Προς το περιεχόμενο

XP Pro Ελληνικά...

tokyo_pig

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Είχα τα XP Pro ελληνικά και έβαλα το Service pack 1 σε κάποιο Partitition στο σκληρό μου δίσκο... Δυστυχώς για κάποιο "περίεργο λόγο" ( :D ) δεν δεχόταν πιά τον κωδικό μου για να κάνω την επιβεβαίωση στη Microsoft... αυτός ο "περίεργος λόγος" λέγεται: "Χάλασε το *****"

Ο χρόνος της επιβεβαίωσης τέλειωσε, και τώρα δεν μπορώ να μπω χωρίς κωδικό.

(Εδώ και μήνες είμαι με τα '98 SE... )

Σημειωτέον ότι ΔΕΝ θέλω να κάνω format, ούτε να κάνω reinstall τα XP Pro χωρίς το Service Pack, για τον απλούστατο λόγο ότι δεν θέλω να χάσω ούτε δεδομένα, ούτε ρυθμίσεις (όπως καταχωρίσεις στο μητρώο των εγκατεστημένων προγραμμάτων).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

H lexi crack einai apogoreumenh, kai an kapoios se voithisei na spaseis tin prostasia twn windows einai kai autos paranomos ara tha fate ban kai oi dyo.

Symperasma? mallon kalytera na kleidwthei na mhn mpainei kano peirasmos.

filika thodoris.

Ναι,μπορείς να διορθώσεις το αρχικό σου post,ούτως ώστε και ΘΑ παραμείνεις στο forum αλλά και κάποιος θα σου απαντήσει,αφού ΔΕΝ θα υπάρχουν επίμαχες λέξεις.

"Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνο να είναι ενάρετη,αλλά και να φαίνεται!!!".

tokyo_pig,

(Εδώ και μήνες είμαι με τα '98 SE... )

Αν εδώ και μήνες δεν μπαίνεις στα xp.

Σε safe mode τουλάχιστον μπαίνεις; :P

Αν μπαίνεις τότε ίσως μπορέσεις να σώσεις τουλάχιστον τα αρχεία σου. :wink:

Αν δεν μπαίνεις σε safe mode τότε μάλλον πρέπει να προετειμαστείς ψυχολογικά να το πάρεις απόφαση και φορμάτ. :?

• Super Moderators
[...]

"Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνο να είναι ενάρετη' date='αλλά και να φαίνεται!!!".[/quote']

Ωραίοςςςς! Όπως πάντα, φυσικά! :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...