Πανος999 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 56 λεπτά πριν, marmagia είπε Σε ποια τράπεζα; Εθνικη..
panostza Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 1 ώρα πριν, Πανος999 είπε Εθνικη.. Από το i-bank βλέπεις την "καρτέλα" κάρτες και κάνεις κλικ στις 3 τελίτσες δεξιά. Εκεί έχει φόρτιση prepaid κάρτας τρίτου και μετά είναι απλό.
Πανος999 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 5 ώρες πριν, panostza είπε Από το i-bank βλέπεις την "καρτέλα" κάρτες και κάνεις κλικ στις 3 τελίτσες δεξιά. Εκεί έχει φόρτιση prepaid κάρτας τρίτου και μετά είναι απλό. Ναι αλλα ζηταει αριθμο.. Βαζω της καρτας μπροστα η το iban του λογαριασμού??
papoys1 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 1 ώρα πριν, Πανος999 είπε Ναι αλλα ζηταει αριθμο.. Βαζω της καρτας μπροστα η το iban του λογαριασμού?? Εγώ έχω Πειραιώς.Παλιά τη φόρτιζα απλά χωρίς μεγάλη διαδικασία.Τώρα στο μηχάνημα της Πειραιώς που πάω γιατί δεν έχω ibαnking μου ζητάει και τον αριθμό της κάρτας μπροστά και τον τετραψήφιο κωδικό iban της κάρτας. Γιατί το κάναν τόσο περίπλοκο απορώ.Ενδεχομένως το πρόσθεσαν για να μπορεί και κάποιος άλλος μάλλον να φορτίσει την κάρτα ή να την φορτίσει από ibanking.
panostza Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 12 ώρες πριν, Πανος999 είπε Ναι αλλα ζηταει αριθμο.. Βαζω της καρτας μπροστα η το iban του λογαριασμού?? H prepaid δεν έχει ΙΒΑΝ. Έχεις μπερδευτεί. Μόνο αριθμό κάρτας έχει.
Πανος999 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 1 ώρα πριν, panostza είπε H prepaid δεν έχει ΙΒΑΝ. Έχεις μπερδευτεί. Μόνο αριθμό κάρτας έχει. Ελεγα μήπως συνδεονται.. Ωραια ευχαριστώ.. Το δοκιμαζω τρ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα