Επισκέπτης Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Καλή χρονιά σε όλους σας! Λοιπόν, σήμερα ήταν αργία όπως ξέρετε και μεσολαβεί σαββατοκύριακο, οπότε οι τράπεζες θα είναι κλειστές. Το θέμα είναι ότι θέλω να βάλω λεφτά σε μια prepaid (πηραιώς) που έχω, αλλά δεν το έχω κάνει ποτέ εκτός τράπεζας και έτσι δεν γνωρίζω άλλον τρόπο. Πήγα στο atm της πηραιώς, αλλά δεν μου έχει επιλογή φόρτιση, μόνο ανάληψη. Ξέρει κανείς αν γίνεται κάτι τέτοιο; Ή πρέπει να περιμένω ως τη Δευτέρα;
NikosKallithea Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Ότι και να κάνεις την δευτέρα το απόγευμα θα μπουν τα χρηματα
gokuthelegend Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Καλή χρονιά σε όλους σας! Λοιπόν, σήμερα ήταν αργία όπως ξέρετε και μεσολαβεί σαββατοκύριακο, οπότε οι τράπεζες θα είναι κλειστές. Το θέμα είναι ότι θέλω να βάλω λεφτά σε μια prepaid (πηραιώς) που έχω, αλλά δεν το έχω κάνει ποτέ εκτός τράπεζας και έτσι δεν γνωρίζω άλλον τρόπο. Πήγα στο atm της πηραιώς, αλλά δεν μου έχει επιλογή φόρτιση, μόνο ανάληψη. Ξέρει κανείς αν γίνεται κάτι τέτοιο; Ή πρέπει να περιμένω ως τη Δευτέρα; Στην Πειραιώς έχεις λογαριασμό; Εαν ναι, και αν έχεις χρήματα μέσα στον λογαριασμό, μπορείς να πας με την κάρτα αναλήψεων και να κάνεις μεταφορά στην προπληρωμένη κάρτα. Πριν βγάλω e-banking πάντα έτσι φόρτιζα την δικιά μου κάρτα, δεν έμπαινα ποτέ στην τράπεζα.
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Στην Πειραιώς έχεις λογαριασμό; Εαν ναι, και αν έχεις χρήματα μέσα στον λογαριασμό, μπορείς να πας με την κάρτα αναλήψεων και να κάνεις μεταφορά στην προπληρωμένη κάρτα. Πριν βγάλω e-banking πάντα έτσι φόρτιζα την δικιά μου κάρτα, δεν έμπαινα ποτέ στην τράπεζα. όχι, δεν έχω λογαριασμό, μόνο τη συγκεκριμένη κάρτα.
gokuthelegend Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 όχι, δεν έχω λογαριασμό, μόνο τη συγκεκριμένη κάρτα. Τότε λίγο δύσκολο, δεν έχεις κάνα γνωστό να στην φορτώσει και να του δώσεις τα λεφτά στο χέρι; Δες και εδώ τι λέει.
eliasjuve Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Αν βιάζεσαι και θέλεις να κάνεις αγορά μέσω ίντερνετ και έχεις paypal κάνε request money και βάλε χρήματα στο balance του paypal από άλλη κάρτα δική σου ή συγγενή-φίλου κτλ.
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Τότε λίγο δύσκολο, δεν έχεις κάνα γνωστό να στην φορτώσει και να του δώσεις τα λεφτά στο χέρι; Δες και εδώ τι λέει. λέει κάτι για easypay kiosks '(μόνο φόρτιση κάρτας)', οπότε παίζει να γίνεται να παω εκει και να βαλω λεφτά μέσα. το'χει δοκιμάσει κανείς;
bedazzled Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Στην Πειραιώς σε ATM με online κατάθεση (όχι με φάκελο) πιστώνονται αμέσως.
NikosKallithea Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Στην Πειραιώς σε ATM με online κατάθεση (όχι με φάκελο) πιστώνονται αμέσως. Που πιστώνονται αμέσως, σε prepaid visa, το εχεις κανει?
bedazzled Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Σε χρεωστική VISA. Οι pre-paid δεν αξίζουν IMHO.
gokuthelegend Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Στην Πειραιώς σε ATM με online κατάθεση (όχι με φάκελο) πιστώνονται αμέσως. Σε χρεωστική VISA. Οι pre-paid δεν αξίζουν IMHO. Ουσιαστικά κάνεις κατάθεση σε λογαριασμό, δεν φορτώνεις την κάρτα. λέει κάτι για easypay kiosks '(μόνο φόρτιση κάρτας)', οπότε παίζει να γίνεται να παω εκει και να βαλω λεφτά μέσα. το'χει δοκιμάσει κανείς; Δες εδώ. Από-επίλεξε όλα τα υπόλοιπα και άσε μόνο τα easypay. Ενδέχεται όμως να είναι μόνο μέσα σε κατάστημα (σε μερικά τυχαία που δοκίμασα έλεγε "περιορισμένου ωραρίου"), οπότε πάλι δώρο άδωρο αν το κατάστημα είναι κλειστό.
NikosKallithea Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Σε χρεωστική VISA. Οι pre-paid δεν αξίζουν IMHO. Διάβασες τι θέλει ο ts?
panosno1com Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Aν έχεις άτομο με winbank , μπορεί να στη φορτίσει εκεινος ! (εννοειται οτι εχει κ αυτος λεφτα μεσα ετσι? :P ) παταει την επιλογη "τριτου"
Πανος999 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 Να ρωτησω κτ?? Μπορω να βαλω λεφτα σε prepaid 3ου απ το ebanking μου??? Αν ναι, πως?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα