Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καμησπερα- εχω ενα Λαπτοπ Acer ASPIRE 5 ετειας...κ θελω να ασχωληθω με Καραοκε...!Ελληνικα τραγουδια με υποτιτλους που βρισκω?

Αγοραζω ενα μικρωφονο κ ειμαι ετοιμος...??Η χρειαζεται καποιο προγραμμα για να λειτουργησει κ να συνδεθει μικρωφωνο με τα τραγουδια..?

Δημοσ.

Υπάρχει ένα πρόγραμμα στο steam για karaoke το Let's Sing που παίζει στα 15 ή σε προσφορές γύρο στα 7,5 αλλά δεν ξέρω αν έχει μέσα Ελληνικά (αν και δεν ξέρω για ποιον λόγο να θέλει κανείς ελληνική κλαούνα με beat) 

Δημοσ.

Μου θυμισες κατι τρελα καραοκε παρτυ που εκανα καλοκαιρι σε μπαλκονι! Σταματαγαν στο δρομο και χειροκροτουσαν.

Φθηνη λυση. Ενα μικροφωνο, ενα καλο σετ ηχεια και μια λιστα απο youtube. Και ριχνετε πολυ γελιο!

KARAOKE GREEK: http://www.youtube.com/playlist?list=PLZn1HR5snr07EKLrSVu-GkyiPQxlV_yxu

• Like 2
Δημοσ.

Με ενα μικρωφωνο κ συνδεση απο τα ηχεια της tv παιζω κανονικα δλδ..???

Θα παιζει κ ο ηχος ταυτοχρονα απο τα Καραοκε ...(του YOUTUBE-κ απο το μικροφωνο?

Δημοσ.

Φυσικα! Αρκει να το ενεργοποιησεις απο τον μικτη των windows και να ρυθμισεις την ενταση. Βεβαια καλυτερη λυση ειναι αν εχεις κανενα μινι hifi απο τα παλια (κατι Sony, philips, κα που οι περισσότεροι εχουμε σε καποια αποθηκη) να βαλεις εκει μικροφωνο και να συνδεσεις εκει τον pc. Ενα τετοιο χρησιμοποιω εγω με karaoke. Εχει υποδοχη καρφι μεγαλο για μικροφωνο και ρυθμιση εντασης.

Αλλα ξαναλεω και με τον μικτη των windows σκετο κανεις δουλεια.

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστω παρα πολυ φιλε μου-Αν κολλησω στις ρυθμισεις....θα σε βαλω στον κοπο να με κατευθυνεις αν μπορεις!

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Παιδια καλησπερα εχω ενα αυτοενισχυομενο ηχειο γυρω στα 150 watt.Το συνδεω με υπολογιστη και μετα με hdmi στην τηλεοραση για να κανω καραοκε και εχω το εξης προβλημα..Οταν βαζω να πω ενα τραγουδι με το που πας να τραγουδησεις και παιζει κανονικα στην τηλεοραση πεφτει η ενταση της τηλεορασης ενω τραγουδας απο μονη της..Αυτο εχει που μου το κανει καμια βδομαδα..Μηπως ξερει καποιος να μου πει πως μπορω να το διορθωσω αυτο...??Ευχαριστω εκ των προτερων..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...