart, BSOD τοτε 99% ειναι θεμα θερμοκρασιας οποτε δες αν α καποιος ανεμιστηρας εχει κολλησει αν εχεις ειδικα κατοικιδιο στο σπιτι σιγουρα θα εχει μαζεψει αρκετες τριχες. Βασικα τον ανεμιστηρα τον σταματας με καμια οδοντοφλυφιδα κα με μια μπατονετα τον καθαριζεις πολυ προσεκτικα. Μετα αλλαξε και παστα γιατι υποψιαζομαι οτι δετ το εχισ κανει ποτε . Αλλαγη παστας καθε 2-3 χρονια ειναι must. Δεν νομιζω να εχεις προβλημα μετα απο αυτο ΥΓ: Στην αλλαγη παστας προσεχε μην στραβωσεις καποιο pin της cpu.
veteranos123 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Ξεκινα για αρχη με αλλαγη τροφοδοτικου. Αν συνεχισει τα restart, BSOD τοτε 99% ειναι θεμα θερμοκρασιας οποτε δες αν α καποιος ανεμιστηρας εχει κολλησει αν εχεις ειδικα κατοικιδιο στο σπιτι σιγουρα θα εχει μαζεψει αρκετες τριχες. Βασικα τον ανεμιστηρα τον σταματας με καμια οδοντοφλυφιδα κα με μια μπατονετα τον καθαριζεις πολυ προσεκτικα. Μετα αλλαξε και παστα γιατι υποψιαζομαι οτι δετ το εχισ κανει ποτε . Αλλαγη παστας καθε 2-3 χρονια ειναι must. Δεν νομιζω να εχεις προβλημα μετα απο αυτο ΥΓ: Στην αλλαγη παστας προσεχε μην στραβωσεις καποιο pin της cpu. Από που έβγαλες το συμπέρασμα ότι φταίει η θερμοκρασία? Αν ανέβαζε θερμοκρασία θα έσβηνε δεν θα πέταγε bsod. Συμφωνώ να ξεκινήσει για αρχή με νέο τροφοδοτικό.
gauss00 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 το εχω στο μυαλο μου για παστα επισης θα αγορασω το εργαλειο που καθαριζει το pc και τροφοδοτικο σιγουρα τι παστα να παρω ή ειναι ολες ιδιες;; κατοικιδιο ναι εχω και ξερω πως επειρεαζεται οπως και το τσιγαρο και τα βιβλια αλλα δεν ειναι μπαχαλο μεσα στο pc normal καταστασεις οταν λες με οδοντογλυφιδα απλα το βαζω αναμεσα και σταματαει?εχω ακουσει πως και με το χερι αμα το πατησεις λιγο σταματαει δεν ξερω(για να δεις αμα προερχεται απο εκει το προβλημα)...γενικα ειναι δυσκολο να τα ξεβιδωσω και να τα καθαρισω υστερα; Επισης το error σημαινει κατι ξερετε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα