Katerinag Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 καλησπερα..μαλλον η πτωση του λαπτοπ προκαλεσε βλαβη στην sd card και πλεον οταν προσπαθω να την ανοιξω μου ζηταει διαμορφωση δισκου και οταν παταω για να το κανει μου λεει οτι ο δισκος διαθετει προστασια εγγραφης..υπαρχει καποιος τροπος να σωσω αυτα τα αρχεια που βρισκονται εκει μεσα;;
Xristaras12 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 κατέβασε λογισμικό ανάκτησης όπως το active file recovery κάνε scan και scan plus και δες τι μπορείς να σώσεις. ΠΡΟΣΟΧΗ αποθήκευση των αρχείων θα κάνεις σε αλλο αποθηκευτικό μέσο και οχι στην SD
Katerinag Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 το εκανα αλλα μου λεει οτι δεν βρεθηκε κατι
Xristaras12 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 τι εννοείς; πάτησες απο αριστερά την κάρτα μνήμης και μετα quickscan πχ και δεν βρίσκει τίποτα;
Katerinag Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 οταν ανοιγω το προγραμμα κανει αυτοματο σκαν επελεξα την sd card εκανε σκαν αλλα λεει δεν βρεθηκε τιποτα
FarCry Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Δοκίμασε πρώτα να βγάλεις την προστασία εγγραφης από τα windows Βασικά άκυρο δεν θέλεις να κάνεις διαμορφωση Δοκίμασε αυτο http://www.z-a-recovery.com/download.aspx Demo είναι απλά να δούμε εάν κάνει δουλειά
ΛεναΛενα Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Επειδη και εμενα μου το βγαζει συχνα το προβλημα, αυτο που κανω ειναι να καθαρισω τις ακιδες της καρτας οσο πιο καλα γινεται..μετα επανερχεται στα φυσιολογικα....αν θες κανε μια update τους drivers της καρτας(του λαπτοπ εννοειται), και εαν αποτυχει και αυτο δοκιμασε ενα recovery software για να ανακτησεις οτι δεδομενα εχεις στην καρτα...μαλλον παει στον αλλο κοσμο....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα