philos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Καλησπέρα Λοιπόν, χρειάζομαι πληροφορίες για το εξής πρόβλημα. Έχουμε ένα forum σε vBulletin, το οποίο μπορώ να customάρω όπως θέλω και έχει τη δική του βάση δεδομένων και πίνακες. Θέλω να τοποθετήσω στο forum μια σελίδα με live feed + comments, όσο πιο κοντινό με τον τρόπο που λειτουργεί το facebook: - να λειτουργεί με ajax - να προστίθενται τα comments "live" - να φέρνει στη κορυφή τα νέα feeds, χωρίς να χαλάει η εμπειρία του χρήστη κτλ. Μια ιδέα είναι να το φτιάξω προσωπικά από το μηδέν, αλλά σκέφτηκα μήπως υπάρχει κάτι έτοιμο, ακόμα και μετά πληρωμής (premium), να το πάρω και να το τροποποιήσω στις ανάγκες μου κτλ. Προσοχή, δε αναζητώ εντελώς πλήρεις και αυτόνομες πλατφόρμες τύπου phpFox κτλ, αλλά κάτι σε ειδικό script. Πχ κάτι σαν αυτό, αλλά σε πιο προσεγμένο; Κάθε πληροφορία ευπρόσδεκτη.
παπι Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Γιατι σαν του facebook και οχι με το facebook? Anyway, απο το μηδεν θα ελεγε να το κανεις σε node με websocket.
philos Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Τι εννοείς με το facebook; Θέλω να χρησιμοποιώ τα δεδομένα του forum και τη δική μου βάση δεδομένων. Όχι να στέλνω δεδομένα εξωτερικά. Ελπίζω να κατάλαβα καλά.
Corona Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Υπάρχει αν κατάλαβα καλά από DragonByte το Forum Live Feed & User Wall.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα